Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
Holky nezkousela jste některá prát ten nákupní košík co je na podvozku? 🙂
Není, ja ho mám na zipy 🙂
@sarulka1 Na Impulso jsem ho měla celý ve lnu a prala jsem v ruce, na Colors jsem měla koženku a ten jsem nesundávala. 🙂
@sarulka1 Ani na jednom kočárku jsem tento problém neměla. U prvního jsem byla první majitelka a jezdila jsem s nim rok a pul a nový majitele mi nic nepsali. U druhého jsem byla druhá majitelka (první jezdila pul roku) a jezdila jsem s nim necely rok a neměla jsem takový problem.
@sarulka1 kočárek používám 14 měsíců a nikdy žádný problém nebyl. Ani s kolečky, ani s ničím jiným
@poldice Co je to za typ?
@chs_jasmin Myslím, že Junama colours
@poldice Zajímavé, já měla taky a bylo to klasicky na zipech :-O Měla jsem tedy model 2016, tak jestli letošní jsou jinak...
@chs_jasmin Ja ho kupovala jako novinku v říjnu 2016. Čístím ho na WAPce
Pro mě to je nepředstavitelný jet se zaaretovanými kolečky, jen tchýně s nimi takhle jezdí
já tedy ani u jednoho kočárku nikdy aretaci nepoužila 🙂 Právě ta otočná kolečka pro mě byla velmi důležitá, ta manipulace s kočárkem byla tak snadná.
Holky, nestalo se vám, že při houpání se ozývají zvuky od těch pružin? Je mi to trochu nepříjemné, že když někde chci trochu podrndat, tak to jde slyšet. Nezkoušely jste je některá nějak namazat? Nebo co s tím?
Povrzavani? Ano, nemazali jsme. Neslo se k nim dostat
@chs_jasmin ono je to něco mezi hučením a vrzaním.. trochu mě to štve u kočárku, se kterým jezdím měsíc...
@sarulka1 To je fakt pech. Já s ním jezdila polní cesty, tráva, les, a vše v pořádku, vůbec jsem ho nešetřila.

Do britaxacek pridavaji cleny jen na doporuceni nebo musite napsat adminum . Navic tam maji ceny prekne premrstene.. radeji sledujte bazos nebo letgo 😇