icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

becicka
26. bře 2017

@jendurka Nám říkali, že rozdíl je pouze v designu, podvozek je stejný.

jendurka
27. bře 2017

@becicka děkuji. Asi objednáme Lupo, doufám že budeme spokojený. 🙂

svatuse
27. bře 2017

@jendurka ahoj, ja vahala mezi husky a lupo comfort..nakonec jsem zvolila lupo comfort kvuli tomu, ze se mi nelibila zimni vybava u husky. Rozhodne nelituji. Rozdily jsou opeavdu jen v barvach, materialech a taskach na kocarek..podvozek je stale stejny..

pidalka12
27. bře 2017

@svatuse
Ahoj. Jsem ráda, ze jsem narazila na někoho, kdo ma Luko Comfort. Chtěla jsem a chci Husky. Ale uu v šedé barvě není absolutně k sehnání. A tak jsem se smířila s Lupem. Ale ty barvy... Chtela jsem šedou, ale ta šedá mi na inetu přijde spíš tmavé modrá. A nebo bezova?... Jakou máš, prosím barvu ty? Mohla bych te poprosit o reálnou fotku kočárku? Moc děkuji 🙂

svatuse
27. bře 2017

@pidalka12 mam 07 graphite. Chtela jsem tu bezovou, ale ta neprosla pres pritele..
https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/kocarek-baby-design-lupo-comfort-2014-jste-spokojene/
Tady jsou realne fotky obou barev.. Ale posilam ti i fotku meho kocarku..

svatuse
27. bře 2017

@pidalka12 kazdopadne je to uplne jina seda nez na husky..

svatuse
27. bře 2017

@pidalka12 koukni sem, tady vidim sedy skladem..

pidalka12
27. bře 2017

@svatuse
Jé, děkuji. To je rychlost 🙂 Škoda te sede 😕, ze není fakt šedá. K čemu by jsi prirovnala?
Ještě se optam na délku, budeš vědět? Moc děkuji

pidalka12
27. bře 2017

@svatuse pošleš odkaz? 🙂

pidalka12
27. bře 2017

@svatuse
A ty jsi ten bezovy viděla na živo? Jaký je? :D

svatuse
27. bře 2017

@pidalka12
Promin 🙂

bytkup
27. bře 2017

@veroonika66 kdyby jsi na to prisla, prosim budu rada za kazdou radu

svatuse
27. bře 2017

@pidalka12
Bohuzel nevidela..
Myslis delku korby? To se tu uz nekolikrat resilo..ale ted nevim.. Mam listopadove dite, tak jsem velikost korby zase tak neresila..v lete pujde do sportaku..
Je to takova tmava seda s modrym nadechem..nevim k cemu prirovnat...jeste tu mam v mobilu vyfocenou tasku, treba ti to pomuze... Jsou to fotky, kdyz se kocarek jeste nepouzival, jinak bych musela jit fotit dolu... Jinak je to celkem dobre kombinovatelna barva..

svatuse
27. bře 2017

@pidalka12 koukam, ze se ten odkaz zase nevlozil.. Zkus detske-kocarky.cz

pidalka12
27. bře 2017

@svatuse
Jdu se kouknout. Ta tvá barva taky nevypadá zle. Čekáme holčičku, takže i růžová a podobné barvy se dají dobře kombinovat. Děkuji 🙂

jendurka
27. bře 2017

@svatuse jé děkuji. Lupo comfort je také hezký, ale ja právě chtěla kombinaci šedá + červená nebo šedá + tyrkysová. Té se trochu bojim, jak bude vypadat v reálu. 🙂

svatuse
27. bře 2017

@jendurka videla jsem sedou+tyrkysovou i sedou+cervenou a muzu rict, ze obe kombinace jsou fakt moc pekne👍

pidalka12
28. bře 2017

Holky, je tu někdo, kdo ma Husky s variantou Red? Pokud ano, mohla bych, prosím, reálné foto kočárku? Děkuji 🙂

jendurka
29. bře 2017

@pidalka12 ahoj byli jsme ho okouknout v Praze. Tady je foto. Je krasnej. 🙂

pidalka12
29. bře 2017

@jendurka moc děkuji 🙂

pidalka12
29. bře 2017

@jendurka
Původně jsem si podle fotek z inetu myslela, ze je spíš takový do bordo. Ale i červený. Pěkný je. Asi slevím z šedé (který jstejnak nikde nemaji) a koupím tento 🙂

becicka
29. bře 2017

@pidalka12 My máme a už 5 měsíců jezdíme, mohu případně taky vyfotit v akci. 🙂

pidalka12
29. bře 2017

@becicka
Tak jooo 🙂 A předpokládám, že fusak je taky červený?
Ten šedý se dá krásně kombinovat jak s modrou, tak růžovou. Když by byl druhý kluk. A u tohodle si to moc nedovedu představit 😒 To mě tak štve, že už není šedý.

becicka
29. bře 2017

@pidalka12 Fusak červený, ale nepoužívala jsem. Dečka šedá.

jendurka
29. bře 2017

@pidalka12 není za co. Jen si to chce pospisit. Opravdu doprodavaji posledni kusy. Ja sem dnes objednala Lupo červeno šedý a byl posledni v této barvě. A už nebudou. 😕

veroonika66
30. bře 2017

@bytkup jasně 🙂 já budu taky ráda 😄...snad na něco přijdeme.

pidalka12
30. bře 2017

@jendurka
Nakonec jsem objednala Lupo Comfort. Byl poslední v Aja shopu. Nakonec barvu hnědou. Ale furt přemýšlím nad tím, jesrli jsem neměla vzít tu jako by šedou... Jsem jak magorka 😂

jendurka
30. bře 2017

😀 tak držím palce ať jsi spokojená. My si pro něj jedeme teď v sobotu. Tak pak hodím fotecku. Já také pořád přemýšlela jestli husky nebo lupo. A raději nad tím už nebadam. 😀

abednarova
30. bře 2017

Ahojky, my jsme pořídili kočárek baby design dotty a jsme moc spokojení, máme ho teďka 6.měsíc a bez problémů. Doporučuji 🙂

pidalka12
30. bře 2017

@jendurka
Určitě sem hoď fotky, a když si vzpomenes na hnědý Lupo Comfort, vyfot prosím 🙂 reálnou barvu.
Ja furt koukám na barvy, jestli jsem udělala dobře. Chlap je ze me "vyrizeny" 😂
Lupo nas vyšel v Ajashop i s vajíčkem a adaptérem na 10800,- což je bomba cena. A nevadí, ze náma zimní výbavu. Fusak do sportaku koupím příští rok v akci, v létě jsou za pár korun. A na zimu do korbicky mam od babičky šitý z peří. Krásný a teploucky 🙂
Když si vzpomenes a na obchodě budou mít hnědý Lupo Com. Vyfotis mi ho, prosím? Děkuji

Strana