icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

cmarinka
6. kvě 2016

@klepetko_karneval

Dobrý den, na tento kočárek jde adaptér na který jde cvakat jejich originální autosedačka a pak mají univerzální, na který jde maxi-cosi, cybex, besafe, recaro. Britax si myslím, že tam určitě nepůjde, protože výrobce Britax má vše zařízený, aby jeho komponenty pasovaly jen na jeho značku a bohužel sedačku Fair neznám, tak nemohu posoudit. 😉

cmarinka
6. kvě 2016

@xmisax Dobrý den, a kupovala jste si pláštěnku na korbičku?? Měla by pasovat i na sporťák..🙂 my jsme s tim měli zkušenost na obchodě, že jsme prodavali uni pláštěnku na korbu a ta pasovala i na sporťák.. 😉

xmisax
12. kvě 2016

@cmarinka děkuji, též jsem to zjistila, že tam pasuje, takže super 🙂 díky M.

sem22
12. kvě 2016

Dobrý den, mám dotaz nemá tady někdo Huskyho v té šedo-tyrkysové vyfocený někde venku. Děkuji

svatuse
12. kvě 2016

Ta sedo-tyrkysova se mi taky moc libi, ale je to model 2016, ktery asi jeste neni ani na prodejnach..

stumfova
15. kvě 2016

Nevíte, kdy vyjede kolekce 2016? nevím zda čekat, nebo objednat 2015

martinkasi
15. kvě 2016

Taky mame kocarek husky a za me teda nic moc! Jezdime snim 3 mesice a uz je nejaky rozvrzany a to so na nej fakt davam bacha a jezdime jenom po cestach, zacalo vrzat predni kolecko, cely je takovy rozviklany, no za ty prachy nic moc, mam i zimni vybavu, fusat je teda velky dost az se mi nevlezl do korbicky. Jo a korbicka je teda hodne mala mala ma 3 mesice a jako je tam tak akorat, nevim v cem bude jezdit kdyz jeste nebude sedet... jinak na pohled je pekny, ale asi bych si poridila jiny, kamaradka ma comfort a rikala to same ☹...

cmarinka
16. kvě 2016

@martinkasi Zkuste to přední kolečko promáznout třeba WD-40 nebo nějakým silikonovým olejem. Nebo klidně jeďte na prodejnu kde jste ho pořídila a oni Vám to dají zas do kupy. V návodu je údržba každý měsíc!!! Je to jako o auto, kdo maže ten jede...🙂 občas dofouknout kola a bude to ok. Já jsem si pořídila Lupo comfort a jsem s nim naprosto spokojená, jen se musíte o ten kočárek trošičku i vy postarat..🙂 Je to opravdu takový tank, my s ním jezdíme úplně všude a bez problému...🙂 Dělala jsem v obchodě s kočárky a těchto typů se prodalo tisíce a byla na ně minimální vratnost na reklamace. Na to, že je to polák tak za mne 1* 🙂

adletka
16. kvě 2016

Jezdime pul roku, bez problemu a údržbu nedelame.. Ditko porad v hl.korbe a to patří mezi ty vetsi děti. Jo a jezdime offroady lesem, polema..

molly1987
16. kvě 2016

Taky jezdime pul roku, denne,cestou necestou s vse naprosto ok. Mala ma ted 68cm a do korbicky se jeste vleze. Kolecka sem tam vrzou,promaznem a vse ok.

stumfova
18. kvě 2016

Prosím nánožník je k tomu automaticky? nevím zda koupit tu zimní výbavu, nebo je zbytečná?

adinka_k
18. kvě 2016

@martinkasi když dítě nebude sedět, tak bude jezdit na břiše a vy si jen pořídíte kšírky. Fusak je do sporťáku podle mě teda. V korbičce má dítě peřinku a dekl šedivý od kočárku. Jezdíme s kočárkem rok a dva měsíce a kočárek je bezvadnej, jako gumy jsou už trochu oježděné, ale taky ho vůbec nešetřím. Když někdy půjčím dítě s kočárem někomu dalšímu, tak mi všichni chválí, jak je pěkně ovladatelný jednou rukou a že je fakt dobrý. Mám náhradní kočárek u rodičů, nějaký polský lowcost a to se vždycky těším domů na Huskyho. Tak zkuste porovnat. To je jak s chlapama. ;) Teprve pak se lépe ocení, co máme doma.

adinka_k
18. kvě 2016

beru zpět trochu - gumy JSOU oježděné ;)

cmarinka
18. kvě 2016

@stumfova Nánožník je k tomu automaticky, máte tam oba dva jak na korbu tak na sportak..🙂 Jinak u Husky je ta zimní výbava už součástí, nedá se z toho vyjmout. ☹ Ostatní Baby designy to mají jako příslušenství..

adletka
18. kvě 2016

@cmarinka neni součástí. Ja mam Huskyho bez 🙂

cmarinka
19. kvě 2016

@adletka Tak to jste jeste chytla nějakou várku kde to šlo, u nás na prodejně se od minulé zimy prodával už jen jako součástí k setu. 🙂 a nešlo to od toho oddělit, je možné, že to tak chtěl jen náš pan šef, ale osobně jsem taky chtěla Husky a ani mě neudělal vyjímku, že by mi ten zimní set vyndal, protože se mi moc nelíbil... 😒 😉 říkal, že už se to takto v setu posílá od dodavatele. Kdysi jsme to měli tak, že v lete se prodaval za nižší cenu bez výbavy a na zimu se prodával a 1500 dražžší kvůli te výbavě. Ted už jsme to měli jak v létě, tak v zimě jako zimní set kočárku..🙂

adletka
19. kvě 2016

@cmarinka to je mozne, kdyz jsem ho kupovala ja, tak meli bez jako "letni" vybavu a drazsi s jakožto "zimni" vybava

sestricka86
27. kvě 2016

@stumfova na netu pisou ze budou koncem kvetna ale my taky objednavame a rekli nam ze prvni varka prijde za 3 tydny

shannondrake
27. kvě 2016

Na některých obchodech už je k dostání.

stumfova
28. kvě 2016

Ja uz mam take objednano. Z prvni varky se na me nedostalo,tak uvidime jestli z druhe se to povede. Mam na to cas do konce prazdnin.

martinaska2
31. kvě 2016

Tak se hlasim, ze uz mame Huskyho, jesli jsme pro nej do toho Polska, mel byt sice za tyden co jsme ho objednali, nakonec to byl mesic, ale nastesti uz je doma :D Je krasny, jen jedna vec co se mi na nem nelibi je ten nanoznik na sportak, je takovy obycejny, je tam tak navolno, ze ho asi ani nevyuziju.. Vy jste jej vyuzily? Nebo jste prikryti v chladnejsich dnech resily jinak? A taky co se tyce strisky na hluboke korbe, trochu ke zklamalo to zapinani na korbu ze to je na suche zipy jen po stranach, zezadu neni nic a prijde mi, ze se to muze pri zachazeni vyvliknout, stalo se vam to nekdy?.... Jinak co se tyce autosedacky, chteli jsme Cybex aton q, jenze jej tehdy nemeli a dali nam jeste lepsi Cybex cloud q, jenze ta nepasuje na ty adaptery, na to pozor! Takze nam ji ted vymenili za tu Aton q, i kdyz jsme si rikali, ze to je skoda, ta Cloud q je super v tom, ze se daji zada uplne sklopit do lehu, tak je skvela pro miminka.. Ale Atonka je kvalitou taky skvela a jedna z nejbezpecnejsich... Posilam nejake fotky, jinak na ovladani je perfektni, uz se tesim, az jej vyzkousim v terenu, termin mam az za mesic 🙂

adletka
31. kvě 2016

@martinaska2 zapinani u hl.korby se mi nikdy nevyvliklo 🙂 nanoznik na sportaku je takový nic moc, to mas pravdu.

adletka
31. kvě 2016

Muzu vedet, odkud mate lavičku pred barakem? ;)

sestricka86
31. kvě 2016

my máme objednaný taky ten šedý. je ta barva hezká? neviděla jsem v realu

martinaska2
31. kvě 2016

@adletka Vubec netusim, to je tchyne :D Ale az s ni budu, zeptam se ;)

martinaska2
31. kvě 2016

@sestricka86 V reálu je barva ještě hezčí než na fotkách 🙂 Je taková žíhaná, imitace lnu ;)

sestricka86
31. kvě 2016

😀

adletka
31. kvě 2016

@martinaska2 super, děkuji :D

adletka
31. kvě 2016

@sestricka86 seda na huskym je naprosto nejkrasnejsi

shannondrake
1. čer 2016

Helejďte a není ten sporťák nízkej? Tady na těch fotkách mi to tak přijde