Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Vcera jsem si složila sportak a trochu me prekvapilo, ze úplný leh neni úplný. . Je to malinko zvedle, muzu tam dat 5ti mesicni mimi? Za chvili se mi totiz Matěj nevejde do korby
Mohl by mi někdo změřit výšku uložení hluboké korby od země? Jsme s manželem oba vysocí a tak by bylo pohodlnější, kdyby jsme se nemuseli moc zohýbat.
@martahart změřit vám to momentálně nemůžu, ale já osobně mám 181 cm, přítel 190 cm a tento kočárek nám maximálně vyhovuje (vybírala jsem si ho i z důvodu naší výšky, abychom se nemuseli sklánět moc hluboko). Hluboká korba je ale posazená výše než potom sporťák, ten má umístění asi o 5 - 10 cm níž. Ale vůbec s tím nemáme problém, jsme spokojení.
Ahoj holky, věděly jste, že se dá hluboká korba polohovat pod hlavou? Pro mě to byla dnes novinka, prcek nám díky tomu ještě chvíli vydrží v korbičce, to už jsme ho chtěli dávat do sporťáku 🙂
Jj, využili jsme to spíš, když byla malá ještě malé miminko po narození a ublinkávala, tak to měla trošku zvedlé jako v postýlce, aby nebyla úplně na rovném. Je to super věcička. Teď už by nám to bylo fakt k ničemu, protože malá sedí a chce vidět ven 🙂
Ahoj, měla bych dotaz na sporťák, šířka sedáku je 30 cm, jaká je šířka zádové opěrky? Jde mi o to, že mě vyděsily komentáře, že zmíněných 30cm je hrozně málo a že se tam dítě v 8m / v zimním fusaku/ už určitě nevejde a ž e si stejně budeme muset koupit kočárek nový a širší. Jak dlouho jste sporťák používali? Dokud malý/á nezačali sami chodit, nebo jste kupovali další kočárek? Vzhledem k tomu, že hlubokou korbu většina používala tak do těch 6-8m tak mě trochu děsí, že by sporťák vydržel jen o delší chvilku, nerada bych do roka kupovala další kočárek.
Děkuji moc!
@padli_andele Šířka zádové opěrky je taky 30cm. Malý má 9m a od 8m je ve sporťáku i s fusakem. Ale myslím,že příští rok se tam určitě vleze.
@padli_andele naše malá šla do sporťáku v sedmi měsících i se "zimním" fusakem... je tam do teď (9 měsíců) a je tam zapadlá a taková malinká, takže nehrozí, že by se tam za chvíli nevešla... a to úplně z nejmenších dětí rozhodně není 🙂 Sporťák je úplně v pohodě, určitě nemáme v plánu kupovat jiný kočár, vystačíme si s tímto úplně v pohodě... je suprový...
Ještě asi hloupý dotaz, ale nepraská vám mrazem ta slídová stříška na začátku stříšky sporťáku? Přijde mi, že v tomhle je Lupo Comfort lepší, že to tam není. Jinak mi Comfort a Husky přijdou hodně podobné. Nebo se pletu?
@padli_andele mne to nepopraskalo, pravdupovediac v mrazoch som s tým ani nehýbala pre istotu 🙂 máš pravdu, Lupo Comfort je v tom to lepší ale zas na nánožníku na vaničke mi chýba tá časť proti vetru, ktorá sa upína cvokmi na striešku 🙂
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat maminek co jezdí s baby design huskym a mají letní miminka...v zimě vám do korbyčky vejde miminko i s fusákem...???pokud ano do kolika měsícu?Budeme mít červencové mimi a já se bojím aby se mě tam v zimě vešlo,ještě nebude uplně sedět na to aby šlo do sportáku ☹ děkuju za zkušenosti!! 🙂
ahoj, mám prosbu o radu. Dorazil nám kočárek s výbavou winterpack. Po seskládání nám však zbyla jedna část, který by seděla zhruba na šířku madel kočárku, ale vůbec netušíme, kde by mohla být. Můžete mi prosím poradit a příp. vyfotit kam s tím?
A druhá věc - přišlo vám někomu madlo na ruce bez eko-kůže? já si myslím, že je to výrobní vada, a že by to tam mělo být, děkuji za info 😉

Jezdime strasny offroady a naprosta spokojenost. Miluju ho 🙂 jen mi z nej Mates za chvili vyroste :( muže do sportaku nesedici dite, kdyz bude úplne v lehu?