Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Pidalka12 je to otázka vkusu 😉, 2016 měla ten povrch z hrubšího materiálu,na fotce se mi moc líbil,ale když jsem ho viděla ve skutečnosti a srovnala s 2017,tak ten 2017 se mi líbil víc. Důležité je,že má prcek v čem jezdit☺
Ahojte, muzu se zeptat jakou mate vlozku do sportaku? Mala se mi ma te originalni dost poti.. :(
@pidalka12 rozměr vnitřní korbičky bych řekla,že je skoro stejný,ne li úplně. Naměřila jsem 74,5cm . Mě zas připadá,že je korbička u 2017 výš než u 2016,tak nevím jestli je to jen optický klam na fotkách,protože když jsem porovnávala rozměry co udávali na netu,tak jsou stejné 🤔😀 Můžeš mi prosím napsat,kolik je to co od země ke spodní hraně korbičky?
Holky neviděla jste prosím některá kočárek Baby Design Lupo Comfort 2017 v tyrkysové na vlastní oči? Chtěla jsme ho objednat, ale na prodejně zatím mají jen kočárky 2016. Mám obavu z té barvy ☹
holky, jde sporťák napolohovat až do lehu?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Čekáme prcka na konci listopadu, ale už raději začínám koukat po kočárech a favoritem je nakonec Husky, jen se mi víc líbí kolekce 2016, projela jsem net a všude je již vyprodaný (není divu po tom, co jsem tady četla, že některé holky se bály, zda jim vůbec dorazí). Ale přeci jen, nevíte o nějakém obchodě, kde by ho ještě měli v šedé či černo šedé?
Děkuji, když nebude, pořídíme z kolekce 2017 ;)
Ahoj, my kupovali kočárek tady: https://www.babycar.cz/product/baby-design-komb...
Podle stránek mají už jenom tady tu vínovou. My máme přesně tady ten a je moc pěkný. Můžu doporučit, pokud tedy kočárek nebude pro chlapečka 🙂
Opravdu se dívám, že nikde není dostupný a jsem docela překvapená :D
@prisil ono je to prave ted takove na prd 🙂 treba na nasi prodejne maji jen ten 2016 ktery doprodavaji - uplne posledni kus co maji ale novou radu na prodejne nemaji(bohuzel je to mensi mesto s nee velkou prodejnou).takze ji nejde omrknout v realu.ja jsem se po dlouhem rozmysleli rozhodla ze risknu tu 2017 a objednam ji i tak.tak snad bude ok.
Ahoj, máme Baby Design Husky 2016 a jsme naprosto nadšení! Dokonce jsme hromadu funkcí objevili až dodatečně! A proto mám dotaz - nedala byste sem některá foto, jak má být co nejvíce složený sporťák (model 2016)? Nejsem si jistá, zda ho umím složit na maximum 🙂 Díky!
PS: Jinak co jsem koukala na model 2017, tak výhoda je, že už má integrované moskytiéry, to ten náš nemá... Jinak asi nebudu psát detaily modelu 2016, protože jak to tak čtu, už se asi stejně nedá sehnat.
Holky, praly jste některá ten zimní fusak? Bojím se, ať mu pračka nic neudělá....
Ahoj, já ho prala na 30°C a nic se mu nestalo 🙂
@svatuse nechala jsem si usit 🙂 v lete chladi v zime hreje 🤔 prej..mame to par dni a super mame i od pani fusak ...na facebooku baby design KaNa👈👌
Kdo uvažuje nad kolekcí 2017 nebo už máte? Já chtěla celý šedý kočárek, ale mají jen takovou světlunkou, né jak loňskou kolekci :( Tak teď uvažuju nad tím červeným 🙂
😀 ja jsem premyslela hrozne dlouho co vybrat a jestli vubec jit do baby design...a nakonec jsme vybrali ten tyrkysovy 🙂
Baby design husky má v mém okolí velmi pozitivní ohlasy 🙂 Ale v letošní kolekci si nemůžu vybrat barvu, oproti tomu Lupu no..
Holky prosim prosim zmerite me delku jakoze lem boudicky u kocarku Husky nebo klidne i Lupo? Chci si objednat ten kozisek na boudicku a tedka se ke kocarku nedostanu.dekuji moc
Ahojte, my jazdime od unora v hlbokej verzii. A vanicka je sialene vyblednuta. Ked som dnes vytiahla sportiak, ostala som zarazena tym rozdielom 😖 mam sedi tyrkysovu variantu Husky...mate aj vy taku skusenost? Uznaju mi na to reklamaciu?

@kitia
myslíte, že materiál je lepší v této nové kolekci?
Mně se nejvíc líbil Husky 2016 šedy. Ale v Aja shopu ho již neměli a tak jsem vzala Lupo. Mrzí mně to, ale taky není špatný. A s blížícím termínem mi to začíná být jedno 😀