Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Holky nevíte k čemu jsou u Baby design husky u hluboké korby ze strany takové ty očka co tam trčí ? Nějak na to nemůžu vůbec přijít k čemu tam jsou :D
Jop je to na originál "ochranu proti větru" se tomu říká v manuálu 🙂 a je to ten svérázný igelit s olivkama co je k hluboké korbičce
@padli_andele
@terionka holky děkuju ! 😄 Jsem zase o chlup chytřejší !
dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda některá řešíte problém zvlněné matrace v hlub. korbě. Babydesign Husky. Přijde mi, že je o kus větší a budu ji muset zastřihnout. Popř., zda jste kupovali nějakou kvalitnější nebo na míru. Taky mám pocit, že když na ni zatlačím rukou, tak cítím ty spodní výstuhy - tyčky, tak nevím, zda tam nechybí nějaká deska - "rošt". Díky za reakce. J.
Chci se zeptat mám baby design husky...a když nemám,,zanikly,, přední kolečka a jdu trošku rychleji tak prostě kmitaj😒...nevim co stim někdo podobnou zkušenost?
Zvlněnou ji nemáme a máme ji tam akorát a nic tam zespoda cítit není 🙂
Hlásím potvrzeno, že skejtík, stupátko k Baby Design obecně je doporučovaný Lascal Buggy Board Maxi. Tak ještě najít nějaký hezký. Případně jestli i s tím sedátkem.
Víte ještě o dalších?
@pidalka12 my jsme kupovali tady: https://www.babycar.cz/category/kombinovane-koc...
@veroonika66 jak jsi to vyresila?
@bytkup nijak 😏 nemůžu dát kočár na reklamaci a být bez nej
@veroonika66 a vozis ve sportaku nebo v korbe?Mne se to stava u sportaku, kdyz mam kocar po smeru jizdy a dite polozim+mam hodne plnou tasku na madle. Je to spatne vyvazeny, vetsi vaha je na zadnich kolech a ty predni nejsou zatizeny.
Ahoj holky, poradite mi, jaka plastenka pasuje na sportak? Jestli od Emitexu? Je tam nejaka s nazvem Dema compy a vypada, ze by sedela. Dekuji 🙂
Možná to tu už někde padlo, ale dnes jsem si všimla, že BabyDesign už má na svých stránkách fotky s novými kolekcemi 2017/18. Jak se vám líbí Husky New?
@martinaska2 Ahoj, není pláštěnka na sporťák součástí výbavy? Vím, že na hlubokou korbu pláštěnka ve výbavě chybí, je tam jen taková ta ochrana proti větru, takže tu jsem od emitexu koupila, ale na sporťák jsem měla za to, ze to je plaštěnka.. Nebo se mýlím?
@martinaska2 Ja mam od Emitexu neco jako Tajfun nebo tak nejak a sedi dobre.
Je tu v diskuzi někdo, kdo používá kočárek už delší dobu a mohl by zhodnotit kvalitu konstrukce a jak jezdí třeba po roce, po dvou?
Ráda bych si udělala představu, jestli s novým dá počítat na dvě na tři děti (eventuálně jestli má smysl investovat do bazarového kusu po 1 - 2 dětech a bude stále dobře fungovat).
@sailen ja mam kocarek od rijna 2015 a jsem vicemene stale spokojena.Jezdim spise po meste, ale par terénu taky obstojne zvladl. Konstrukce drzi, sem tam neco vrzne (hlavne asi pera u kol), ale staci promazat a vse ok. V prosinci probehne dalsi zátěžová zkouska s druhym ditetem.Za me s kocarkem v poměru cena/kvalita spokojenost.
@molly1987 nee ještě v hluboké korbe😑 ale je pravda že sem si to taky říkala že když mám těžkou narvanou pře.tašku😄
Holky co se týče té pláštěnky,nemáte k ní něco konkrétního,rozměry,velikost apod.? Mně v obchodě řekli,že je víc velikostí,tak at přijedu s kočárem,že záleží na korbě atd.... prý se dá údajně použít taky na sporťák. S kočárem tam teď určitě nepojedu,je schovaný u tchánů,ale ráda bych nějakou univerzal objednala,jenže se bojim,abych pak neměla víc pláštěnky jak kočáru 😀 Budu ráda za jakoukoli radu,děkuju

@pidalka12 jasně když tam bude určitě vyfotím 😉