icon

Kočárek Dorjan Basic Comfort 2019 X Camarelo Zeo 2019. Máte zkušenost?

1leny
7. pro 2019

Ahoj maminky,
vybírali jsme podle diskuzí a recenzí, ale těch jsou hrozná kvanta. Nakonec z doporučení v obchodě jsme vybrali tyhle dva. Ale na ty zas naopak recenzí moc není.. Nemáte některá zkušenost? Děkuju a hezký večer :*

Kočárek Dorjan Basic Comfort 2019 X Camarelo Zeo 2019. Máte zkušenost?Kočárek Dorjan Basic Comfort 2019 X Camarelo Zeo 2019. Máte zkušenost?
verunkahart
7. pro 2019

@1leny Máme tento Dorjan, jezdíme s ním zatím dva týdny, ale za mě naprostá spokojenost! 🙂

1leny
autor
7. pro 2019

@verunkahart Tak to je super!🙂 A můžu se zeptat, nějak jsem se zapomněla v obchodě zeptat a z netu to nemůžu vyčíst - má ten Dorjan vyndavací vnitřek korbičky - myslím vytáhnout tu vložku s možností vyprat? A ještě mi prosím řekni, jak jsi spokojená s tím košíkem na nákup? Jde odepnout celý ten zip nebo ten tam vždy zůstane (ptám se kvůli hlouposti - máme dva malilnké krysaříky a přemýšlím, jestli by se tam daly "nacpat).... Děkuju!!!

nafreya
7. pro 2019

@1leny my mame dorjan uz vic nez tri roky. Ale ne basic, mame butterfly. Muzu rict, ze zatim deti dovezl, kam jsme potrebovali. Ale kdyz bych se mela rozhodovat znovu, uz ho nikdy nekoupim!

Jestli ti muzu dat radu (kterou ja bohuzel tehda nedostala) tak se divej hlavne na sportak. Chapu, ze to muze ted znit jako blbost, kdyz cekas miminko, ale s hlubokou korbou budes jezdit par mesicu (nez si ditko sedne, nebo z ni proste vyroste. Treba syn v pul roce musel do sportaku, protoze korbu mel kratkou), kdezto ve sportaku bude ditko jezdit klidne i dva roky a vic. Jenze oni v obchodech kdyz vidi tehotnou maminku ani sportaky moc neukazuji, spis jen ty hluboke. A co si budeme nalhavat u dorjanu ten sportak neni nic moc. Hluboka je fajn. Takze ted bych klidne koupila hlubokou z druhe ruky (daji se sehnat krasne, za slusny peniz) a investovala bych do kvalitniho sportaku podle terenu a dalsich pozadavku, ktere budete mit.

S tim druhym zkusenost nemam, ale uz od pohledu mi ta plastova korba prijde obrovska, takze aby se vam veslo do kufru i neco jineho, nez kocar ;)

verunkahart
8. pro 2019

@1leny myslím si, že ten vnitřek jde určitě vyndat, ale zarazila jsi mě tím a vůbec si nemůžu vzpomenout, jak to bylo když jsme ho dávali dohromady. Jinak ten poklop na košíku jde sundat celý a nebo aspoň zamotat a uchytit dozadu

gwendolina221
9. pro 2019

Mám Dorjan Basic Comfort 2017. Vnitřek vyndat jde, celý jsem ho prala. Jinak za mě hluboká korba úplně super, je prostorná, syn se v ní vozil do osmi měsíců. Se sporťákem už jsem tak spokojená nebyla, na mě byl strašně těžký, nepraktický v Praze v mhd. Ale Camarelo je na tom se sporťákem stejně a je to problém snad většiny polských kombinovaných kočárků.