icon

Kočárek Espiro Next Manhattan 205 2017, máte zkušenost?

elisabethturnerova
26. bře 2017

Ahojte, máte někdo zkušenost s kočárkem Espiro NEXT MANHATTAN 205 2017? V prodejně nevypadal špatně, ale zajímá mě zda už s ním má někdo zkušenost. Jak se s ním jezdí, zda má nějaké slabiny atd. Děkuji Hanka

Strana
z4
paulettetomes
7. zář 2017

@peacev kde budete objednavat? Taky na detskym raji?

mmmisule
8. zář 2017

@paulettetomes to jsem nezkoušela zda promokne i kočárek ale myslím si, že hned určitě ne 😉 u tašky je to horší jak se tře s boudičkou a stéká tam voda. Ale zas ta taška to je maličkost á myslím si, že je to u většiny kočárku. Jinak na něj nedáme dopustit. Chtěli jsme nějaký jiný než jsou teď všechny ty kulatý a šedý.

peacev
8. zář 2017

@paulettetomes my v Růžovém panterovi - v kamenném obchodě, dostala jsem poukaz na 2000 od kamarádů na kočárek, takže to chceme využít 🙂

d_adunka
14. zář 2017

My ho mame od cervna a jsem s nim moc spokojena.barvu mame sedou a v praze jsem se s nim jeste nesetkala.krasne zataci.v lete byla super ta sitka,nemusela jsem kontrolovat,zda ji mame sebou nebo ne 😃 libi se mi reflexni prouzek,ve vetru jsem byla rada za boudicku,ktera jde rozepnout a zvetsit.taska je sice mensi,ale zatim se mi tam vzdy veslo vse co jsem potrebovala.a muj muz u nej nevypada jako ze veze kocarek na panenky 😂

mmissulle
15. zář 2017

@safarovaedita Muzu se zeptat, kde jste se byli na kocarek divat? V jake prodejne je to foceno? Dekuji🙂

paulettetomes
16. zář 2017

Holky tak už ho máme taky 🙂 jupííí 🙂 A je perfektní už se těším až s nim vyjedu 🙂 Ještě řeším fusak. Máte nějaké tipy? 😊🙋‍♀️

martafi
18. zář 2017

U nás taky vyhrál Espiro Manhattan. My se chystáme objednat 219 (hnědo-béžový), i když jsme tuto barvu neviděli v reálu, tak snad to bude to ono 😉

safarovaedita
5. říj 2017

@mmissulle Kocarkov.cz je to v Náchodě.

safarovaedita
5. říj 2017

@paulettetomes kdyt v základní výbavě je i fusak v barvě kočárku 😊

monikm
10. říj 2017

Ahoj holky. Taky máme vyhlédnutý tento kočárek. Že je v základní výbavě fusak, jsem si všimla. Spíš bych měla dotaz na vás zkušenější, jestli nevíte, zda lze tento fusak použít i do hluboké korbičky na miminko, které se narodí v lednu. Myslím, jestli je dost teplý apod., nebo je lepší koupit "zimní" fusak zvlášť? Diky

fbj
10. říj 2017

@monikm ahoj, jde tam použít jen je dost dlouhý, takže se v nohách musí trochu přeložit, ale to nám zatím nevadilo máme 3M chlapečka. jestli je dost teplý nevím to nedokážu posoudit, ale určitě ho manželka bude ještě dost oblékat 🙂 to se uvidí.

lin5
20. říj 2017

Ahoj, taky jsme tento kočárek vybrali. JEn bych asi nejraději šla DO Next style - svetle sedá nebo mentolová. NEvíte jestli I tyto modely mají fusak v ceně? Je totiž asi o 1000,- levnejsi a nevim proč ...

lin5
20. říj 2017

ještě přikládám fotky mentolového, co jsme nafotili v PRaze. Třeba se někomu budou hodit 🙂

zabazabaz
21. říj 2017

Ahoj holky, prosím kdo máte tento kočárek, jak se skládá sportovní verze? Musí se sundat sedačka zvlášť a podvozek taky nebo to jde složit najednou. A ještě jeden dotaz, skládá se sezením dovnitř jako např. u valca nebo ven jako u britaxu.
Děkuji moc za odpovědi

paulettetomes
28. říj 2017

@safarovaedita Ano, ve vybave je fusak ale rekla bych ze spis takovy prechodny jaro/podzim. Takze jsem poridila zimni pro novorozence v lednu 🙂))

paulettetomes
28. říj 2017

@monikm Urcite poridte i zimni. Ten fusak co je ve vybave jak zde pisu je spis prechodny jaro/podzim.

paulettetomes
28. říj 2017

@lin5 Rozdily v cenne jsou a to proto ze u kazdeho tipu mate jine pouzite materialy a desing.
Uplne obycejny je next ten je usity z kocarkoviny takovy melir a ma bilou konstrukci. Fotky co jste pridala kocar je blede modry.
Next evenue ma pouzite latky imitaci dzinoviny a konstrukci cernou.
Next manhattan je v kombinaci s kocarkovina s kuzi v miste hluboke korby a kostrukce je stribrna...muzu jen doporucit mame ho a diky te spodni casti kuze na hluboke korbe je miminko zcela chraneno a hluboka neprofoukne...

nc30
11. lis 2017

@paulettetomes Muzu poprosit vyzaduje ta kozenka u hluboke korby spesl peci a je nejak nachylna k poskozeni??

sonik22072017
12. lis 2017

Ahoj holky, zasilam svoji zkusenost. Kocarek jsme poridili pred letem, nez se mi narodila dcera. Byla jsem z nej dost nadsena. Jak vybavove,tak se mi zamlouval stabilni a pevny podvozek (cekala jsem, ze jihlavske namesti projede bez toho, aby nas nekdo slysel 😂) - bohuzel, nevim, kde se ve vyrobe stala chyba ale klepe nam predni prave kolecko. Reklamovali jsme jej a vratili nam to s tim, ze nam tam vrazili krouzek na tlumeni ( bohuzel stale klepe) a se slovy "ze to delaji vsechny Espira,co mely na krame". Tak ja nevim. Cekame, nez nam zaslou dalsi krozky, aby jsme jich tam narvaly vic a nemuseli to klepani stale poslouchat. Snad se to diky tomu zlepsi, pokud ne, budu zase reklamovat, krouzek, nekrouzek.

paulettetomes
13. lis 2017

@nc30 jeste nemame odzkouseno 😊 myslim si ze bude potreba se o ni starat jako o kazdou kozenku aby byla stale tak pekna 🙂 nachylna muze byt pokud se hluboka bude opakovane skladat i kdyz kozenka je mekkoucka tak by nemusel byt problem treba jako u kuze...😊

00stepanka00
14. lis 2017

@sonik22072017 rekla bych ze to budou delat vsechny "levne/polske" kocarky 😒.. U predchoziho kocarku (bexa) nam to i hazelo celym kocarem pri rychlejsi chuzi. Kdyz jsme volali do obchodu ze jim ho vezeme k reklamaci, tak se nam majitel skoro vysmal- ze co by jsme chteli za tu cenu😖 dal nam kontakt na servis ze na to maji nejakou vychytavku.. Jak pises -byl to krouzek..problem vyresen na chvilku nez se osoupal..pak jsme si to "vytunili" sami a jezdilo se dal.. Ted to u espira obcas klepne ale neresim to..zatim.. 🙂

nc30
14. lis 2017

@00stepanka00 hele me 14-15 tisic neprijde malo a co jsem vozila kamaradkam deti v Joolz nebo Bogaboo,kde ses na 30 000 ani nevis jak,tak mi to za tu cenu neprislo tak zazracny🤔Ano mozna nejsou tolik poruchove,ale ani jizdni vlastnosti nejsou nikterak oslnive🙄Ja chtela Britax go big a ten teda pekelne skace a holky co ho maji,tak taky uplne top nadsene nejsou🤔Takze ono tezko povedet...znama uvazovala mezi Hartanem a Babydesignem a nakonec ma Baby a je nadsena a nerozbiji se...a usetrila taky vcelku dost

00stepanka00
14. lis 2017

@nc30 vidím to uplně stejně 😉

nc30
14. lis 2017

@00stepanka00 nj a taky je vse delane tak nejak podivne...no teda hlavne tak,aby to nevydrzelo nadosmrti😂

peacev
29. lis 2017

Holky asi krapet debilní dotaz, dá se i korbička nějak pojistit řetězem proti ukradení nebo pouze ten podvozek, není tam někde na to nějaká vychytávka?

naninka23
1. pro 2017

ahojte mamičky.
Potrebujem radu ohladne zlozenia korby espiro next s ciernou konštrukciou... neviem ju pri hlavickovej časti vyrovnať tou striebornou vzpruhou ... pri nozickach mi pekne zapadne do zarazky ale tu neviem
A ešte mi nejak nefunfuje polohovanie hlavičky .. trosku sa mi podarilo ju podvihnut a teraz mi nejde dať späť a ani zdvihnut vyššie.
Poradite mi prosim ? Dakujem. 🙂

naninka23
1. pro 2017

Takto to mam a neviem si s tym rady.

ivetaa94
1. pro 2017

@naninka23 vím, že to chtělo hodně síly. I chlap s tím bojoval..

ivetaa94
2. pro 2017

Přidám mou zkušenost po měsíci ježdění. Bydlíme na vesnici a s terénem není žádný problém, autobus a MHD tady v pohodě. Trošku nás zlobí skládání, u levého "cudliku" je třeba víc síly, ale nic hrozného. Co mi nevyhovovalo je plastenka, takže jsem si v DM koupila univerzální. Jinak jsme opravdu spokojeni, kočárek se skvěle ovládá..

nc30
2. pro 2017

Já neustále okukuju a vždy skončím u Espira Next...😅Takže asi to tak proste dopadne🤗

Strana
z4