Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Ahoj holky, poradíte některá? 😕Dneska nám přišel Husky, a chtěli jsme ho dát dohromady, abychom se přesvědčili, ze dorazil v pořádku. Vypadá to, že je všechno v pohodě, z kočárku jsme nadšení🙂 Nicméně, v balení byla taková kovová vzpěra (viz fotografie), nevíte jestli někam patří? V návodu jsme o ní nicnenašli. Díky za vaše postřehy.😉
@pidalka12 Máme také celý šedý, a jsem nakonec ráda, vypadá na živo snad ještě lépe než na fotkách😍 Každopádně, kdybys pak prišla na to, kam má přijít ta tyčka, tak bych byla rada, kdyby ses podělila, já fakt netušim.. ale je dost možné, že tam byla pouze jako nějaká vzpěra při přepravě..👍🙂
@padli_andele aha, dík za info, mně zmátly ty dírky na šroubky...
@padli_andele Děkuju👏, myslela jsem si to, že to byla jen výztuha při přepravě... Ale říkala jsem si, že se radši zeptám 😉
Huskyho jsme nedávno také pořídili, jsem z něj nadšená, krásně se s ním manipuluje. Každopádně děkuji za tuto diskuzi, nad tou tyčkou jsme taky dlouho dumali 😃
😀😀😀 Jako bych viděla sebe včera..
jak se starat o kolecka....mam kocar tyden a nejak mi vrze kolecko?
@bytkup Nám tedy v obchodě říkali, že se mají před první jízdou promazat. A pak samozřejmě jednou za čas.
Ahojky chci se zeptat je obchod s timto kocarkem nekde v plzni dekuji.
Dekuji zajdu se tam podivat🙂
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Kupovali jste si drzak na piti? Netuším jaký typ by na kočár sedel. Máte zkušenost? Děkuji 🙂
Ahoj, včera jsme vyměnili hlubokou korbu za sporťák a jediné na co jsem fakt nepřišla je, kam se sakra po stranách upíná pláštěnka😅 hledala jsem očka jako u té hluboké a nic. Dík za radu🙂
@suzan30 Ahoj... Ta vyfocena kovova vzpera - nepujde ti nasadit zespod kocarku? Nam vcera totiz v obchode Detsky raj prodavac tento kocarek dost predvadel a ukazal nam, ze kdyz potrebujes kocarek jakoby upevnit (aby v terenu nedrncala tolik korbicka), tak prave zespodu korbicky se da stahnout tycka hodne podobna te, co jsi fotila a ta se odklopi smerem k podvozku a zasekne se nekde pobliz prednich kolecek na ramu. Tim dojde k tomu, ze korbicka neskace, ale skace cely kocarek.
AHoj... jakou autosedačku máte ke kočárku baby design husky? Zvažuji buď maxi cosi nebo cybex aton basic ?
Máme maxi cosi a super!!!
Taky mame MC pebble
HOLKY POMOOOC 🙂
kdo jste, prosím nyní objednávala kočárek Husky-šedý? Já už jsem oslovila druhý eshop a není ☹
Děkuji za odpovědi.
@padli_andele
Prosím v jakém obchodě a kde jste kočárek kupovali? Asi tam vyjedu, páč na shopech není šedý skladem ☹
Děkuji 🙂
My v Dětském ráji osobně v Praze, jde i po netu. My chtěli ten tyrkys a objednávali nám ho a došel za 6 týdnů jak řekli 🙂. Skladem moc nejsou. Tady a koukám že mají všechny skladem https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby...

@pidalka12 Ahoj, já jsem objednávala předevčírem a dnes kočárek přišel, ale taky je včetně zimní výbavy, nicméně nevadí, fusak bude asi akorát na zimu do sporťáku a rukávník s dekou jsou super, jsem z kočárku nadšená.😉 Nevím, zda zimní výbava se nedává ke kočárku automaticky v zimích měsících... Při hledání vhodného eshopu jsem ani nikde na Huskyho bez zimní výbavy nenarazila. Nakonec jsme objednali na www.detskyraj.cz, protože byla jistota, že kočárek bude hned.👏