Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Holky dotaz, manzel si vsiml, ze nam zacinaji rezavet spoje... mate to taky nektera?
@luidisek Ano, po první zimě, co jsme jezdili sem si všimla, že máme rezavé nýty u koleček a u košíku. Ptala jsem se u Sambaby a bylo mi řečeno, že je to jen "povrchová rez", která se dá odstranit, mě to umýt teda nejde, ale nechce se mi posílat kočárek na reklamaci, abychom byli bez něj měsíc bez výsledku.
@veroonika66 My zatím neřešili, ale asi budeme. Nejprve jsme reklamovali zadní kolečka - cvakala nám středová pojistka. Kolečka po dohadech s distributorem vyměněny, takže toto cvakání zažehnáno, ale nyní jsem si všimla, že přední kolečka taky trochu drncají (jakoby se klepou plasty) a kmitají do stran (nejsou asi dostatečně zatíženy).
Má to někdo taky nebo vám jezdí absolutně potichu? Po rovném asfaltu je kočár tichý, ale po hrubším, po lesní cestě nebo po louce drncá.
@amalka87 my zrovna dnes dovezli kocar z reklamce a reklamace neuznana... prej je to normalni a primereny k pouzivani, tak rikam aha primereny ze kocar nechce jet..
No demence takze nam ho vratili aby jsme jezdili jen se zamklymy koly...😏
@veroonika66 Nám nejprve reklamaci se zadními koly také neuznali, ale stačil jeden nepříjemný telefonát a poslali nám kola náhradní. Tak nevím, jestli má smysl zkoušet reklamovat i ty přední a zas být měsíc bez kočáru :( U těch zadních koleček jsme měli porovnání s kočárem kamarádky a věděli jsme, že to fakt není normální. U těch předních ale nevím, protože kamarádce taky trochu drnčí...
@amalka87 no ja taky porovnala proste to dela neprimerene, kdyz me to pri jizde brzdi 😑 a kam jste teda volala ? Jako kdybych tam sprdla ty prodavacky co za to nemuzou tak nevim jestli by to k necemu bylo 😏.. kocarek ze sambaby brno
@veroonika66 Na prodejně v Liberci jsme dostali kontakt na servis v Sambaby v Ostravě, kde ty reklamace prý řeší.
Holky, kupovala jste některá pláště na baby design husky 2015?
Ahoj všem! Sháním tento kočárek v barvě pro kluka - nechystáte se náhodou některá prodávat? Děkuji 🙂
Ahoj holky 🙂 Mám takový problém. Chtěla bych začít dávat na Huskyho (2016) nánožník, ale nějak mi na sporťáku nedrží. Jsou tam suchá poutka, ale nějak mi tam nepasují. Je na sporťáku nějaké speciální ouško či místo, kam se ten nánožník přichycuje? Nikde jsem nic nenašla :D Děkuji 🙂
@eleanooor já to včera studovala a jsou tam patenty.
Holky, k cemu jsou na ,,kosiku,, pod kocarem zepredu ty dva srolovane kusy latky s patentky? Je to hned za kapsickou pro pumpicku...
Holky moc dekuju.Nejak jsem to pripla za boudicku,ale porad mi prijde ze to nesedi jak by melo. Kazdopadne dekuji za rady ☺
Prosim vas, nevite, jestli existuji adaptery na sedacku Romer baby safe plus?
Kdyby mel nekdo zajem, prodavam k tomuto kocarku adaptery pro autosedacky cybex a maxi cosi.
Dnes jsem si kočárek Baby Design husky zaplatila a za měsíc vyzvednu. Vybrala jsem si tmavě růžový. Má vše co potřebuji.
Barvy: černošedý opravdu moc černý (hlavně sporťák), šedý s modrými detaily spíše pro kluka, béžový se žlutými doplňky se mi nelíbil. Ta kombinace růžová+šedá+černá mi byla sympatická. Dnešní kočárky jsou mám pocit všechny podobné, nebarevné.
Tento kočárek je již na skladě vyprodaný, další už nebudou (až zase vzor 2018), reklamace prý snad ani neměli. V ceně krásný fusak (pravda menší, opravdu jen do hlubokého kočárku na zimu, ale mám schované 2 další velké fusaky), dolní koš uzavíratelný na zip a dost prostorný, korbička opravdu velká, teď na zimu paráda a na jaře už se půjde pomalu do sportovní verze. Všude kolem máme hory, v zimě plno sněhu. Zimní výbava bude potřeba.
Takže uvidíme.
Holky prosim vas, jak je to se sportakem, da se vyrovnat uplne do rovna? Jakoze mam ten kocarek doma, ale starsi verzi. Celou dobu jsem si myslela (mam pocot ze jsem to nekde cetla), ze jde srovnat uplne do roviny... No a dnes to zkousim a nejde... nebo su leva a nevim jak, nebo mam starou verzi a jde to jen u nove? Nevim... Kazdopadne pokud to nejde, jak ste to resily vy, ktere mate letni mimina? Mala ma 4 mesice a pomalu je ji korbicka mala (plus fusak a pocitam ze za mesic, dva uz ji nebude).... No takze ted nevim jak to resit. Pro deti ktere jeste nesedi je pry i ten maly sklon dost skodlivy....
Ja ho mam z druhe ruky a divam se, ze je to 2015... No a zkousela jsem to a nejde to ☹ leda, ze bych to zkusila spatne... -Nema tady nekdo model 2015?? Jde vam to?? Dekuji!
mám kočárek Baby Design Husky šedý, koupený v listopadu 2016, začala jsem ho používat v únoru a od července jsem používala sportovní nástavbu kočárku.Funkčně je kočárek super, jsem s ním moc spokojená, ale po třech měsících mi kočárek moc vybledl,oproti nánožníku(který jsem vytáhla v září )je to velký rozdíl.Poslala jsem na reklamaci, ale po 14.dnech mi ho vrátili nazpět a reklamaci neuznali. Prý jsem ho vystavovala přímému slunečnímu záření. Tak nevím asi je kočárek určený na doma? nebo s ním můžu vyjet ven jen když je pod mrakem? Jsem z toho zklamaná, kočárek vypadá jak kdybych pořídila starší. Asi bych si ho už podruhé nekoupila ☹
@domsa já mám šedý s tyrkysem, koupený v prosinci, pouzivany od ledna a nezdá se mi, že by vybledl. Sporťák mám asi od srpna. Možná to je díky jiné barvě nanozniku, ale přijde mi, že je pořád jako nový.
Ja boudicku vybledlou nemam. Je pravda, ze jsem strisku hodne rozdelavala pres leto. Jedna moje znama ma stejny kocarek taky rok 2016 akorat ja mam vinovy vnitrek a ona ho ma ladeny do cerne barvy. Nejde prehlednout, ze kazdy kocarek ma jiny odstin sede barvy. Premyslela jsem, jestli to nemuze byt pouzitym materialem. Kdyz muze mit kocarek jiny odstin, tak muze mit i material odlisnou kvalitu.

Holky neresili jste nekdo reklamaci podvozku ? Respekt. Kol ...proste kdyz nemam zaaretovany tak pri jizde kmitaji...neda se snema jet, takze je radsi zamknu...😑 ted nam prisel novy golfac tak to zkusime ...delalo to jak u hluboke tak u sportaku 😑