icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

zuzinka6
20. bře 2017

@pidalka12 já v Ájashop a přišel do týdne🙂

pet_8
20. bře 2017

V Detskem raji mi rikal, ze uz ma posledni kus v te sede barve. A prisel novy katalog na 2017 a tam jsou jine barvy, ten sedy uz neni, ale bude podobny 🙂 Podle me taky hezky.

pidalka12
20. bře 2017

@zuzinka6
Aja uz ten šedý nemá, dnes jsem tam volala. Myslím, ze říkala, ze mají jen ten zelený.
@pet_8 juknu koncem týdne na dětský ráj. Jinak jsem našla shop na slovensku, pošta zdarma a se sedackou vyjde na 13500,- Což je dobré 🙂

i_v_c_a
20. bře 2017

My ho mame z Kasparka, ale koukalla jsem na web a asi take uz neni.

suzan30
21. bře 2017

@pet_8 ahoj, nene, ta o které píšeš je cca 15 cm dlouhá a je na pevno připevněná ke korbičce, a k podvozku se zahákává.. Ta, jak jsem fotila, je cca 60 cm dlouhá, a byla to jen výztuha složeného podvozku v krabici při doručování 😉

suzan30
21. bře 2017

@pidalka12 My ho objednávali tak před 14 dny na dětském ráji, a koukám, že jsme to meli za minutu dvanáct s tou barvičkou.. 😲 Ale nové barvy budou určitě taky krásné... 🙂

pidalka12
21. bře 2017

@suzan30
Mrzí me, ze jsem ho neobjednala. To byly furt řeči, ze je čas a takhle to dopadlo :D
Myslíš, ze i na n dětském ráji budou jiné barvy? (Resp. všude na eshopech?)

suzan30
22. bře 2017

@pidalka12 Myslím si, že pokud výrobce uvádí na trh novou kolekci pro rok 2017, tak že uz ty starší barvy se budou shánět špatně. Ale nebála bych se, ta šedá je nadčasová, určitě tam podobná barva bude zase. Uvidíš 😉

1saryk
22. bře 2017

S novými kolekcemi od bd mám takovou zkušenost, že loni u golfek ještě v srpnu nebyly k sehnání ze sedmi barev kro mě modré a šedozelené ani jedna. Takže jsem nepochopila k čemu se nové kolekce prezentovaly!!!! Třeba u hlubokých pracují rychleji....😨

pidalka12
22. bře 2017

@suzan30
Otázka je, kdy s tím půjdou na trh. Abych to vůbec do porodu stihla 😀 A hlavně jak se budou lišit cenově. Mám dilema, jestli kočárek objednat ze Slovenska (trošku se bojím, kdyby se s tím nedej bože něco stalo) reklamace. Vyjde i s poštou cca na 13500-,
Ach joo ☹

jendurka
22. bře 2017

Ahoj.Můžu se prosím zeptat, zda je tedy pravda že kolekce husky 2016 již nebude v prodeji?Myslíte že tak za 2-3 měsíce opravdu kočárek neseženu?Děkuji,já jen jestli čekat nebo ne.Jana:unamused:

suzan30
22. bře 2017

@jendurka Já vůbec nevím, jestli se doprodávají poslední kusy a od kdy budou na trhu ty nové, to že bude nová kolekce, jsem se dočetla předevčírem tady. Dnes jsem koukala přímo na web výrobce a o nové kolekci tam ještě nebylo nic. Ale možná by měli nějaký zaručenější informace někde, kde ty kočárky prodávají... Tady spíš holky řešili, že už nikde nemají tu šedou variantu, né že by vůbec neměli huskyho 2016.😉

suzan30
22. bře 2017

@pidalka12 Vůbec netuším, kdy s tou novou kolekcí vylezou, přímo na stránkách Babydesign, zatím o nové kolekci není ani zmínka. 😕 tak těžko říct.
To víš, ráda bych ti řekla, že se s kočárkem nic nestane, a ať si ho objednáš ze Slovenska, ale sama jsem ho objednala z nejbližšího seriózního e-shopu, aby kdyby náhodou, tak abychom kočárek naložili a odvezli do Prahy. Já tedy doufám, že se nic nestane, ale posílat ho pak nějak poštou na Slovensko, by bylo asi o nervy..

pidalka12
22. bře 2017

@suzan30
tak mi to nedalo a volala jsem do Ajashop.cz
A potvrdili mi tu novou kolekci barev, teda resp, se to dozvědí v pátek, jestli bude nová, nebo co vlastně bude. Sami nevědí, ale se "dít" bude 🙂 Takže počkám a zavolám tam, jakmile s něčím přijdou na trh, okamžitě objednávám 😀

vercast
22. bře 2017

Neee...ja o tomto kocarku cetla skvele recenze a chtela sem ho az pozdeji kupovat a šedou barvu!! 😂😔 Tak snad nova kolekce bude taky tak skvela😍

pet_8
22. bře 2017

@jendurka V Detskem raji v Praze maji katalog, tam ti ukazi barvy na rok 2017. Sedou tam maji, ale je jinak seda nez ta aktualni, ale jsou to obrazky a ty dost casto klamou, ze. Bohuzel si nepamatuji termin, kdy by mel byt kocarek k dostani v nove kolekci 2017, ale my mame termin na konci cervna a prodejce rikal, ze mame objednat 5 tydnu predem a ze to uz kolekce bude, tak snad.

suzan30
23. bře 2017

Holky, ale dejte si pozor, když sem četla celou diskuzi, tak loni byly dodací lhůty tehdy nové kolekce 2016 delší než slibovaných pět týdnů.. ještě v srpnu byl kolikrát problém s dodáním... Ale třeba se výrobce poučil a letos to bude lepší.. 😉

padli_andele
23. bře 2017

My jsme objednávali 31.3.16 a kočárek došel do táborského Honzíka 20.6.16, paní prodavačka nás upozorňovala na dodací lhůty 2-3 měsíce, ale eshopy ty kočárky měli dřív, cca do 5 týdnů, my jen nechtěli kočárek kupovat na eshopu, pro případ reklamace. Obecně BD má problém s lhůtama, nestíhají vyrábět/ výpadky dodávek látek a pod. Ale neřekla bych, že je to jen při začátku nové kolekce, ale že je to celoroční problém 🙂

Na internetu není nikde nová kolekce? Docela bych se podívala na nové barvičky 🙂

suzan30
23. bře 2017

Zatím jsem na internetu taky nikde na nové barvičky nenarazila, ale prý v dětském ráji v Praze prý už nový katalog k nahlédnutí mají.. 😊

padli_andele
23. bře 2017

@suzan30 Když zas tak zvědavá nejsem, abych kvůli tomu jela až do Phy :D no nic, musím počkat na duben, až to bude i online! 🙂

veroonika66
25. bře 2017

Holky dotaz, chrasti vám kola? Mě už to úplně stve..zadnej šroubovák do toho nepasuje..tak přemýšlíme jestli zajít do cyklo obchodu myslite ze stim že něco udělají?? Díky za odpovedi

kahramana
25. bře 2017

@veroonika66 chrasti od zacatku...jezdím paty mesic.. vzdy po promazani a utazeni tak dbe jizdy klid a pak zase..jezdim pouze mesto, takze zadny extra teren...

kahramana
25. bře 2017

Holky, zase prudim.... Jakou TASKU na BD? Nejlepe celou cernou...pevnejsi, aby se do ni veslo dost... aby se dala nosit i bez kocaru...
Porad jsem jeste nekoupila novou... nebyl cas.. ale ta origo me fakt uz stve.. vubec se mi nelíbí a jak do ni dam vic veci, tak je taková moc nacpana a nevypadá to dobre..

jendurka
25. bře 2017

Ahoj můžu mít dotaz? Jaky je rozdíl mezi Husky a Lupo a Lupo comfort? Vím, že Husky má zimní výbavu, ale je to jen tento rozdíl? Děkuji moc.

luidisek
25. bře 2017

@jendurka pouze design. Husky ma jeste lip udelanou korbicku do zimy

tanakin
25. bře 2017

@veroonika66 taky chrastí, jsem si říkala, že to je tím, že jsme je ještě nenamazali a jezdím i po lesních cestách...

jendurka
25. bře 2017

@luidisek děkuji takže jen barevně. Tak je jedno jestli vezmu ten nebo ten🙂

bytkup
25. bře 2017

@veroonika66 mam ten samy problem....mam kocar 1 mesic a jsem taky nestestna....vse jsem promazala a neprisla jsem na to jak to dotahnout

molly1987
25. bře 2017

@kahramana mrkni na Pinkie. Ta ma pekny tasky (fusaky,podlozky,..)

veroonika66
26. bře 2017

@bytkup to jsme na tom stejně 😣

Strana