icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

xmisax
14. zář 2015

@arxany taky si myslím, že na záruční listy už se moc nejede, že spíše faktury .. psala jsem na eshop, jak popř.postupovat, tak uvidíme, jak se vyjádří ...

xmisax
14. zář 2015

též jsem se infomovala v eshopu a postačí účtenka .. také mám zkušenosti, že stačí faktura .. no já doufám, že nebudu nic takové potřebovat 🙂

arxany
14. zář 2015

@xmisax takhle vypadá zl od výhradního dovozce pro ČR...oni to tahaj z Polska....to jen pro info ...snad to nebudete potřebovat...hezký den

adletka
14. zář 2015

@jankajarni rozdíl je určo i v nákupním košíku, kdy husky ho má celolátkový a ten druhý je "dírkatý", takže za mě třeba do sněhu lepší ten zadělaný, aby se dovnitř nedostal bordel a voda. Husky navíc má hodne vysoký nánožník, který ti zakryje skoro celou část pod stříškou, nevím, jak to napsat - prostě, že ti nejde zima do boudičky.. pak taky v matroši je rozdíl.. Husky má ještě 3. kotvící bod na hluboké korbě, ale to nevím, jestli nemá i ten druhý kočár. Jinak to, že je Polský bych neřešila, užý jsou skoro všechny Polské. Paní v obchodě nám řekla, že Poláci ty kočárky přizpůsobují našim podmínkám aspoň, takže už jsou kvalitativně v pohodě..

xkvetinkahm
19. zář 2015

Holky, možná mam hloupý dotaz. Nevím kdy čekáte vy miminka, ale chci se zeptat. Ja čekám malého v lednu. Chci husky. A co za rok? Myslíte že by mel byt ještě v korbičce nebo uz ve sportaku? Respektive vejde se vůbec do te korbičky i v tu další zimu s veškerým vybavením? Je ten kočárek dostatečně veliký? Nevím, je to moje první mimi. Děkuji za odpovědi 😊

molly1987
19. zář 2015

@xkvetinkahm no do sporťáku v podstatě může hned od té doby, co začne sedět, ne? A spousta dětí už pak v korbičce být nechce, takže já příští zimu vidím asi ve sporťáku. Taky čekám 1., takže jestli je to zcestný, tak mě prosím opravte 🙂

xkvetinkahm
19. zář 2015

@molly1987 ja mám úplně stejnou myšlenku...takže pokud je to zcestné jsme v tom obě 😀

molly1987
19. zář 2015

@xkvetinkahm super 🙂 Takže kdyžtak příští zimu povezeme dva zmrzlý rampouchy 😉

xkvetinkahm
19. zář 2015

@molly1987 no já mám takovou ideu že bude ve sporťáku ve fusaku (existuji i pro sporťak)....

adletka
19. zář 2015

@xkvetinkahm jestli narveš roční dítko do korbičky a ještě ke všemu ho tam bez řevu udržíš, klobouk dolů ;) Dítko třeba už v 5ti měsících v hl. korbě nechce být, potřebuje vidět a ani velikostně se tam dlouho nevejdou ;) Proto by se kočár měl vybírat převážně podle sporťáku, ten budeš určitě používat dýl ;)

xkvetinkahm
19. zář 2015

@adletka ja si to myslela ze to dítě tam nebude chtít byt, ale jedna úžasná paní prodavačka ve mně vzbudila nejistotu tím že potřebovala asi nutně prodat jisté kočárky. I přes to že jsem ji říkala že máme vybrané tak mi nabízela a zastavila se u velikosti. Jsem rada že to bude stejně. Za dotaz nic nedám 🙂

bjoucik.15
21. zář 2015

@xkvetinkahm hlavně pokud čekáš mimčo na zimu... to je pak totální zbytečnost koukat na velikost korby 🙂 Mě malá v kočáru vydržela do 7m, ale jen proto, že jsem musela sehnat jiný kočárek (sporťák) a nějak se mi žádný nelíbil... ale málem mi z korbičky i vyskočila... myslím,že mít sporťák dřív, byla by už dávno ve sporťáku... A na zahradě byla ve sporťáku už v 6m, protože bylo vedro a mě se v korbě strašně pařila. Ovšem teď, když mamka vytáhne starou libertu hoví si v ní a dokáže v ní ležet dlouho (a to se tam vejde jen na sezení 😀 )

khoiba
23. zář 2015

Ahoj, ráda bych se s vámi podělila o mou zkušenost s nákupem kočárku Baby Design Husky - po několika prohlídkách jsem si jej objednala v Sam Baby v Olomouci - už neměli všechny barvy, stejně jako od jiných typů kočárků této značky. To by se ještě dalo pominout. Ale po zaplacení zálohy a po 14 dnech telefonát, že Husky je momentálně úplně nedostupný, že je nějaký problém u výrobce atd. A že místo slibovaných max.6 týdnů by bylo dodání někdy možná na konci října (takže 9 týdnů), ale už jen v zimní edici a o 2000 dražší (fusak i deku už mám, proto jsem ji nechtěla). Takže jsem se na ně vykvákla a nechala si vrátit zálohu, ještě mi paní mi drze řekla, že kočár teď neseženu ani jinde. Následně jsem si ho objednala na Ájashopu, kde byl sice také jen v zimní edici, ale jen o pár stovek dražší než v Sam Baby bez ní. A dovoz zdarma. Kočárek je po 8 dnech naskladněn, takže asi tak. Sam Baby hodně zklamalo..

molly1987
27. zář 2015

Tak mi včera volali ze SamBaby Olomouc, že kočárek máme už přes týden na prodejně a že se mi prý nemohli dovolat..... Žádné neznámé číslo mi nevolalo a nevolalo ani to, co mám uložené v mobilu.... Ale co, hlavně že tam kočár je.

maki_j
27. zář 2015

se Sam baby v Olomouci mam taky blbe zkusenosti. Meli volat ohledne objednaneho zbozi a nic... uz tam nic nekupuji ani neshanim.

mirus2611
30. zář 2015

Ahojky Holky, máte některá reálnou fotku kočárku Husky v béžové kombinaci? Díky 😉

mirus2611
1. říj 2015

@hanca85 Ahojky, můžu tě poprosit o fotky kočárku? Taky přemýšlím nad béžovou šedou, protože černá není už k dostání... Děkuji 🙂

adinka_k
1. říj 2015

Mám ještě jeden postřeh a jeden dotaz - dcera se v půl roce se 70cm do korbičky nevejde (je březnová) a museli jsme dát do sporťáku - poslední měsíc a půl byla na kšírech. Já doufala, že do zimy v korbě vydrží. A ne. ;)
A druhá věc - docela mě točí, jak padá ta přebalovací taška, někdy se vyvlíkne jednou stranou a visí na té druhé. Máte doporučení na nějakou jinou, co jste už zkoušely, že je kompatibilní s kočárkem a je pěkná a hlavně praktická? Díky moc.

hanca85
2. říj 2015

@mirus2611 Ahojky. Posilám fotku. Už jsme i vyjeli do terenu a spokojenost.

mirus2611
2. říj 2015

@hanca85 Ahojky, super, děkuji ti mockrát, já ho nakonec objednala a přijde příští týden 😉

hanca85
2. říj 2015

@mirus2611 neni zač, snad budete taky spokojeni 🙂

molly1987
15. říj 2015

Holky, které jste kupovaly Huskyho bez zimní výbavy - jaký kupujete rukávník na zimu?

michvlkova
15. říj 2015

My mame taky Huskyho v modee barve 🙂 jsme s nim maximalne spokojeni🙂
Chtela jsem ho v zimni vybave, ale ta koncila v breznu a dalsi prodej byl planovany na zari, kdy jsem mela termin porodu.. ale nakonec jsme si ho koupili v letni vybave a dostali jsme k nemu rukavnik zdarma alespon 🙂
Jinak prebalovaci tasku jsem si poridila babymoov, a musi souhlasit s holkama to uchyceni te tasky je opravdu spatne.. obcas vypadava ale to je snad jedine minus tohoto kocarku 🙂

adinka_k
15. říj 2015

Prosím, měla byste některá fotku kočárku sporťáku s pláštěnkou? (Ještě jsem ji nedávala a úplně moc nevim, jak ji nainstalovat..) a pak by mě zajímal fusak ve sporťáku - zda jste už některá zkusila a kam se uchycuje ten zip? Díky moc.

mirus2611
17. říj 2015

Ten fusak by mě taky zajímal, kam se zapíná 🙂 A jak jsme skládali kočárek, tak nám zůstala taková černá tyčka a na každém konci má takové "u" nevíte někdo, k čemu ta tyč slouží? 🙂 Akorát uchycení té boudičky, stříšky na hluboké korbě je trochu nešťastné s těmi suchými zipy :-/

mirus2611
17. říj 2015

@adinka_k Teď tak brouzdám po netu a našla jsem tady tu fotku fusaku, nebude ten zip nakonec sloužit k tady tomu? 😀

adinka_k
17. říj 2015

@mirus2611 to bude vono.. ;) k ničemu jinýmu se to nedá přidělat, super, dík

hanca85
18. říj 2015

@molly1987 ahoj, mam od emitexu....

callisto
3. lis 2015

Maminky, máte některá objednaný kočárek baby design husky v černo šedé barvě? Mám jej objednaný v dětském ráji s termínem dodání na začátku prosince. Termín porodu mám na konci prosince, tak se bojím, aby kočárek do té doby vůbec dorazil. Hledala jsem i na jiných e-shopech, ale situace je všude stejná. Kdyby aspoň řekli, co je za problém.

fialka16
4. lis 2015

@callisto Ahojki, zrovna včera jsme se byli dívat na kočárek v Ostravě. Bohužel tě moc nepotěším. V jednom obchodě nám bohužel řekli, že Husky až možná v lednu. V druhém jsme narazili na celošedý Husky. Tak jsem překvapeně koukala, že takový neznám, paní prodavačka si nejdříve myslela, že je to nová 2016 edice, pak se šla zeptat a zjistila, že jim údajně na výrobu došla ta černá látka, tak udělali aspon celošedý, aby něco dali do prodeje. Takže aspon tuto informaci můžu předat, bylo to v Sambaby. Celkově říkala, že s dodáním Husky i Dotty je to dosti mizerné, chodí třeba jeden kus a ani neví, jaká barva přijde a nic nemohou zaručit. Tak jsme si nakonec nečekaně už vzali ten celošedý. Paní prodavačka říkala, že jsou hlavní distributor Baby Design, tak se zkus třeba zeptat průběžně přímo tam, jestli se situace nezmění 🙂. Toto je informace ze včerejška. Snad se nějaký kus ještě najde 🙂, je to škoda, jsou to super kočárky, nevím, proč nezajistí větší výrobu ☹.

Strana