Kočárek Coletto florino carbon, máte některá?
Ahoj holky, nepřemýšlíte některá o tomto kočárku? Nebo ještě lépe nemáte ho některá? 😉

napriek tomu, ze vyzera skvele, ma tieto recenzie uplne odradili od kupy :( radsej si priplatim za iny kocik, ale budem na 100%spokojna 🙂
@ivuskars Nechtěla jsem nikoho odrazovat, nám se kočár také moc líbil. Sestra má Tako Omegu a je s ním spokojená - jedná se také o polský kočár a na prodejně nám řekl, že jsou stejné. No a když jsme si ho přivezli domu a déle s ním jezdili, tak nám náš přišel vratší - má totiž přední kolečka blíž k sobě. Je fakt, že se už na ten kočár moc nesoustředím a jezdím 🙂
@vannilla Věřím, že to bude v pohodě. I nám se moc líbil. Jinak musím říct, že ta bílá koženka je suprově omyvatelná - jezdili jsme s ním v době, kdy přešlo a jelikož jsme z vesnice, tak všude bláto a vše jsme krásně omyly. já možná ten kočár moc pozoruji a řeším. Teď už neřeším, jezdím a také to jde 🙂
@martakd
Dobry den chci se zeptat jak jste nasadila do sportaku fusak na zimu na popruhy,?
Dobry den, neda mi to a musim.se peidat k diskuzi.... od prosince jezdime.v kocarku jané croswalk. Je super,nemam vyhrad,jen-mala korba. Protoze nase mimi ma 3,5 mesicich 7,5 kg a 65 cm, do korbicky jane kocarku se nevesel a proto jsme "narychlo"kupovali kocar novy.... coletto verona mi padl hned do oka. Uprimne, vzhledove je luxusni, kombinace barev,ale i pekny material (ekokuze)-do korbicky nefouka,v lete je k dispozici naopaka vetrani.... velky nakupni kosik,polohovatelne madlo,snadne nasazeni korby,snadne skladani do auta,obecne lehky kocarek..... nicmene, po 10 dnech uzivani nam zacala predni kola neuveritelne kmitat. Necekala jsem to a maleho malem vyklopila.... po aretaci ok,nicmene,jezdit se zaarerovanymi kolecky nechci... ale to nejhlavnejsi! Zacala vypadavat predni kolecka. Obe a velice snadno. Staci do kolecek "stouhnout" rukou.....
Na kmitani kolecek mi na FB distributor napsal,ze to kocarky delaji a je pak nutna reklamace (ze zakona na ni ma vyrobce 30 dni, tzn.30 dni bez kocarku).... a jsem zvedava, co napisi na to,ze kolecka temer svevolne vypadavaji :(
Na prvni pohled je kocarek opravdu krasny, i korba dostatecne velka, ALE.... takze za nas nevim, zda bych sla znovu do tohoto kacarku. Nicmene, muze to byt jeden z nekolika pripadu a my holt meli mozma dvojitou smulu :(
Maminky uz jste nektera nasadila sportak? Za me teda zklamani ☹
@dyndy88 ahoj, mohla by si byt konkretnejsi? Co je u sportaku spatne ? Dekuji!!
Nějaká další novější recenze?
V prodejně se nám moc líbí, zajímaly by nás zkušenosti z "provozu". Moc díky
s kočárem jezdíme od listopadu, teď asi měsíc používáme sporťák a moje postřehy:
KLADY:
- velká korba
- moc jsem uvítala i prodloužení boudičky, nesvítí tam tolik sluníčko
- hezký design
- celkem i houpe
ZÁPORY:
- u mě velké zklamání kolečka - velmi blízko sebe a když jezdíte na místě tam a zpět, tak do sebe občas narazí a díky tomu je kočárek vratký (až když je mímo těžší, tak už je to lepší)
Kdyby šel vyměnit podvozek - např. z jiného kočárku, aby kolečka byla dál od sebe, tak bych byla spokojena.
Tento kočárek používáme od ledna a s hlubokou korbičkou jsem byla spokojená, ale teď máme asi 2 týdny už sporťák, protože malý je dlouhán a v půl roce má 74 cm. No a asi začínám kočárek moc pozorovat, ale když mám kočárek na ležení, tak mi příjde, že prcek leží z kopce ( jakoby hlavou dolů ) - sporťák mám otočený v protisměru - takže to opěradlo mám né na ležení, ale na té první příčce, aby prcek nebyl z kopce. No a když už ten kočár sleduju, tak jsem si všimla, že velké kola, nemám rovně, ale jakoby ze šikma . Můžete se mi prosím některá, která máte tento kočárek doma prosím podívat zda to máte také tak, nebo je to vada našeho kočárku. A rukojeť se mi zdá, že má vůli, že jakoby se hýbe plus mínus dva cm nahoru dolů - ale toto je od začátku, tak netuším, zda je to běžné. Děkuji za info 🙂
Kola se mi zdají šikmo taky...občas jakoby zadrhávaji..a máme pořád korbu od února a taky se mi zdá že je lehce z kopce...mám korbu tak že koukám na miminko a přijde mi že je povolené pérování...když naložím tašku tak to je vidět hodně
No já z toho začínám být lehce nervozní, asi zkusím vydržet a po dovolené zajedu na prodejnu, ať se mi na to mrknou. Špatně jsem to napsala, sportovní korbu mám teď, že na prcka nevidím a když ho dám na ležení, tak je z kopce ( hlavou dolů ) - u hluboké mi to nepřišlo, protože korbička byla otočené směrem ke mě a prcek měl tak hlavičku výše. Tu sportovní jsem tedyy zkusila otočit směrem ke mě a s kočárkem se mi hůř jezdí, připadá mi najednou takový těžký - nemotorný. U prvního prcka jsme měli Tako Mohican a toto vůbec neznám :(
Dobrý den, připojím se s mým hodnocením, třeba ještě někomu pomůže 🙂 Mám tento kočárek a používám ho od března. S jiným kočárkem vlastní zkušenost nemám. Korba je naprosto parádně velká, líbí se mi, že oproti jiným kočárkům je docela vysoko, takže se nemusím tolik sklánět k prckovi. Moc mi vyhovuje ten odepínací kryt přes korbu, mimčo je tam krásně schované, což jsem uvítala na jaře, kdy byla ještě třeba zima a foukalo. Kočárek je lehký a pěkně se skládá, je super, že pro oddělání korby nemusí člověk držet tlačítka na obou stranách současně, jak jsem viděla u jiných kočárků, ale zacvakne se jednoduše každé zvlášť. Úložný prostor pod kočárkem není vyztužený, vozím tam ale stejně jen síťku, pláštěnku, malou deku, svou mikinu, peněženku, pullitrovku vody a občas malý nákup, na což to postačí úplně bez problému. Díky zipu je sice horší přístup, ale žádná hrůza, mně naopak vyhovuje, že je vše schované, nepráší se mi na to, a nic nemůže vypadnout jak u otevřených košíků.. Taška na madle mě mrzí v tom, že má úchyt tak, že dává zabrat tomu zapínání, čekám kdy se urve, jak už tady někdo psal. Asi po měsíci (jezdím každý den) se mi celý kočárek jakoby ohnul doleva, bude to v té konstrukci podvozku, protože kočárek táhne doleva. Ale i v korbě, tam jsme totiž na začátku použili polohování a už nám nejde vrátit zpět do leže, protože se ten polohovací plast zkroutil. Mimi v korbě sjíždí doleva, tak ji mám podloženou ručníkem, abych ji srovnala. Když jedu po nádherné dokonalé asfaltce, tak mi přední kolečka naprosto šíleně kmitají, to je katastrofa a nedá se jet, musím aretovat a pak se dřít. V terénu například na polňačce s kameny i na trávníku se docela trápím, hodně to s mrňousem háže, ta jízda je taková tvrdá. Síťka OK, hezky sedí, pláštěnku jsem ještě nevytáhla, perfektní je ten přesah stříšky na korbě. Potah ze dna, na kterém mimi leží jsem vyprala, ale nemohla jsem dostat zpátky ten molitan, to byl děs. Možná jsem jen nemehlo, příště to ale asi hodím do pračky celý.. Vnitřní obvod na vyprání v pohodě. Madlo se mně ani nehne, jak tady někdo psal. A mně teda ani kupodivu ještě nevrže, měla jsem štěstí na kus, možná to teprve přijde. Kočárek je vzhledově krásný, pořád mě neomrzel a všichni ho obdivují 🙂 Chtěla bych ho reklamovat, ale děsí mě ten měsíc bez kočárku. Nepovedlo se vám to někomu vyreklamovat třeba jen na základě fotek? Dnes jsem vytáhla sporťák, budeme mít premiéru, tak jsem zvědavá, chci mít zatím mimčo v protisměru, abych na ni viděla. Ještě nesedí, takže ji musím mít v lehu, tudíž těžistě bude víc vzadu. Nemusím se bát, že by se to převažovalo dozadu? Možná hloupý dotaz, ale mám první mímo, tak jsem ještě ve spoustě věcí paranoidní a úzkostlivá 🙂
@sonysa no nám kocar taky každý chválí...taky nám mimco přepadává doleva...potah jsem taky prala a nešel natáhnout...mám novou matraci,ta původní byla strašně tenká a na prd...občas nam drhne brzda...asi budeme podvozek reklamovat,protože opravdu to pérování u velkých kol je strašne...nedovedu si představit kočár v protisměru vůbec...nás prodejce zasílá na dobu reklamace vždy ten samý kočárek/podvozek než se opraví
Máme od února, korba super... prostorná, nefouká, v létě síťka na větrání, delší bouda na vítr,dostatečně vysoko...máme dnes poprvé sportak...oproti korbě se mi tak nelíbí,ale je to o zvyku,nelibi se mi žádný sporťák...krásně široký...co mě ale zaráží je,že malého mám obličejem ke mně a v pozici na naprostý leh leží trochu hlavou dolů...délka taky super,nožičky omyvatelné, výborně se nandava a přenáší, bouda se dá krásně stáhnout dolů proti větru,sluníčku a má polohovatelné možnosti na rozdíl od korby,kde bych to uvítala teda...sporťák má taky sitkove větrání...nánožník super a krásně zakryje aby nefoukalo...vše precizne ušité. Jinak jednou nam vypadlo přední kolo omylem ale pak už nikdy a hůř se nasazuje jedno kolo velké, ale jinak vše funguje jak má...jsem naprosto spokojená,koupila bych zase urcite....jen ubsporzaku řeším jestli jde ze sedu dat nějak rychle do polohy lehu,když malý usne...zatím jsem nepřišla na to jak
Dobrý den ,také přemýšlím o koupi tohoto kočárku ..nějaké novější recenze od maminek ? ..
Ahoj holky tento kocarek je muj faforit ale jelikoz sem menšího vzrůstu nechci mit obrovský kocarek o proti mě samotné.mohla by ste mi některá upřesnit přesnou výšku celeho kočárku?od země az ke strisce nahoru

@mrazule3 Za týden až dva dám vědět. Trošku jste mě vyděsila. Manželovi se tento kočárek moc líbil, když tak bude naštvanej akorát sám na sebe, ale i tak by to zamrzelo.