icon

Kočárek Britax B Motion 4 nebo Jané Slalom Pro?

uwe
3. led 2015

Ahoj holky, prosím o názor 🙂
Hledám kočárek do města i do přírody, později do hor, 3 kombinaci, nafukovací kolečka, lehký a na časté skládání do auta.
Který vybrat? Díky!

alboo
•
4. led 2015

Britax B motion 4 do terénu ani náhodou, sice je lehký, skladný, do města supr, ale v terénu na prd, ani když dokoupíš terénní kola. Teda aspon s hlubokou korbou, sporák je trochu lepší, má to jinde těžiště.

sara84
•
4. led 2015

Slalom je super do mesta, lehoucky, vyborne skladny, skvela manipulacr a co h
je taky dulezite,tak je velky, jak hluboky,tak sportak,tak i autosedacka.Do sportaku ae mi vesel i skoro trilety, a vydrzi snad vse! Ale do hor, primo do terenu teda nic moc.Polnacky jsem zvladala, v zimne snih atd. Ale primo na vyslap na kopec lesem, kameny, koreny jsme sli jednou a bylo to trapeni..poridili jsme krosnicku 🙂

formelina
•
4. led 2015

za mě Jané...mám tedy Valco snap a je podobný Britaxu..ano je to lehký a dobře se skládá do auta,ale na hory ani náhodou! 😉

terunka88
•
4. led 2015

B-motion 4 mám, jsem s ním vesměs spokojená. Je to ale kočárek hlavně do města a potom jen do lehčího terénu - např. nezpěvněná cesta nebo polňačka, ale jen drobné kameny. Do lesa přes kořeny a do hor určitě ne. Negativa: malinký košík pod kočárkem, nejde přehodit rukojeť a polohování nožiček nejde do rovna. Pozitiva: lehoučký, skladný, složení jednou rukou-do auta parádní, nafukovací kola. S hl. korbou (která je mimochodem dost úzká) je ovládání tužší, i když má odpružená zadní kola, se sporťákem se pak manipuluje jako po másle.

calabasa
•
5. led 2015

Podle mne neexistuje kočár do terénu těžšího než polnacka, uz ta to dítě dost vytrese. Mám BabyJogger Summit, je naprosto skvelej, ale do lesa chosim s šátkem nebo nositkem Kibi. Jo, určité si nekupuj 3 kombinaci. To je vzdy kompromis a jedno z toho bývá blbe. Za mne poradny velký hluboký (já na druhé pořídila klasickou houpací Inglesinu a velká spokojenost) a pak dobrý sportak.

monalis
•
5. led 2015

Doporučuji Jané slalom pro. Do terénu dle mých zkušeností naprosto super. Zvládli jsme s ními Tatry a jiné záludné ternény a malá rozhodně vyklapaná z kočárku nebyla. Krásně v něm spinkala. Ještě teď by se do sporťáku vešla a to jí jsou čtyři roky. Jsou to mé vlastní zkušenosti a jestli někdo tvrdí, že do terénu není tak s ním v terénu nikdy nejel. Sama jsem byla mile překvapená. Bydlíme na vesnici a jezdila jsem s ním i po poli.
Vše je ale na Vašem rohodnutí tak přeji šťastný a spokojený výběr 😉