icon

Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?

martullinka
17. lis 2015

Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉

chmichaella
14. zář 2016
88jani
18. zář 2016

Ja si firkon objednávala přímo na prodejně v Tuchlovicich, neměli ho skladem, vybrala jsem si ho na netu, čekala jsem měsíc, než ho přivezou na prodejnu. Nechtěli po mně žádnou zálohu, měla jsem se rozhodnout až ho uvidím v realu, zda si ho vezmu nebo ne. Paní byly ochotné, braly si na me číslo, s tím ze volají, až kočárek dorazí. Zkoušeli jsme i na prodejně, jaky podvozek mi nejvíce vyhovuje. Vse jsem si omakala a super, už ho mám doma 🙂

chmichaella
18. zář 2016

@88jani No a smím se zeptat jaký podvozek jste vybrala..... ????

kuceriskovas
18. zář 2016

@chmichaella Ja mam v planu vario - obe kola velka (stejne velka) 🙂) A vy? 🙂

88jani
18. zář 2016

@chmichaella http://www.batolatko.cz/kombinovany-kocarek-fir... mam přímo tenhle.. chci ho trošku do terénu a i do města 😉

chmichaella
18. zář 2016

@kuceriskovas .... taky VARIO tak doufám, že za to stojí

chmichaella
18. zář 2016

Já mám objednáný tento. Chtěla jsem nějaký světlý, ale ne bílý.... na tomto jsme se s přítelem schodly 🙂

chmichaella
18. zář 2016

* shodly (omlouvám se)

kuceriskovas
18. zář 2016

@chmichaella Krasny! 🙂) My mame v planu tento:

kuceriskovas
18. zář 2016

Nejde mi vlozit fotka, ale uz jsem ho sem dala. Je na str. cislo 13 🙂

andysek2512
18. zář 2016

@chmichaella takhle barevný mam presne taky a je úžasný🙂))) jedina výtka kocarku je ze mi nevyhovuje ta taška je malá. Tak jsem si koupila ted novou velkou 😀 a ke sporťáku se mi i docela hodí. Ten neni už tak moc světlý🙂)))

hary
19. zář 2016

@kuceriskovas tuto barevnou kombinaci máme, jen s podvozkem s otočnými koly. Korbička je úžasná a s klidným svědomím vám mohu slíbit, že barevně je super!!! Hodně lidí se ohlíží, není to takový ten klasický kočárkový materiál, nebo jak to říct 😀 , je to taková gaučovina. V podstatě to samé, co je tu na obrázku ve světlém provedení. Já světlý naopak nechtěla, vím jak to u nás chodí 😀 , dnes už vím, že bych ho měla špinavý. S tímto jsem max spokojená. Doplnila jsem ho růžovou dekou a bylo 😎 . Takže za mě super volba barevného provedení 😉

hary
19. zář 2016

@andysek2512 souhlasím s malou taškou 😀 . Mám ještě jednu, ale vadí mi, že tam nemám ty klipy na postraní uchycení, ty jsou super. Takže taška je daná přes rukojeť a vadí mi tam ten popruh. Máte nějakou tašku i s těmi postranními klipy nebo klasickou, co přehodíte jen přes rukojeť??

andysek2512
19. zář 2016

@hary mám tašku baby ono..... Štve me ze to neni na ty klipy, jsem to vzdy rychle sundala, tohle je mmm jakoby na malé přezky nebo jak to říct, zitra vyfotim a pošlu fotku.....

andysek2512
19. zář 2016

@hary už jsem našla foto v telefonu....

hary
20. zář 2016

@andysek2512 taška vypadá super, díky moc 😎 . No taky budu muset asi pokouknout po nějaké pěkné, šik 😀 a hlavně prostornější. Ta od kočárku je fakt jen na rychlý přesun k doktorce a zpět 😒

andysek2512
20. zář 2016

@hary jako tahle je úžasná, uvnitř fakt veliká a vejde se mi tam naprosto vše. Musím mít pro malého dost věcí ptz mi ublinkava😀 a do téhle fakt dám vše a hlavně tam nic Nehledám 🙂))

andysek2512
20. zář 2016

@hary krásný mají ještě babymoov, bebe Jou, nebo pinkie.cz
ale uz stojí přes 1000 kc

ocekavani
22. zář 2016

Zdravím Vás také jsme se nechali bohužel zlákat pěkným vzhledem kočárku. Po dvouměsíčním používání začal kočár zatáčet na 15 krocích o 1.3m doleva. Člověk nedělal nic jiného než že visel na madle a rovnal kočár do roviny a rozhodně to nebyla náhoda protože známému dělal úplně to samé také nový kočár. Poté se začalo sekat výškové nastavování madla občas nešlo vůbec. Z kolečka odpadl krycí plast a při skládání a rozkládání nechtěly zaskakovat západky. Díky bohu, že se nám ho podařilo zbavit i když s velkou finanční ztrátou. Polský kočár už nikdy.

kuceriskovas
22. zář 2016

@ocekavani mela jste typ vario nebo jaka kolecka?

chmichaella
22. zář 2016

@kuceriskovas podle toho co paní píše.... asi otáčecí, myslím.

chmichaella
22. zář 2016

Po tom co tady čtu.... by mě zajímalo jestli tu je někdo kdo má tento kočárek třeba půl roku, nebo rok a je s ním opravdu spokojen.....?????????????

kuceriskovas
22. zář 2016

@chmichaella Přesně tak... Jsem dost nesvá, jestli kočárek objednat nebo ne. Nijak neřeším, že je z Polska, ale nerada bych, aby se mi po měsíci rozpadl a já byla měsíc bez kočáru. Dnes zajedu do kamenného obchodu Batolátka.cz a zeptám se, jak to chodí s reklamací.. Čtu pozitivní i negativní recenze.. Já bych si otočná kolečka nekoupila. Mnoho lidi s nimi má problém i u jiných kočárků.

ocekavani
22. zář 2016

@kuceriskovas meli jsme vesta vario....vsechny kolecka stejne velke,taky jsem byla zastance velkych kolecek...
Ted jsme si koupili icoo a nemuzu si ho vynachvalit 🙂

ocekavani
22. zář 2016

@chmichaella nene meli jsme prave vsechny kolecka stehne velke ...

andysek2512
22. zář 2016

@chmichaella já kočárek mám půl roku a mám podvozek swing a nemám sebemenší problém 🙂

chmichaella
22. zář 2016

@ocekavani To mi ani neříkejte... taky jsem si objednala vesta vario...:( nechápu jak mohou zatáčet když jsou na pevno ??? :/

ocekavani
22. zář 2016

@chmichaella taky jsme to nechapali...kdyz jsme jeli po chodniku tak po 15 krocich jsme byli na druhe strane chidniku zatacel nam ☹ na koleckovych bruslich se s nim nedalo ☹( a ten podvozek? Ten je sileny...opravdu jsme byli nespokojeny'-( a to jsem ho mela 2 mesice...

krasomila90
22. zář 2016

Tak ja nevim, jestli mate blbe kusy...ja jezdim 4 mesice a jsem spokojena 😮

chmichaella
22. zář 2016

@ocekavani To ste mě moc nepotěšila, bohužel už mám kočárek závazně objednaný a aby to nebylo málo tak zrovna přes internet. :( :( :( No co nadělám.... nezbyde mi nic než se modlit.

Strana