icon

Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

fofolka
3. bře 2017

Brý večer, pokud by měl někdo zájem nabízím jedny adaptéry (nové) na které lze dát tyto autosedačky: MAXI-COSI , CYBEX ATON, BESAFE , KIDDY nebo RECARO do podvozku kočárků JUNAMA 2016 i mladší. V případě zájmu napište, pošlu i poštou.

iva2990
4. bře 2017

Gumová kolečka vyšly na 1500,-

maki01
6. bře 2017

@marcetta_k No Sofinka má teď 67cm 🙂. Vydržela tam dlouho, proto jsem i Junamu chtěla, že ty korbičky jsou větší, tak mám radost. Teď sporťák teda taky super, má rozhled, tak je spokojená 😀.

marcetta_k
6. bře 2017

@maki01 aha... Madlenka má 66cm a to jí jsou 4 měsíce a týden. 😅 My to do 8. měsíce asi nedáme 🙂

domcaadelka
13. bře 2017

Holky nemáte prosím některá foto miminka v korbě? 🙂 Dekuju

fofolka
13. bře 2017

Mou zkušenost, mo 6měsíčním používání, gelová (šedá) kolečka, byly dost ojetá, a nešly již umýt, je fakt že jsme jezzdili každý den 2x denně. Do lesa atd nedoporučuji....kočárek dost trpí...takže vyloženě jen město či opravdu lehčí terén. JE opravdu nádherný, ale po 6měsícch užívání už tak hezký nebyl....neříkám že by nás zklamal, na ovládání atd byl super...ale asi v 5měsíci začala blbnout stahování stříšky (ty mačkátka), praskl nám "nejt", oni do nejvíc namáhaných míst dají tenký nejt..:-!. Psala jsem na kočárek i recenzi...ale psala jsem jí relativně brzo kdy nebyl s ním žádný problém.....Takže koupi opravdu dobře zvažte...Nechci´Vás odrazovat, jen aby jste počítali se vším🙂 za tu cenu 13 tis...se to opravdu nevyplatí ...

domcaadelka
13. bře 2017

@fofolka to jsi mě nepotesila :( ono 14000 je vážně dost tak bych nebyla ráda, kdyby se nějak rozbil :D

fofolka
13. bře 2017

@domcaadelka jesli junama tako camarelo atd...všechno je to podobné...ale jak říkám pokud jsi z města bude to ok....🙂 a to ještě nemluvim o tom vrzání, které se ani po namazání moc nezlepšilo..byli jsme všude slyšet😀 ☹

domcaadelka
13. bře 2017

@fofolka nejsem 😀 a navíc kočárek musí přežít i stavbu baráku 🙂 ještě přemýšlíme nad britax motion a korba affinity, ale zase je tam problém , že je docela malá :-/ ještě, že mám čas :D

fofolka
13. bře 2017

@domcaadelka mám britaxe bm3 doma, zatím tu jen stojí (je to kočárek do auta) ale jezdí se s trojkoulkou parádně, bohužel s korbou zkušenost nemám, prý ale korba na trojkolce nic moc...nemá moc stabilitu, ale nevím muselo by se odzkoušet, moje rada je: už bych do poláka nešla, pořád líp cenu si drží britax, baby jogger atd (ten má parádní kočárky) ale dražší.

domcaadelka
13. bře 2017

@fofolka já chci 4 kolku , měla jsem i u dcery 🙂 byla jsem spokojená , ale měla jsem ho až od sporťáku takže s korbou zkušenosti nemám právě. No ale bojím se, aby se mimi vešlo s fusakem. Těžké rozhodování no :D

fofolka
13. bře 2017

@domcaadelka nevím zda jsi ale pokud ne, tak se přidej do skupiny Britaxačky na FB, poradí ti🙂

domcaadelka
13. bře 2017

@fofolka jsem 🙂 sami píšou, že je korba menší no, uvidím musím se na něj podívat v obchodě stejně jako na junamu 🙂

marcetta_k
14. bře 2017

@domcaadelka nemám ji vyfocenou celou. Když si odpoledne vzpomenu až půjdeme ven, tak vyfotím 😉

domcaadelka
14. bře 2017

@marcetta_k skvělá, děkuju <3

marcetta_k
14. bře 2017

@domcaadelka tak jsem jí rychle vyfotila, když se probudila a než začala vyvádět, že má hlad 😀 Tak snad Ti to takhle bude stačit 🙂
Před 14 dny měřila 67cm.

domcaadelka
14. bře 2017

@marcetta_k úžasná dekujuuu 🙂
A holky kolik měří korba vevnitř? Nemáte to někdo přeměřene? Podle netu se mi nechce řídit 🙂 dekuju

marcetta_k
14. bře 2017

@domcaadelka myslím, že 85cm - ale zas to kdyžtak přeměřím (teď je s malou venku moje mamka 🙂 )

domcaadelka
14. bře 2017

@marcetta_k kdyby jsi merila byla bych vdecna 🙂 šířku a délku prosím prosím 🙂

marcetta_k
14. bře 2017

@domcaadelka ok, snad nezapomenu 🙂

marcetta_k
14. bře 2017

@domcaadelka tak délka je 73cm (nejkratší ležící plocha) - jinak je délka 83cm.
šířka v nejužším místě (kde jsou adaptéry) je 34cm, jinak v širších místech 36cm

domcaadelka
14. bře 2017

@marcetta_k děkuju, tu délku nějak nechápu :D

marcetta_k
14. bře 2017

@domcaadelka dno je těch 73cm, ale když to změřím výš (třeba v půlce výšky korbičky) tak je to těch 83cm.

ivisekze
14. bře 2017

@fofolka Tak ony ty polské kočárky jsou všechny na jedno brdo. To já spíš uvažuju, že bych vzala nějakej levnější, kterej bude stejně "kvalitní" jako Junama za 14000, ale dražší si dovolit nemůžu. Už takhle to mám na hraně.

domcaadelka
14. bře 2017

@marcetta_k jasneee díky :D

fofolka
14. bře 2017

@ivisekze přesli jsme na Baby jogger summit x3 a to je opravdu top, skládá se parádně, je lehoučký, parádně se oovládá a dá se na něj koupit i korba, kdyby mi tohle někdo řekl nebo jsem ho viděla před koupí junamy....tak zainvestuji do něj, stojí 13 500 + 4000 korba asi...je to sice dost, ale je to kočárek který si cenu drží 🙂

domcaadelka
14. bře 2017

@fofolka já to vidím na ten britax asi 🙂 dneska jsme prošli pár obchodu a junama mě moc osobně nezaujala..Jen mě štve, že není tak odpružený 🙂

fofolka
14. bře 2017

@domcaadelka firma junama by mě asi moc nepochválila, ale radim Ti dobře🙂 Podle mě je to dobrá investice...kočárky britax jsou i dobře prodejné, je na nich x doplnku co šijou soukromé osoby atd🙂 na junamu neseženš krom originálu asi nic😀 Odpruženej je jen trochu, to ta junama byla opravdu kolíbka....ale po 5 měsíchc nám ta konstrukce praskla z toho houpání, takže asi tak na závěr😀

domcaadelka
14. bře 2017

@fofolka no já si říkám, že bude stačit jezdit po zahradě a ne houpat :D mrzi mě to já do junama byla zamilovaná na první pohled, ale i prodavačky mě říkaly, že jako britax je určitě top oproti juname 🙂

fofolka
15. bře 2017

@domcaadelka dej na mě....🙂 junama je jen na chvíli. Pokud cestujete ..Je těžká na skládani....A sporťák je na prd u všech tady těch kombinaci....A pak ztratíš plno peněz...To jedině z druhé ruky ....Ale pak se musíš modlit aby se ti někde nerozpadla....😀

Strana