icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

Strana
z30
aja000
31. srp 2018

Dobrý den rada bych se zeptala jaký fusak jste porizovaly ke kočárku Husky ? Mockrát děkuji

svatuse
31. srp 2018

@aja000 Mam BD lupo comfort a kupovala jsem fusak od Emitexu..za mne velka spokojenost s fusakem jak v hluboke korbe tak ve sportovni verzi..

marketa228
31. srp 2018

@aja000 v hluboké jsem měla gesslein sleepy, ve sportaku Husky, co je soucasti

suzan30
1. zář 2018

@aja000 dobrý den, v hluboké korbe jsme meli Pinkie velikost 0-12m a ve sportaku jsme jezdili a jeste letos ezdit budeme s fusakem Elodie Details... A tedy nemenila bych 😊

zuzinka6
1. zář 2018

Ja mela lodger a edenwalder billy xl. I v hluboky i ve sportaku. Za me super. Ten origo mi prijde jak prkno a syn mel ve sportaku hola raminka a do korby moc pohodlne nevlez.

martinaska2
24. zář 2018

Dobry den, prosim ma nekdo zkusenost se stupinkem k tomuto kocarku? Jaky mate a jak se s tim jezdi? Dekuji 🙂

martinaska2
13. pro 2018

Dobry den, ma prosim nekdo zkusenost s vloznou taskou do tohoto kocarku? Takova ta taska s uchy, ktera se vlozi do korby a dite se s tim lepe prenasi do schodu apod... Vite nejakou znacku, ktera pasuje? Dekuji.

zuzinka6
5. led 2019

@martinaska2 taky aktualne shanim neco sourozeneckeho 😉

martinaska2
6. led 2019

@zuzinka6 Taky shanis nejaky stupinek? No ja zatim nezjistila, co by pasovalo, ale myslim, ze nejaky univerzalni stupinek by sedel 😕

zuzinka6
9. led 2019

@martinaska2 ja koukala i na tu sidekarku buggy, nevim, budou od sebe 2r4m, tak jestli to vyuzijem...

zuzinka6
9. led 2019

@martinaska2 hlavne prej znackovej, ze ty levny jezdi blbe

molly1987
9. led 2019

@zuzinka6 jestli myslite takove ty skejtiky ke kocarku, tak na BD Husky mame Buggyboard Lascal. Je univerzální a sedi dobre. Ja mam deti 25 mesicu od sebe a využíváme ho tedy dost, hlavne na rychle presuny.

martinaska2
10. led 2019

@molly1987 Super, dekuji za tip 🙂

molly1987
20. led 2019

Holky, menily jste nektera vadne lozisko u předního kolecka? Kolecko mi pri jizde kmitá a podle diskuzi na netu tohle dela vadne lozisko. Taky jsem se docetla, ze to u tohoto typu kocaru vyměnit nejde a musi se koupit celé nové kolecko... Ma nekdo zkusenost, prosim?

1janca_1
2. srp 2019

Ahoj, nevíte náhodou někdo, zda existují adaptéry mezi tímto kočárkem a autosedačkama Britax Römer ? Jaké autosedačky jste k tomuto kočárku používali? Moc díky.

martinaska2
2. srp 2019

@1janca_1 Vim ze pasuji Cybex a Maxi cosi, o Britaxu jsem neslysela, ale podle me by na ni snad adaptery byt mely.

terionka
3. srp 2019

@1janca_1 Mame v kombinaci s MaxiCosi.

suzan30
3. srp 2019

@1janca_1 taky jsme meli v v kombinaci s Maxi Cosi

tanakin
4. srp 2019

@1janca_1 taky máme maxi cosi cabriofix

klarah90
26. srp 2019

Holky a co korbička? Není moc malá?

lotosek
28. srp 2019

@klarah90 V korbě jsem vozila do 8. měsíce.

suzan30
28. srp 2019

@klarah90 Na korbicky u vsech kocarku je nejaka evropska norma, takze rozdil je mezi nimi minimalni... kazdopadne ja mam cervnoveho syna, jeste navic docela dlouhan od narozeni, takze s korboua s fusakem jsme se chytali do sesti mesicu, pak uz musel do sportaku, ale byl tam spokojenejsi, uz lip videl, sel temer do lehu. Kdyby se narodil v zime, tak by se vesel myslim treba dosedmeho, osmeho mesice.😉

Strana
z30