icon

Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?

martullinka
17. lis 2015

Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉

andysek2512
1. pro 2016

@teere podvozek supr, neměnila bych 🙂 pojedem fakt vsude. Jediný co tak jak máš na koleckach takový zoubky do kterych zapadá brzda tak mám některé ulamane no🙂😀 ale jako ničemu to nevadí, a navíc brzdu moc nevyužívám, ale jinak podvozkem jezdíme fakt hodně, hodně využívám na tom vajíčko a teď sporťák. V korbe chtěl být jen 2 měsíce takže tu jsme moc nevyužili🙂)))) a koukala jsem na tvůj profil že máš vybraný ten tyrkysový? Ten je nádherný koukala jsem na nej na prodejně🙂

teere
1. pro 2016

@andysek2512 tak to je super 🙂 přesně takový potřebujeme 🙂 Jojo,jen jsem ho ještě neviděla naživo,ale jinak je to rozhodnuto 🙂 😉 a podle všech recenzí tady je super,tak jen ta barva aby byla tak úžasná a bude to super 🙂

andysek2512
1. pro 2016

@teere jjj já naživo přímo viděla ten tyrkysový a moc pěkný🙂 já mám šedivý a je supr🙂 me vyhovuje... Hlavně ty veliký kola, sice není do auta moc skladný ale uzasny:+))

teere
1. pro 2016

@andysek2512 právě ze chceme barevný. Je to takové veselé na to mimco 🙂 tak moc děkuji a doufám,že i mi z něj budeme uneseni 🙂

leeway
16. pro 2016

Zdravím, taky jezdíme už skoro 5m s Vestou a už cca po měsíci nám začal vrzat..a vrže víc a víc... nastříkání silikonem nepomáhá..nemá někdo z vás radu, co nejlépe zabírá proti vrzání? Začínám uvažovat o reklamaci :-/

salenas
16. pro 2016

Na nás už čeká u rodičů 🙂

hary
16. pro 2016

@leeway taky nám děsně vrzal. Manžel promazal všechno, ale opravdu všechno WD. Ale uprostřed konstrukce, jak je "lesklý válec" nebo jak to nazvat, tak tam se nedostal. Jednodušše tam vrtnul malou dírku a tou to prostříkl. Teď už nevrže ani trochu.

krasomila90
16. pro 2016

@salenas Jéje, jako bych viděla ten náš, když jsem ho taky měla u našich. Ted už jezdíme 7 měsíců skoro 🙂

adry67
19. pro 2016

@leeway My jsme kočárek kvůli vrzání reklamovali už 2x. Vyměnili rukojet,promazali.Chvíli dobrý a teď začíná opět vrzat 😕

adry67
19. pro 2016

@krasomila90 A jak jste spokojena s látkou?My máte taky tuhle "tkaninu" a prijde mi,ze se natahuje a nedrzi tvář tak jak by měla.Celkově jsem z kočárku zklamaná 😞 Už jsme 2x reklamovali podvozek

berusenka1
19. pro 2016

Já sním jezdím 3 měsíce denně ajsem velice spokojená, nemám vůbec nic z toho co se tu píše . A jezdím sním stále několikrát za den . Látku nemáme tu hrubou ale jemnější a je super 🙂

teere
19. pro 2016

@adry67 můžu se zeptat jaký typ podvozku máte?

salenas
20. pro 2016

@adry67 teda,začínám se bát,co jsme to koupili. Paní tvrdila,že látka je naimpregnovaná,že nepropustí vodu a že stejně přeci pojedu s pláštěnkou

andysek2512
20. pro 2016

@salenas mám stejný typ látky jako ty🙂 jen v šedé a nepropustí vodu, občas se mi stane že jedem bez pláštěnky a v pohode🙂))) takue nemusis mit strach 🙂))

salenas
20. pro 2016

@andysek2512 děkuju 🙂

krasomila90
20. pro 2016

@adry67 Fakt jo? my teda bez problému. Bez pláštěnky jsem v mokru nejela, ale ta tkanina je pořád stejná. A celkově vše v pohodě, jezdím někdy i 3x denně po různém povrchu a nestěžuju si. Tak nevím, jak je možné, že je kus dobrý a kus špatný :( jen teda v tom odpružení trochu vrže, ale vážně jen trochu a když se kočárek trochu stlačí rukojetí níž

m4rtin4
20. pro 2016

@andysek2512 ahoj. Můžu se zeptat jak si s kočárkem spokojená? Já mám právě taky 160 cm a docela se bojím abych přes kočárek videla😂 jinak se zatím na kočárky jen dívám na netu a do tohohle jsem se zamilovala . Je úžasný

andysek2512
20. pro 2016

@m4rtin4 ahojky, já jsem spokojená moc. Mám podvozek swing a supr🙂 mam 159 cm a v pohode přes něj vidím🙂 korbu jsme využívali Teda jen 2 mes pak vni malý řval. A od 5,5 mes jezdime ve sporťáku🙂 já si nemám na co stěžovat, hlavně mi vyhovuje podvozek - velká kola....

m4rtin4
20. pro 2016

@andysek2512 tak to je super. Zatím fakt jen koukam a téhle mi strašně padnul do oka. Na živo jsem ho ještě neviděla. Manželovi se tak líbí akorát mě se líbí tmavší a on prohlásil že má úplně stejnou barvu a strukturu jako má segry sedačka 😅takže půjdeme asi do světlejší barvy

andysek2512
20. pro 2016

@m4rtin4 to ja se bála že se s přítelem neshodneme, ale naštěstí oba jsme byli pro velká kola, měla yjsm vybrany kočárek tako původně a pak jsem objevila tento a bylo to🙂))) a máme tak, světlejší barvu🙂

adry67
23. pro 2016
m4rtin4
24. pro 2016

@adry67 ten je nádherný. Jen bych se bála té bílé barvy

krasomila90
27. pro 2016

@m4rtin4 Mám ten stejný, jako @adry67 a vůbec ta bílá ničemu nevadí. Jde krásně otřít 🙂

syvi
28. pro 2016

Zdravim maminky, mate nektera Firkon Vesta trojkombinaci? Potrebuji poradit isofix zakladnu pro vajicko? 🙂

ivuska1988
29. pro 2016

Ahojky Holky z jakého materiálu je kočárek Firkon Vesta? Zajímá mě to z důvodu jestli kočárek je dobře omyvatelný?

miru14
1. led 2017

Ahoj kočárek využívám 4měsíce a musím říct, že jsme maximálně spokojeni. Látka na kočárku se dá velice lehce jen otřít vlhkým jadrem. Nemám tu tkaninu. Sice po zběsilém houpání i promazání vrže. Ale nijak to nema vliv na funkčnost. Malému se v kočárku moc líbí i když už musí koukat. Ještě že hluboká korba má polohování zádíček. Už aby zima skončila a mohl jít do sporťáku.

salenas
1. led 2017

@ivuska1988 já mám látkový, paní prodavačka se dušovala, že nepromokne, než natáhnu pláštěnku, že je naimpregnovaný a že ho lze znovu naimpregnovat, kdyby se stala nějaká deštivá nehoda

leeway
1. led 2017

@hary A můžu se zeptat, kde přesně tu díru vyvrtal? Šlo by foto? 🙂

hary
2. led 2017

@syvi máme isofix základnu. Co potřebujete vědět?

@leeway zkusím nafotit 😉

Jinak po zběsilém houpání, kdy mi princezna nechce spát, mám asi uvolněné panty na kočárku, protože se mi korba začíná pěkně vyklat 🙄. Manžel bude muset opět nastoupit a doufám, že to opraví 🙏

lyra11
3. led 2017

Ahoj, taky přispěju svou recenzí...kočárek máme 8 měsíců a za mě teda nejhorší kauf, jakej jsem mohla udělat. Absolutní nespokojenost. Jediné, co je na něm super, je design a to, že je prostorný, jinak katastrofa. Zejména podvozek. Přední kola při mírně rychlejší chůzi kmitají velkou rychlostí ze strany na stranu, takže s ním absolutně nelze chodit. Leda zaaretovat. Řešila jsem to ve Dvoře Králové s prodejcem a ten tam vložil nějaké gumičky, takže to už nedělá, ale pro změnu je kočárek neovladatelný jednou rukou, těžký, neskutečně se s ním dřu. Další věc je opěrka v korbičce, která vůbec nejde zvedat a když se to náhodou za jeden z 20ti pokusů podaří, tak buď při jízdě spadne do ležaté polohy, nebo naopak nejde sklopit zpět. Tenhle kočárek bych si fakt už nekoupila. Jsem zvědavá na sporťák, ale spíš to vidím, že pořídím nějaký jiný a tenhle se pokusím prodat, i když pochybuju, že ho někdo koupí ☹/

Strana