icon

Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

kata267
Odpověď byla odstraněná
pinkyy
21. dub 2017

Holky, rozhoduju se mezi tou šedo-tyrkysová nebo hnědo-béžová, jsem spíše pro hnědou, ostatní říkají tu druhou barvu. Tak já už nevím :D máte některá ten hnědý (foto?)?
Děkuji

chs_jasmin
1. kvě 2017

@pinkyy Já jsem měla hnědou ještě klasickou Junamu impulse - všichni brali bílou a šedou koženku, ted je jich plný bazar a můj hnědý len šel hned na odbyt, brala si ho první paní hned za dva dny. V ulicích mě lidi zastavovali, co to mám za krásný kočárek, ptali se na typ. Byl strašně líbivý, dal se krásně tunit díky neutrální barvě. Rvala jsem si vlasy, že já kráva jsem ho prodala a koupila jsem si Bugaboo ... no bugaboo jsem prodala a zítra si jedu pro zelený, opět si mě dostal, že není k vidění, je to unikát a originál - beru si ho pro holčičku 🙂 dokonalá barvička 🙂

chs_jasmin
1. kvě 2017

Jo a ta klasika hnědo-bílá:

chs_jasmin
1. kvě 2017

Jen tedy koukám na tu fotku mimča v kočárku, já vozila první dceru do 10m ještě i s fusakem (lodger) a vešla se v pohodě a tady je 6m mimčo docela na knap... Musím prozkoumat ty rozměry, zda se změnily :-O

marcetta_k
1. kvě 2017

@chs_jasmin tak ono bude hodně záležet, jak je které mimčo velké 🙂

chs_jasmin
3. kvě 2017

Tak by měly být dle internetu stejné, ale nejakse mi to nezdá 🙂 Každopádně dokonalý kočárek, poprvé mám s gelovýma kolečkama a super. Pro mě naprostá srdcovka, jiný nechci. Zvažuji že prodám i bugboo a koupím Junamu speed (máme jako sporták pro starší dceru).

marcetta_k
3. kvě 2017

já mám kombinaci šedo-tyrkysovou a dnes mi opět chválila kočárek prodavačka v obchodě. Pak jsem šla kolem dvou mamin s kočárkama a jednou, tak 8-mi letou holčičkou a ta říká -"mami, podívej. to je pěkný kočárek". Takže fakt sklízí úspěchy u různých věkových kategorií 🙂

sarulka1
3. kvě 2017

@lilass prosim te jak jsi sklepavala tu tycku u prednich kolecek aby jezdily v pohode,nemerila jsi kolik by mela ta tycka merit aby to jezdilo v pohode? Me se zda ze kdyz jedu trosku rychleji tak mi tak litaji predni kolecka az se mi nekdy jakoby sekne kocar, bo je to predni kolecko otocene na bok ☹ tak ze bych taky zkusila sklepnout tu tycku jestli je to tim nebo ne... diky 🙂 :-*

chs_jasmin
3. kvě 2017

Nedivím se, je fakt krásný, ale hlavně praktický. Je pravda, že pak u sportáku se preferuje lehcí kočárek, tak je holky ve velkým prodávají ... 🙂

fofolka
Odpověď byla odstraněná
sarulka1
5. kvě 2017

Holky máte některá problém, že se vám při běžné jízdě samy otáčí přední kolečka (lítají kolem své osy) tak, že vám to blokuje jízdu dopředu, protože se kolečka vychýlý do boku (jakobyste chteli zatočit na nějakou stranu,ale přitom jedete rovně)?

chs_jasmin
5. kvě 2017

@sarulka1 Ani u impulsáka a ani ted u colors mi to nedělalo :-O Ale příteli se to sem tam stalo a přišli jsme na to, že se hrozně o kočárek opíral a tak mu sem tam přední kola lítaly, prostě se opíral jak důchodce o chodítko.

kata267
Odpověď byla odstraněná
sarulka1
5. kvě 2017

@chs_jasmin aha tak asi mame vadny kus ☹ nam to zaclo zniceho nic delat asi patou jizdu kocarkem ☹ a to se o nej neopiram, i kdyz ho vezu ze ho sotva jednou rukou drzim tak to dela ☹ achjo a to je tak nadherny ale stve me to bo se s tim neda jezdit ☹ budeme ho muset dat na reklamaci ☹

lilass
11. kvě 2017

@sarulka1 Tyčinku jsem neměřila a netuším jestli by mohla mít vliv tady na tohle... my ji sklepávali kvůli klepání kočárku, kolečka nám neplechu nedělají, ale je fakt, že my jezdíme častěji se zaaretovanýma kolama, nějak nám to víc vyhovuje... Kdybych kupovala znovu kočárek, tak koupím konstrukci se všema kolama pevnýma, to je asi jediná věc, kterou bych na kočárku opravdu vyměnila. Otočná kolečka mi přijdou fajn tak akorát v nákupních centrech nebo na hodně pěkných cestách, které mají hodně zatáček, ale na nerovném terénu na vesnici nic moc..
Jinak ke klepání koleček, kdyby někoho ještě zajímalo.. Nyní už máme místo korbičky daný sporťák a kočárek jezdí absolutně potichu a nic neklepe. Manžel říkal, že si myslí, že ten kočárek byl na tu korbičku špatně vyvážený a proto to klepání. Já si zas říkám, jestli to teda nakonec neklepalo ještě někde jinde :D Ať tak nebo tak, musím říct, že jsme se sporťákem opravdu spokojeni a nebudeme kočárek prodávat, jako jiní... Ano, na cestování je určitě fajn pořídit i nějaký skladnější sporťák, ale ty zas většinou nejsou tolik stabilní a odpružené na nerovné lesní a polní cesty, takže rozhodně neměníme 🙂

sarulka1
12. kvě 2017

holky, tak jsem ty kolečka natočila, tak mrkněte a jsem zvědavá, jestli to někomu taky tak dělá...

https://www.youtube.com/watch?v=xcvP8qs-EcY
chs_jasmin
13. kvě 2017

@sarulka1 jde vidět, že lítaji ve vzduchu = nejsou zatížená. Reklamuj. Je krásný, tak šup at ho máš co nejdřív doma. je to užasný kočárek, po opravě budeš určitě spokojená. 👍

kata267
13. kvě 2017

@sarulka1 ja mam teda uz nasazeny sportak ale občas se mi to taky stane- ne tak často teda...není moc tezka ta taska na riditkach?

sarulka1
14. kvě 2017

Díky holky. Hned v úterý ho povezu na reklamaci 🙂 Snad bude brzy v pohode ať si ho můžu konečně naplno užívat. A taška moc narvaná není, protože to dělá i když tam taška není ☹

petratz
25. kvě 2017

Ahojda vsichni.I my se rozhodli pro Junama Impulse Len a objednavala jsem pres internet a po tel.z brnenskeho obchodu Ruzovy Panter. Kocarek nam byl zaslan z obchodu z Brna primo do Recka kde s manzelem ziju. Doba cekani na kocarek pro presnost 6 dni😂 hned jsme ho vybalili a zkusili a za nas super.manzel take nadseny.kocarek jeste hezci nez na foto.lehoucky jako pirko super perovani a ty kola no bozi.bydlime u more kolem dokola pristav, hledala jsem neco do terenu hlavne bezdusove gumy.design nadhera krasne reseny.muzu jen doporucit jak kocarek tak i obchod se kterym nebyly zadne problemy naopak moc vstricny personal a i postovne bylo za super cenu. 👍 moc dekujeme a uz jen pockat na miminko 😍😍😍💝

kata267
Odpověď byla odstraněná
chs_jasmin
5. čer 2017

@sarulka1 Jak dopadla reklamace?

lenra
15. čer 2017

Holky, je ke sporťáku taky moskytiéra? Nebo jsem jí jenom blbec tak dokonale zaklidila, že jí nemůžu teď najít?

maki01
21. čer 2017

@lenra Ke sporťáku není 😉

lenra
21. čer 2017

@maki01 Diky 🙂 To je blby, musim koupit tedy nejakou univerzalni. Dcera je zvykla spat pres den v kocaru (ted uz tedy ve sportaku) a moskytiera by se fakt hodila.

barcaa91
26. čer 2017

Dobry den vsem. Ja ho mela. Prodala jsem ho a kupila si jen sportak. Ted toho lituju. Byl to opravdu dokonaly kocarek. Urcite ho doporucuji. Plastenka k tomu byla jen na hlubokou korbu nevim jestli pasovala i na sportak to jsem nezkousela. Jinak k tomu byla i sitka proti hmyzu a napojacek. Ja mela gelova i nafukovaci kola. Nafukovaci kola byly pekne smejdy. Skoda penez za ne.

chs_jasmin
26. čer 2017

@barcaa91 Ahoj, ano plástěnka sedí i na sporták (já musela volat do obchodu abych to zjistila :D ). Taky jsem první prodala a pak se obloukem přes další dva kočárky vracela k Junamě 🙂 jak mi to bylo líto a ted vím, že neprodám. Fakt ho miluju a uplně je mi líto, že dcera pomalu odrůstá hluboké korbě a kočárku si užiju už jen tak rok, rok a půl :D

langoska92
30. čer 2017

Holky, má dotaz 🙂 Do jaké nejmenšího auta, jste kočárek dávali? Případně mate některá Hyundai i10? Jak se kočárek vejde do kufru? Moc děkuji za odpověď 🙂

chs_jasmin
1. črc 2017

@langoska92 Já dávala do Hyundai i20, podvozek uplne v pohodě, ale na korbičku ak jsou zadni sedačky hodně zkosené, tak jsme tu jednu sedačku sklopili a v pohodě se vešel. Ale třeba dvě děti a Junama v kufru, to nejde 🙂 To už jsme koupili Grand Scenica :D

Strana