Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@lala1313 Možná se někdo ozve tady- ale koukni i na Fb do skupinky Tako kočárky 😉
Dekuji za tip. Jak se přesně jmenuje ta skupina? Máme rádi tako kočárky ? Nebo ještě nějaká jiná ?🙂
@lala1313 Ano přesně ta 🙂 hodně tam jsou laret - ale zadej si rovnou poptávku. Holky jsou moc ochotný.
@poldice Já oba dva prodala hned prvnímu zájemci. Hnědý po týdnu a zelený hned ten den :D Tento jsem ještě neviděla, chce to lepší fotky, hodně u prodejního inzerátu udělají opravdu fotky (načančaný kočárek, hezké zátiší 😉 ).
@poldice Tak mi to nedalo a vyhledala jsem inzerát ... dám nevyžádané rady :D
Opravdu je špatně nafocený = vyjed s kočárkem někam, kde budeš mít hezké pozadí fotek, narovnej kšilt u boudičky a propni stříšku (aby nebyla pokrčená), madlo dej o stupínek níž (vypadá to lépe, jako prodloužená konstrukce - ted to máš lomené) a fot z podřepu - aby šel kočárek hezky vidět.
A te fotce co máš tady dalenou - blbě boudička, zdá se mi i ušpiněná a osahané madlo - ta červená koženka, jako kdyby byla poškozená (ošoupaná). Byt je třeba v reálu hezčí, tak na fotce by mě taky neuzaujal.
Vypíchni že je i unisex - pro holku i kluka (spoustu lidí si nechává překvapení, mám pocit že čím dál víc a ti potřebují právě unisex). A vyfot i sportovní verzi - je tak velká a prostorná, že hodně lidí i to přesvědčí i když do te doby Junamu třeba ani neznali, taky vypíchni že je houpací a dá se tvrdost houpání nastavit, otočná přední kola s aretací.

@chs_jasmin On je fakt jak novej i rukojeť bez jediné vady 😁 zkusím to, dík za rady
@lala1313 Zkusím to dle rad @chs_jasmin a uvidím. Nejsem ten typ “umět něco prodat”, ale rady jsou super. Já původně chtěla také šedo-tyrkysový a na veletrhu byl ten můj jako novinka, tak jsem ho hned brala 😉
@lala1313 hele co jsem našla: https://www.sbazar.cz/rosovaradka/detail/291085...
Zdravím majitelky kočárků Junama... pro našeho juniora jsme pořídili kočárek z druhe ruky (jsem máma spíš šátková než kočárková), je v moc pěkném stavu, s velkým příslušenstvím. Ráda bych ale dokoupila náhradní sadu koleček a pořídila novou přebalovací tašku. Na internetu jsem zatím nenašla obchod, kde lze tyhle jednotlivé části doobědnat. Možná některá z vás ví, kde se poohlédnout? Předem děkuji
ahoj holky co říkáte na tento kočárek? https://www.zirafa-shop.cz/kombinovany-kocarek-...
@lenicka90 nemám porovnané parametry, ale vypadá úplně stejně jako jsem před 2,5 lety kupovala - jen místo černé barvy máme bílou. A já s kočárkem byla spokojená
@marcetta_k děkuji za reakci 🙂 zatím se dívám, jaké jsou možnosti 🙂 ještě máme čas, termín máme až 23. 8.
@lenicka90 Ahoj nevypadá špatně, já ho mám tedy v té bílé variantě a za mě je lepší, já osobně nemám ráda černou na kočárku pro dítě 🙂 , ale to je jen můj pocit 🙂 jinak je kočárek super, ten náš budu případně v červnu prodávat až budeme přecházet na sporťák 🙂

@sarulka1 ano,mam tu v kuzi a na rucni prani jednou jsem to prala kdyz uz byla vevnitr uplne mega spinava