icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

suzan30
7. bře 2017

@pidalka12 Ahoj, já jsem objednávala předevčírem a dnes kočárek přišel, ale taky je včetně zimní výbavy, nicméně nevadí, fusak bude asi akorát na zimu do sporťáku a rukávník s dekou jsou super, jsem z kočárku nadšená.😉 Nevím, zda zimní výbava se nedává ke kočárku automaticky v zimích měsících... Při hledání vhodného eshopu jsem ani nikde na Huskyho bez zimní výbavy nenarazila. Nakonec jsme objednali na www.detskyraj.cz, protože byla jistota, že kočárek bude hned.👏

suzan30
7. bře 2017

Ahoj holky, poradíte některá? 😕Dneska nám přišel Husky, a chtěli jsme ho dát dohromady, abychom se přesvědčili, ze dorazil v pořádku. Vypadá to, že je všechno v pohodě, z kočárku jsme nadšení🙂 Nicméně, v balení byla taková kovová vzpěra (viz fotografie), nevíte jestli někam patří? V návodu jsme o ní nicnenašli. Díky za vaše postřehy.😉

pidalka12
7. bře 2017

@suzan30 moc děkuji. Nakonec asi koupím se zimní výbavou také. Teda, to byl fofr s dodáním kočárku. Jakou barvu jste objednali? Ja půjdu asi do celé šedé.

@suzan30 To by me teda taky zajímalo 🙂

suzan30
8. bře 2017

@pidalka12 Máme také celý šedý, a jsem nakonec ráda, vypadá na živo snad ještě lépe než na fotkách😍 Každopádně, kdybys pak prišla na to, kam má přijít ta tyčka, tak bych byla rada, kdyby ses podělila, já fakt netušim.. ale je dost možné, že tam byla pouze jako nějaká vzpěra při přepravě..👍🙂

zuzinka6
8. bře 2017

@suzan30
taky mam tyčku a nevim, kam s ní 😀 😀 nikam nepasuje...
jinak taky mam šedá melé a vypadá hezčí než na obrázkach...je tmavší
a já chtěla tmavou

padli_andele
8. bře 2017

@zuzinka6 @pidalka12 :D to je výztuha balení, to do kočárku nepatří, tedy tvrdí to všichni na internetu, my ho dostali už složený, ale nic takového sem v kočárku nenašla

zuzinka6
8. bře 2017

@padli_andele aha, dík za info, mně zmátly ty dírky na šroubky...

suzan30
8. bře 2017

@padli_andele Děkuju👏, myslela jsem si to, že to byla jen výztuha při přepravě... Ale říkala jsem si, že se radši zeptám 😉

suzan30
8. bře 2017

@zuzinka6 Taky mě zmátly právě ty otvory, ale teď jsem si uvědomila, že tam byly provlečený asi ty stahovací pásky.. Jenže jak jsem byla celá natřesená, tak jsem to asi moc nevnímala 😀

marcelka311
8. bře 2017

Huskyho jsme nedávno také pořídili, jsem z něj nadšená, krásně se s ním manipuluje. Každopádně děkuji za tuto diskuzi, nad tou tyčkou jsme taky dlouho dumali 😃

zuzinka6
8. bře 2017

@suzan30 já to taky všechno rozervala a skládala jako blbá 😀😀😀

suzan30
8. bře 2017

😀😀😀 Jako bych viděla sebe včera..

bytkup
9. bře 2017

jak se starat o kolecka....mam kocar tyden a nejak mi vrze kolecko?

marcelka311
9. bře 2017

@bytkup Nám tedy v obchodě říkali, že se mají před první jízdou promazat. A pak samozřejmě jednou za čas.

sofinka85
15. bře 2017

Ahojky chci se zeptat je obchod s timto kocarkem nekde v plzni dekuji.

suzan30
15. bře 2017

@sofinka85 Jediný baby design, který jsem před 14 dny v Plzni našla byl v Krtečku u Rondelu na Roudné. Ale bohužel to nebyl Husky, ale Lupo. Nicméně zajímal mě nejvíce podvozek a ten je u kočárků baby design stejný. 😉

sofinka85
15. bře 2017

Dekuji zajdu se tam podivat🙂

evee24
17. bře 2017

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Kupovali jste si drzak na piti? Netuším jaký typ by na kočár sedel. Máte zkušenost? Děkuji 🙂

majamacik
17. bře 2017

Ahoj, včera jsme vyměnili hlubokou korbu za sporťák a jediné na co jsem fakt nepřišla je, kam se sakra po stranách upíná pláštěnka😅 hledala jsem očka jako u té hluboké a nic. Dík za radu🙂

pet_8
18. bře 2017

@suzan30 Ahoj... Ta vyfocena kovova vzpera - nepujde ti nasadit zespod kocarku? Nam vcera totiz v obchode Detsky raj prodavac tento kocarek dost predvadel a ukazal nam, ze kdyz potrebujes kocarek jakoby upevnit (aby v terenu nedrncala tolik korbicka), tak prave zespodu korbicky se da stahnout tycka hodne podobna te, co jsi fotila a ta se odklopi smerem k podvozku a zasekne se nekde pobliz prednich kolecek na ramu. Tim dojde k tomu, ze korbicka neskace, ale skace cely kocarek.

becicka
18. bře 2017

@pet_8 Ne to je jiná tyčka, tahle vyfocená je fakt navíc do krabice 🙂

paulovak
18. bře 2017

AHoj... jakou autosedačku máte ke kočárku baby design husky? Zvažuji buď maxi cosi nebo cybex aton basic ?

terionka
18. bře 2017

@paulovak MaxiCosi a jsme spokojeni 🙂

luidisek
18. bře 2017

@paulovak Cybex Aton 4

pidalka12
18. bře 2017

@paulovak ja poridim sedacku přímo od BDesing.

misacek3
19. bře 2017

Máme maxi cosi a super!!!

zuzinka6
19. bře 2017

Taky mame MC pebble

pidalka12
20. bře 2017

HOLKY POMOOOC 🙂
kdo jste, prosím nyní objednávala kočárek Husky-šedý? Já už jsem oslovila druhý eshop a není ☹
Děkuji za odpovědi.

pidalka12
20. bře 2017

@padli_andele
Prosím v jakém obchodě a kde jste kočárek kupovali? Asi tam vyjedu, páč na shopech není šedý skladem ☹
Děkuji 🙂

misacek3
20. bře 2017

My v Dětském ráji osobně v Praze, jde i po netu. My chtěli ten tyrkys a objednávali nám ho a došel za 6 týdnů jak řekli 🙂. Skladem moc nejsou. Tady a koukám že mají všechny skladem https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby...

Strana