icon

Kočárek. Jaký vybrat?

barborakrt
29. bře 2020

Ahoj všem ráda bych znala názor všech, kteří mají tyto kočárky. Nemůžu se rozhodnout. Děkuji

Kočárek. Jaký vybrat?
blondynaaa
•
30. bře 2020

@barborakrt
Za nás Baby Desing, zkusila jsem jich několik ale tonhle ja naše srdcovka. Já jsem malá přítel velkej a oboum nám vyhovoval. Je skladný a navíc co je pro mě důležité i lehký. Zvládáme jezdit v Praze v MHD ale projel s námi celou Šumavu a nikdy nezklamal takže jestli bude druhé mimi chci ho zas, za nás jasná volba 🙂 Kinderkraft byl na nás strašně tvrdý Ikdyž jsem měla možnost zkusit jet sporťák tak nevím 🙂

barborakrt
autor
•
30. bře 2020

@blondynaaa dekuji za info. Dá se s ním houpat? Kvuli uspavani 🙂

koalka11
•
30. bře 2020

Za nás baby design, akorát jsme meli dotty. Bydlíme ve městě, ale úplně s přehledem zvládne i teren, ty kola jsou fakt super. Houpe asi tak nejak normalne, neumím to moc posoudit, protoze dcera to vubec nevyžadovala :D akorát ted po roce jsme ho vymenili, zacali jsme dost jezdit autem na rehabilitace a stvalo me to skladani do auta a z auta, nezda se to ale díky te kvalitní konstrukci je docela těžký. Takže jsme koupili sportak valco snap a taky super 🙂 suma sumárum baby design hluboky kočár i sportak jsou super do terenu, ale sportak valco je zase mnohem lehčí. Kazdej ma proste neco 🙂

blondynaaa
•
30. bře 2020

@barborakrt dá se sním houpat bez problémů, máme přesně tento a péra jsou tam opravdu kvalitní a můžu říct že po 2 letech opravdu těžkého zapřahu jsem neslyšela ani skřípnutí 🙂 Což třeba u bugaboo říct nemůžu :/

ajuska17
•
30. bře 2020

@barborakrt mám Baby Desing Lupo Comfort, bydlím v horách a nikdy jsem neměla problém s jakýmkoliv terénem ! Za mě super kočár😉 krásně houpe což naše malá vyžaduje pokud má v kočáře spát. Konstrukce mi přijde váhově adekvátní. Jinak spokojenost jak s hlubokou korbou tak i se sportovní ta je dost prostorná. Škoda, že už tento kočárek nepotřebuji a tím je i na prodej 😉

luca0302
•
31. bře 2020

také se připojuji...….chtěla jsem pouze hluboký, klasiku čtyřkolový, houpavý, ale nakonec po různých doporučení a nemožnosti koupit pouze hluboký se rozhoduji také právě pro Baby design, ale Dotty...doporučení i recenze se zdají opravdu super. Není to za mě teda úplně vzhledově úchvatný kočárek, jednoduchý, nijak nezajímavé barvy, design, atd., ale rozhodující je pro mne funkčnost v terénu (vesnice) a právě recenze maminek……. budu spoléhat na sehnání hezkého bazarového v pěkném stavu, ideálně z loňské kolekce, letošní zatím není nikde k mání 🙂...

elinkav
•
31. bře 2020

My meli Baby design dotty 2016 a mame ho schovaný i na druhe dítě. Je super, hezký tvar boudy i sporťáku. Jezdí se s nim dobře ve městě i v terénu. Jezdily jsme 4 kamarádky na procházky a tenhle kočár byl ze všech nejlepší (stříška skvěle stínila, nikdy jsem nepotřebovala mít ověšený kočár hnusnou plenou, atd.)

daasqua
•
31. bře 2020

Také máme Baby design Lupo, skvěle se ovládá (a to jsem vyzkoušela hodně kočárů), přijde mi takový logicky uspořádaný a sestavený, prostorná korba i sporťák i dole košík. Houpat jde krásně. Jediná nevýhoda je potom váha u sporťáku, ale to potom člověk může přejít na golfky, pokud potřebuje. Já sporťák naštěstí nikam netahám do výšin typu autobusy/tramvaje/schody, takže ho preferuji před našimi golfkami (no, Valco Snap 4), které jsou jen na cesty. Jezdí o dost lépe než ty golfky a váha mi tolik nevadí.

barborakrt
autor
•
1. dub 2020

@luca0302 ten Dotty nevypada taky spatne, ja na vzhled kocarku nijak extra nebaziruji, chci jen aby nebyl cerny. Jinak u me vitezi funkcnost 🙂

cerren
•
1. dub 2020

@barborakrt Ahoj, mám Baby design Husky po 1. dítěti a plánuji ho využít i pro druhé. A byla jsem s kočárkem moc spokojená. Jediné co, tak u sportovní verze se mi vysisovala hodně barva, ale na funkčnost to nemělo vliv. Opravdu se krásně a lehce ovládá, v pohodě člověk zvládá jízdu jednou rukou. Houpe, řekla bych, tak akorát. Kuproti jiným kočárkům není tak tvrdý, je celkem dobře odpruženy. Bydlíme na vesnici, takže jsme jezdili i po lesních cestách, louce a vše zvládnul v pohodě. Ta hluboká korba není nikterak extra velká, ale řekla bych průměr na trhu. Kolečka jdou jednoduse vyndat, umýt, oplachnout a zase během vteriny nasadit. To mi přišlo super, pro údržbu. Jedine minus je v tom, že je těžší, ale při jízdě to není vůbec znát. Ale při tom skládání a vykládání z auta ano. Proto spousta maminek volí pak lehčí sportovní kočárek.

ninolleta
•
3. dub 2020

Žádným z těchto neuděláš chybu, jsou funkční a dobře odpružené, ale pokud chceš, aby i houpal, tak tam bych doporučila Baby design Dotty.

luca0302
•
8. dub 2020

@barborakrt tak jsem zklamaná🙄...Baby design Dotty přestali vyrábět, letos již nebude...následovníkem je Baby design Bueno…..nicméně stojí mnohem více a nemá nafukovací kolečka a zdají se mi i mnohem menší...a kdo ví, jak je to se zachováním odpružení 😢 nicméně vzhledově je moc hezký..... takže budeme muset sehnat loňský model jedině.