icon

Kočárek Implast bolder

nastenka1
10. čer 2007

Ahojte holky, koupili jsme si tento kočárek a doporučuji ho www.kocarky.medplus.cz, má vše co potřebujeme a cena cca 11tis

smardik
25. únor 2009

agatha taky jsem kupovala kočárek tak at v něm má malý pohodlí a na druhém místě byl jak vypadá, no spíš asi na třetím, na druhém byli kolečka - žádné malé at s nimi jde v zimě jezdit. na roan jsem se v Polsku taky dívala, jako hluboký se mi líbil ale jako sporták vůebec

klubo
25. únor 2009

agatha79: mi chceme mít jedno mimčo a o to víc mě mrzí, že jsem nevybrala dobře, proto bych sporťák chtěla jiný. Tak ať ti druhý slouží lépe 😉

kikimaruska
25. únor 2009

http://www.moje-miminko.cz/kombinovane-kocarky/...

koukněte, je dost podobný Bolderovi...

gag
26. únor 2009

Ahojky,Kiki, to je Mikado Boston, myslím, že se taky jedná o Polského výrobce a někde na emiminku nebo tak jsem na něj četla samé špatné zkušenosti...jinak dneska jdu omrknout PPGT3 v zelinkavé barvě, sem zvědavá 🙂

agatha79
26. únor 2009

Smardiku:kvuli sportaku jsem tenkrat roan zamitla. Takze ted to udelam tak, ze si koupime novy sportak, pac ten od bolderu nam opravdu nevyhovuje, nechame si ho na druhe a jako hluboky druhemu koupime roana. Svagrova v nem odjezdila ditko uz pred sesti lety a jinak by nevolila. Ted s nim vidam jezdit hodne maminek, ty co ho meli na prvni s nim jezdi i pri druhem a ty, co na prvni meli vsemozne vystrelky mody, s nim take jezdi a chvali si ho.
Mi mame jeste jeden stary kocar na terasu, a musim rict, ze se s nim jezdi daleko lepe a Stepan v nem spi jako kdyz ho do vody hodi. Jeli jsme s nim na chalupu a je to teda fakt jiny pojezdeni. Lepe se jezdi se ctyrkolkama co maji pouze dve stopy.

smardik
26. únor 2009

agatha já zas chtěla kočár co budu mít na pořád a ne ho za chvíli měnit to jsem nakonec nechtěla i když pravda je že jsem taky o tom dost uvažovala, lidi si ten roan pochvalují to je fakt. o bolderu jsem uvažovala ale odradili mě negativní reakce, tady sice bylo 99% pozitivních jenže od mamin co ho vyzkoušeli jen v obchůdě, jezdili s ním jen doma nebo max. 14 dní a to mi moc dlouho nepřišlo. my jsme nakonec zvolili Hartan, sice cenově je to něco jiného ale neměnili bychom, je super 🙂 a budem nechávat i na druhého prcka. jaký sporták kupuješ? já chci koupit ještě jeden sporták na střídání jako druhý kočár hlavně do autobusu, něco lehčího

kikimaruska
26. únor 2009

gag-tak písni jak se Ti zmlouval...GT3 😉 , v té zelené se mi tayk líbil, ale chcem ho i na další mimi, tak jsme vzali nový, tamtomu končila ted záruka..

astrane
26. únor 2009

já mám taky polskej kočár.Vůbec to není ten typ,co jsou teď moderní,ale jezdí stále k mé plné spokojenosti,nevyšisoval a jezdí se sním skvěle a vydrží všechno a všude projede-má malej rozchod...No za necelých 6 tisíc to byl fakt dobrej obchod....Myslím,že design není to hlavní-hlavní je funkčnost taková jakou vy potřebujete.Ty boldery jsou fakt krásný...,ale mít s něma po 3 měsících potíže...zase tak levný teda nejsou...dokonce bych řekla,že jsou spíš dražší-je to cena Inglesiny magnum a ty se snad vůbec nereklamujou....

mkr
26. únor 2009

mně polské tamty nevadí, ale jezdím hodně autem a byl na nás těžký a vadila mi tam ta vložná tažka, je hodně podobných kočárků bolderu a jsou mnohem levnější, myslím, že zrovna V-cross ale nejsem si jistá

beruska2x
26. únor 2009

to muzes mit potize i s jinym kocarem, zase je spousta lidi co jsou spokojeny, to je u vseho a navic jak uz to byva, vzdy se spis ozvou ti co spokojeni nejsou nez ti co chvali...

taky mi ta vlozna taska prijde nesympaticka, korbicka je mnohem pevnejsi , prijde mi to i pro lezeni ditete lepsi..

astrane
26. únor 2009

Vždycky se dá narazit na špatnej kus...i u drahých kočárků-praskají slídy,padají brzdy a tak...
Jen jsem chtěla říct,že za tu cenu by člověk chtěl,aby to sloužilo bez závad...takže to naštvání některých maminek chápu...
Já měla už obojí-korbičku i tašku a nějak se mi zdá,že je to jedno-má to pevné dno i shodné rozměry... 😉 navíc ji mám v uzavřeném kočárku-ne ve sporťáku-trvala jsem na uzavíracím dílu.
Jinak je hodně podobných kočárků jako je bolder a cenově už kolem 7-8 tisíc,ale někomu se prostě líbí jenom tenhle,tak s tím nic nenadělá 😉 -mě se taky líbí...
Kvalita nevím,ale asi to bude u všech podobný...
Já nedávno koukala na Babyactive Jet,ale ty barvy teda nic moc a rozhodně nepružil(nevím jak Bolder) a těch V-crossů tady teď jezdí taky dost-předevčírem jsem potkala za 10 minut hned 3! 😀

beruska2x
26. únor 2009

bolder houpe - pruzi pekne, nastavis si primo pruziny podle toho jak ditko roste, podle vahy aby se to dobre jezdilo neba moc chces aby houpal...

kamaraka reklamovala i casual za 35tisic to si nevyberes, to podleme neni spatnym typek kocarku ale spatnej kus muzes chytit u vseho, to je jako s TV, pracko a cimkoliv dalsim... a to taky nejsou levne veci

astrane
26. únor 2009

No,ale čím je to dražší,tím víc to člověka naštve...tak nějak počítá s tím,že to bude kvalitnější...
A ne vždycky je to pravda-tím ted nemám na mysli váš kočárek,myslím to obecně.
Co se týče kočárků,někdy člověk prostě jen nevybere podle toho,co od něj bude potřebovat,ale podle toho,že se mu líbí a pak třeba taky není spokojený.navíc,co vyhovuje jednomu,může být pro jiného nepřijatelné...
Já už jsem jednou viděla šmatlající kola přímo v obchodě...na jiným kočárku..musím říct,že mě to tehdy přesvědčilo,abych ho nekoupila,i když je moc lidí,kteří jsou s ním spokojeni a jezdí bez závad.

kikimaruska
26. únor 2009

astrane- mě se stal nepojízdným a ani jsme nevyjeli, ne po 3 měsících 😀 ...po měsíci a půl už šel na prodej...

beruska2x
26. únor 2009

kiki ja nechapu proc jsi ho nevratila 😲 to se stat ale muze u kazdeho prece ne?

kikimaruska
26. únor 2009

beruško výrobce to neuznal ani jako reklamaci, natož vrátit kočár a peníze, kolečka nová mi poslala majitelka obchodu na své náklady...zlatá paní...

kikimaruska
26. únor 2009

Neviděla jsem to u jiných kočárku zatím, že by byly vadné disky, rozdírali duše a ty lezly z kol...a výrobce to ani neuznal, bylo toho mnohem víc, co mi pak vadilo...Na vše se přijde až s mimi v něm. Těžký byl pořádně, na to abych ho několikrát denně sama rvala do kufru, nevešel se do dveří, na nájezdy, do výtahů a vadil mi jeden pidi divnej nánožník na pidisporták...o nepraktické tašce nemluvě. Kamarádka měla starší verzi, se 2 nánožníky, dvěma boudami, lepší taškou...a mě už poslali tu super novinku bez dalšího nánožníku a bezboudy, s nepraktickou taškou. Vzhledově super, ale zklamal. Všecny ostatní kočáry co jsem měla a mám -nikdy problém s kolečky nebyl.

beruska2x
26. únor 2009

to ja sevejdu vsude i do maleho vytahu u nas o velkym ani nemluvim, a ty jsi kocar nevidela nez jsi ho koupil? prijde mi zs byla prekvapena ci poslali 😀

kjajule
26. únor 2009

já bych zrovna neřekla že se tu jedná o špatný kus...ale o dost špatných kusů...u kterých ani výrobce neuzná vadu...očividně způsobenou jím a jejich nekvalitou...

podle mě nás zrovna není málo co mají problém... ☹

kjajule
26. únor 2009

mě stačil pohled na těch 6 kočárů co šli na reklamaci...co jsem viděla ...i s mým sedm by se mu nevešlo do auta tak vypsal rovnou protokoly o reklamacích které neuznal a tři i s mým tam nechal...nevím sice co bylo s těmi ostatními ale málo se mi to nezda a rozhodne se nejedná o jeden špatný kus...ale o porádnou řádku kusů...spíš mi přijde že když se trefíš na ten dobrej tak máš štěstí...

jituskak
26. únor 2009

přijde mi, že vy, co jste nespokojený se nějak nemůžete smířit s tím, že je tu někdo i spokojenej...

astrane
26. únor 2009

Fakt to neuznali?Nám dokonce náš výrobce-teda dodavatel poslal po měsíci ZDARMA náhradní duši do kola,protože jsme mu napsali,že jsm,e s ním ještě nevyjeli a je špatná...Reklamaci jsme naštěstí nepotřebovali.
Ale musím říct,že kdybych si přečetla takovou diskuzi o kočárku,co jsem si vybrala,rychle bych vybírala jinej...

kjajule
26. únor 2009

neuznal...paní z obchodu mi řžíkala že ji to moc mrzí, ale ona s tím nic nenadělá...dala nám slevovou kartičku at se nezlobíme...a ta je mi jaksi k .........

kjajule
26. únor 2009

a mě přijde že spokojený maminky dělají s těch nespokojených husy co nevěděli co si vybrat a že si za vady můžou samy...nevědí co je to reklamace a jsou to chudinky který by chtěli za blbejch 12 000 spolehlivej kočár...

já myslím že ty spokojený maminky můžou být rády že mají kočár vpořádku a nesnažit se nám vyvrátit naše problémy...jen se snažíme upozornit že ty vady tu jsou aby si ostatní dávaly pozor nevím co je na tom zlého.... 😖

jituskak
26. únor 2009

zlého na tom není nic, jen já z toho kočárku mám radost. třeba zatím, ale mám. podle tebe spokojený dělaj husy z nespokojených a podle mě vy nespokojený děláte husy z těch, který spokojený jsou. jako by ani nebylo možný, že někomu ten kočár vyhovuje 😝 každej má prostě svoje.

mkr
26. únor 2009

no tak s těmi reklamacemi je to všude stejné, protože sem se ptala jak se uznávají reklamace a paní mi narovimu řekla, že většinou výrobce to chce uhrát na opotřebení, chtěla jsem si koupit golfky, ale moc se mi už po tomhle do toho nechce, známá reklamovala bebecar a taky jí to neznali nějak po měsíci

kikimaruska
26. únor 2009

Kočárek jsem viděla, přišel ale objednán přes internet s tím, že nánožníky a boudičky navíc se už nevyrábí...(v reklamě co obsahuje kočárek vše 2x bylo napsané-nánožníky2 , boudičky 2...)ale to je detail. Prázdný se mi líbil, byla sem z něj nadšená. Kamarádky co už mají děti mi ho pomlouvali, jak je to těžká kráva, a že natáčecí náprava je na nic, to už rovnou nenatáčecí (ted souhlasím, doma máme nenatáčecí obří kočárek, nejlehčí co jsem měla...ovladatelnost přestože je to 4 kolka absolutně za 1...na obrubník se holt musí taky přizvednout jako Bolder, ale je mnohem lehčí.),,, a já ho bránila zuby nehty, pak když jsme vyjeli a lezli mi duše z kol na procházce, krásně se ušklíbaly...Do výtahu v UL jsem se nevešla, a to byl ten větší výtah (nevešla jsem se na šířku kol.., i X-landera jsem tam vždycky musela prorvat násilím-ten má rozchod menší). Viděla jsem tu včera ten samý co jsem měla já, je opravdu moc krásný...to jo,kdo ho máte v pořádku, budte rádi 😉

mkr
26. únor 2009

je pravda, že je teď pěkně očesaný za tu cenu

beruska2x
26. únor 2009

na obrubnik se snad musi nadzvednout kazdy kocarek ne 😅
taky nechapu proc napr. vytajhy a takove veci se nedelaji jednech rozmeru aby s tim nebylo tolik starosti - ne ze ja bych je mela ale resi to spousta mamin...

jinak u 2008 kolekce opravdu je psana jen 1 boudicka a nanoznik..

gabika53
26. únor 2009

veĺmi nekvalitný lacný poľský kočík 😖 etot vsjo.... 🙂 🙂

Strana