icon

Kočárek Jané Crosswalk, máte zkušenost?

monikalo
11. srp 2015

Ahoj, stále vybírám kočárek. Teď jsem narazila na Jané Crosswalk. Máte zkušenost? Ráda bych něco trochu terénějšího a lehčího. Měla jsem vybraný Viper S4, ale bojím se váhy.

Strana
z3
mikulyska
10. črc 2017

@dudlle ahoj,ja mam crosswalk,korba super,ale se sporťákem spokojená nejsem.Korbicka transporter lite je fajn,velka oproti konkurenci, idealni na chladnejsi obdobi, je hodne uzavrena.Do sportaku nejde jiný než originální jane fusak, nelze provleknout pásy otvorem ve standardním neoriginálním fusaku, protože pásy nejdou rozpojit.Pás mezi nožičkami nema krytku, takze se zařezává a maleho skrti.Polohovani je nerovnoměrné,pri stazeni jednou rukou je leh křivý. Bouda nemá síťku, v létě je v nem teplo.U podvozku se zasekava aretace obou prednich kolecek, a to uz cca po 3 mesicich (totez mel předváděcí kočárek v Handy Praha, ale bylo nam tehdy řečeno, ze ma za sebou hodně vystav...).Po odbrzdění se zasekava zadni kolecko a kocarek pak vrže a cvaká.Na podvozek funguje adapter concord na maxi cosi vajicko.Vyhodou jsou nezávisle odpružená kolečka.

kacca83
11. črc 2017

@mikulyska Tak to nejsou moc dobré zprávy. Mě se právě sporťák líbí a chystáme se ho koupit. Líbí se mi jak je odpružený, a že bude vevnitř dostatek místa a pro dítě pohodlný.

beetlejuice1666
11. črc 2017

@kacca83
@mikulyska
Ahoj, mám Jané Crosswalk a pásy samozřejmě rozpojit jdou. Takže na něj můžeš nandat jakýkoliv fusak. Chce to ale trochu trpělivosti při vyvlékání z plastových přezek. Co se týče koleček, tak ty se fakt někdy trochu zadrhávají, ale velký problém to není. Bouda sice nemá síťku (moskytiéru), ale má v sobě síťku pod zipem, který když se rozepne, funguje jako další (a větrací) prodloužení boudičky.

Všeobecně jsem s tím kočárkem hodně spokojená, protože je lehoučký a výborně odpružený.

mikulyska
12. črc 2017

@beetlejuice1666 ahoj,v Handy Praha (oficiální distributor v ČR) mi řekli,ze rozpojit nelze a je nutné mit pouze jejich fusak,mne osobně se pásy rozpojit nepodařilo.Pojistky na aretaci kolecek pri vjezdu na nerovný povrch okamžitě spadnou a kolecka jsou zablkokovane.Treba mam jen štěstí na špatný kus...

mikulyska
12. črc 2017

@kacca83
Hezký je, prostorný taky,vejde se tam hodně velké dítě a možno ho polozit úplně narovno, takže sev něm dítě nekrčí.Odpruzeni je oproti ostatním kočárkům určitě vyhoda.Ale bohužel z meho pohledu nevyhod je taky dost😐...

kacca83
12. črc 2017

@mikulyska Tak to je dobře, že tohle všechno splňuje, byly to moje hlavní požadavky na sporťák. S tím, že bude mít i nevýhody jsem smířená, podle mě dokonalý kočár neexistuje a musí se dělat kompromisy. Ale děkuju moc za reakci 🙂.

speabee
13. zář 2017

Holky, nevíte prosím jaký je rozdíl mezi Jané crosswalk micro koos 2016 a 2017? Děkuji 🙂

beetlejuice1666
13. zář 2017

@speabee zavolej si do toho Handy Praha, poradi ti 😉

adela1987
23. říj 2017

@simuska85 Dobrý den, nezlobte se, ale Vaší odpověď hledám :D Toužíme po crosswalk a Cybex sedačce, pošlete mi typ kde se adaptéry dají sehnat??? moc děkuji Adéla

martulka6188
23. říj 2017

Holky, u sportovni nastavby croswalku je pozice na zelene tecce, P2 a P1. Nam jde jeste jedna jakoby mezipozice mezi zelenou a P2, ktera neni nijak oznacena. Nevim, jestli ji muzeme pouzivat, vyhovovala by mi, aby byl kocar uplne do lehu v rovine. Snad je to trochu srozumitelne 🙂 Mate to nekdo taky tak a pouzivate nebo je to nejaka "vada"?

simuska85
23. říj 2017

@adela1987 Jee,my jsme je sehnali pres bazarek na fb. tak zkuste se poptat. Nebrali jsme nove. Jsou adaptery Concord na Maxi Cosi a sedi 😀 Concord a Jane jsou v podstate jedna firma 🙂

lucyp13
24. říj 2017

@martulka6188 ja to používala a vyhovovala mi taky,kocarek to nijak nponicilo

martulka6188
24. říj 2017

@lucyp13 super, diky!

kikinka1988
13. pro 2017

Ahojky,

s Jané jsem spokojená. Podvozek je dobrý, akorát málo houpe ale zase na hrbolech moc nedrncá. Dobré je teď na zimu, že do kočáru moc nefouká když se zvedne zábrana. 😀
Manipulace dobrá. Snadno se skládá a rozkládá. Vejde se i do poměrně malého kufru auta. A nacvakávací vajíčko, korba jsou super. Vajíčko je bytelné. Od začátku bylo těžké, ale teď někdy mám pocit že mi ruka upadne :(.
Zatáčí jedna radost a lehce. Nemusí se nikam tlačit. Já jsem spokojená. Design je taky hezký a nemá ho každý, což se mi líbí. 👍

martulka6188
27. led 2018

Holky, chci se zeptat, jestli jsou ksiry ve sportaku dostatecne dlouhe. Mala byla az do vcerejska jen lezici, ale uz je dlouho ve sportaku a zkoušela jsem ji tam pripoutat lezici v kombineze, ksiry provlecene pres zadni díl fusaku a nepovedlo se. Ted mala sedi, jeste jsem ji nezkousela posadit do kocaru a celkem se tech ksir bojim.

kittym
15. dub 2019

@martulka6188 ahoj, šel na to ten concord 2016? Čeká nás také výběr něčeho co se dá nacvaknout na podvozek 🙂 Díky moc 🙂

kittym
15. dub 2019

@martulka6188 jak to dopadlo s kšírkama? V pátek bychom měli sporťák vyzvedávat, tak ho hned asi otestujem na starším

martulka6188
29. dub 2019

@kittym loni byly v pohode, v kombineze i ve fusaku jsem ji zapnula. Letos v zimnim obleceni uz ne (na zacatku zimy mela 1,5 roku), ale nicemu to nevadilo, protoze v tom obleceni se stejne nemohla hybat a sedela stabilne. Co prestala nosit zimni bundu, zase se tam vleze i s rezervou, ale stejne uz ji nepoutam.

Strana
z3