Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Po pouzivani 3 mesicu mi to vyblednuti prijde dost brzy, my mame kocarek 16 mesicu a vybledly je, ale nic hrozneho, kdyz rozdelam boudicku, tak rozdil tam jde videt, ale nejak to neresim... beru to jako normalni vec, i obleceni bledne, kdyz ho vystavujete slunicku :/ S tim clovek musi pocitat... ale po 3 mesicich to je mazec, to jste s tim kocarem byla venku 12 hodin denne? :D
@martinaska2 On ten rozdíl je vidět hlavně teď když dám nánožník a nevypadá to moc pěkně ☹ na to že to byl kočárek kupovaný nový. Ale mám si prej nechat vyblednout nánožník a bude to stejné a nebude to vypadat vybledle 🙂.
Holky, pouzivate ten originalni zimni fusak ve sportaku nebo mate jiny? Me se zda takovy divny... je strasne uzky a maly musi mit z nej ruce venku, protoze ty tam nezapnu...
@luidisek Ahoj, řeším to stejné :D Přemýšlím, jestli koupit jiný, nebo to s ním zkusit přes zimu. Vadí mi, že mi malá do fusaku nejde víc schovat. Ano, ruce má taky venku a je v tom taková celá zmáčklá. Fusak je hodně těsný a nepovolí. Jsem z něj trochu zklamaná. Už do korbičky jsem ho tehdy nemohla nacpat.
Holky tak mala ma 5 a pul mesice a dnes poprve ve sportaku 😀 do korbicky s fusakem se mi uz vuuubec nevlezla a taky to davala hlasite najevo 😀 Jinak ten fusak je fakt jen na sportak, do korbicky urcite ne-ee... No a priznam se, ze jsem ho ani nezkousela... ja o nem cetla docela kritiku... po segre mam nejaky fusak zn. Emitex a jako za me dobry 🙂 ted sme dosly z prvni prochazky ve sportaku, mala mi tam ted jeste spinka 😀 Ten origos fusak si operu a budu ho mit v zaloze nachystany, mozna ho ozkousim, nevim, ale jinak zustanu u Emitexu 🙂
@domsa K tem barvam -- ja mam sedy husky 2015... ma debilni tasku, takze jsem z Vinted koupila od jedne holky tasku z novejsiho modelu, s takovym zaklapecim vikem, rikala jsem si ze to bud lepsi... No, zda se mi mala, ale proto nepisu 😀 Chci rict, ze ackoliv je to taky sedy baby design husky, odstin je uuuuplne jiny 😀 jakoby skoro jina latka mi prijde odstinem 😀 dost rozdil... Neresim to, sportak mam vic do cerna, tak se to ztrati, ale opravdu myslim, ze co varka, to trochu jina barva...
Holky, chtěla bych se zeptat, jestli má některá z vás na sporťáku umělou kožešinu. Chtěla bych si kočárek na zimu "načančat" , ale nevím, jestli to bude na stříšce držet, když je tam ten "kšilt".
Posílám fotku, jak to má vypadat. V popise píší, že se to dá připnout pomocí plastových spon a gumy. Tak snad by to mělo držet i přes sklopený kšilt, či na tom kšiltu 🙂
@eleanooor Taky jsem o tom přemýšlela, že by se mi ta kozesinka moc libila😍, ale mám prave strach, ze nebude za co chytit, kvuli tomu ksiltu.. A nebo myslíte, přímo na hranu toho kšiltu? 🙂
Možná by to pripnout šlo, poku to vypada jako strisky treba u Valca, na tech jsem kozesinky už viděla.😉
Já to asi risknu. Má být univerzální, tak se snad přizpůsobí. Při nejhorším kožešinku vrátím. Nejsem si právě jistá, jestli je stříška stejně široká u korby a u sporťáku. Korbičku už máme schovanou.
@suzan30 Jestli budu budu mít kožešinku dřív než vy, tak napíšu jak sedí.
Holky, moc děkuji 🙂
@vercast Taky bych rada korbicku, ale bohuzel, myslim, ze ji budeme moci pouzivat tak dva tydny a musime do sportaku, takze nema asi uplne cenu porizovat kozesinu, malej je dlouhej jak tyden pred vyplatou😀..👶 😉
@eleanooor nasla jsem na db dve pani, co kozesiny sijou na Valco, mozna se jich zkusim zeptat, jestli by to slo i na tento typ boudicky..😉
Profiss.netstranky.cz - ja objednavala z tadyma, kozesinka je na gumicku a šnurky, takze se prizpusobi 🙂
Prosim vas, kdyz davate mimco ve fusaku do sportaku, nechavate pod nim tu vlozku?
Ahoj, už jste některá použila pumpičku, která byla u kočárku? Chtěla jsem ji poprvé použít, ale přijde mi, že tam vůbec nepasuje.
@marcelka311 uz hodnekrat a pasuje bez problemu
@marcelka311 Taky ji pouzivame a v pohodě 😉
@marcelka311 ano a v pohode. Měli jste ji správně sestavenou. Je tam ještě takový nástavec, bez něj to nejde.
holky co uz mate kocarek, jakou jste poridili plastenku na sportak???
@marcelka311 nam pumpicka take nepasuje ;)
@petra070 ja poridila tuto: https://www.slune-cz.cz/emitex-plastenka-sport/... 😉

@eleanooor Já jsem tu boubu taky často rozdělávala. U starší dcery jsem měla kočárek vínově červený nějaké neznámé značky a byl skoro o polovinu levnější a po třech letech vypadal jako nový, vůbec nevybledl. Jsem zvědavá jak bude teda vypadat tento kočárek po třech letech, možná bude skoro bílý :D.