icon

Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

bluekobylka
15. říj 2016

No holky narovinu...vizaz super, krasny kocarek, velka korbicka kde je nas pulrocni syn(9 kilo) i s fusakem...Ale proste na sportak se moc netesim, protoze ten kocarek je sam od sebe tezky...takze to vypada tak, ze na leto koupim dalsi sportak, lehky, skladny...

lindaaa10
15. říj 2016

Já byla z tohoto kočárku nadšená, pak jsme zjistila, že snad úplně stejný je Takko Alive New, byla to levnější varianta, jinak jsem nenašla rozdíly. Tudíž jsme jej koupili...upřímně znovu bych takový kočárek nechtěla ani za poloviční cenu. Nevím, jestli je to u Junamy úplně stejné (na první pohled se mi zdá, že ano). Brzda je příšerná...v sandálkách mi dá zabrat odbrzdit jej, je opravdu těžký. Navíc jsme měli už několikrát korbičku na opravě, poněvadž se utrhl patent, který upevňuje korbičku a nánožníku (u hluboké vaničky). Připínání je dost laicky uděláno. Celkově jsem z této koupě dost zklamaná...Ale říkám, nejsem si 100% jistá, že je u Junamy stejně, pouze upozorňuji, zkuste si to ověřit.

bluekobylka
16. říj 2016

Tak s kvalitou problem nemam, vse ok, ale ta tiha k tomu mimco...bo a pak zkusite britax u kamosky a hned je to jina..

sarulka1
16. říj 2016

@marcetta_k děkuji za odpověď 🙂 Mě se právě taky zdá, že autosedačky ke kočárkům většinou nejsou tak bezpečné jako autosedačky koupené zvlášť. Dívala jsem se právě na autosedačky značky Cybex, ty taky vycházejí v testech velmi dobře 🙂

anickaa87
19. říj 2016

Ahoj, zrovna dnes jsem kocarek omrkla na prodejne a musim rict ac se mi na prvni pohled moc nelibil po case jsem se do nej zamilovala... Ja mam termin v breznu 2917 ale kocarek jsem rovnou objednala.. Budeme mit Timber, kozenkovy potah( luxusni zalezitost) cokoladove barvy, cerny podvozek s gelovymi koly... Kocarek je krasne odpuzeny, je mekky, krasne se s nim jezdi.. Sportovni verze jde otocit i do protismeru coz se mi libi... Kocarek je nemecke kvality , urcite bych nevahala a sla do nej 😉

sarulka1
21. říj 2016

@anickaa87 my se na něj jedeme podívat snad příští týden, tak jsem šíleně nedočkavá :D 🙂

marcetta_k
21. říj 2016

Ještě drobné upozornění - pokud budete ke kočárku kupovat jinou autosedačku (Besafe...), tak pozor na adaptéry. Začali na kočárek dělat jinou velikost adaptérů, tak ať Vám to pasuje. V prodeji jsou prý oba typy, tak ať nemáte na kočárku širší a na autosedačku nedokoupíte užší 😉

sarulka1
21. říj 2016

@marcetta_k jejda, děkuji moc za info, to jsem vůbec netušila 😖 vždycky vymyslí takové novinky alá chytáky a člověk aby si vše pohlídal, hrozné 😀

marcetta_k
21. říj 2016

@sarulka1 to je teď nějaká novinka. My jsme kočárek vyzvedávali před týdnem a jak jsme to na prodejně zkoušeli, tak jsme na to náhodou přišli. Ani paní prodavačka o tom nevěděla, tak nám to pak zjišťovala a objednávala správné adaptéry 🙂

sarulka1
21. říj 2016

@marcetta_k jejda, tak že to výrobce ani prodejci neřekne, tak to už je opravdu zlé ☹ Moc moc děkuji za info 🙂 Beztak bychom koupili špatné 😀 My máme na takové věci "štěstí" 😀

marcetta_k
21. říj 2016

@sarulka1 tak asi když se to kupuje najednou, tak to pošlou dobře. My měli kočárek zaplacený již od července a sedačku s adaptéry jsme pořizovali až teď 🙂

sarulka1
21. říj 2016

@marcetta_k a jakou sedačku jste pořídili? 🙂 Já se dívám zatím na Cybex a Maxi-cosi, ale Cybex se mi zdá lepší. U těch Maxi-cosi se zatím nemůžu dočíst, jestli se dají dát do "lehu"...

marcetta_k
21. říj 2016

@sarulka1 Besafe IZI GO. Tyhle sedačky vycházejí dobře v testech bezpečnosti a jako jedny z mála mají 5-ti bodový systém uchycení. Koupili jsme nějaký loňský model, takže vyšla i cenově hodně dobře.

kacka011
24. lis 2016

tak jak se vám s kočárkem jezdí? 🙂 nějaké nové zkušenosti? 🙂 chceme také kupovat..v šedo černé variantě 🙂 nejdřív se mi líbil ten tyrkysový, ale čekáme holčičku a jak je víc do zelena v reálu tak jsme se rozhodli pro ten tmavší 🙂 ale ještě objednáno nemáme..

wercs
24. lis 2016

V neděli když bude dobré počasí se chystáme poprvé vyjet a vyzkoušet.

marcetta_k
25. lis 2016

tak já už kočárek testuji měsíc a musím říct, že jsem opravdu ráda, že jsme ho koupili.
Odpružení naprosto super - rozbité chodníky, větve v parcích, horší terén - vše naprosto s přehledem. Manipulace při nastupování do autobusu taky dobrá.
Korbička je velká, takže i s velkým fusakem se mi tam dcerka přes zimu krásně vejde.
Jak říkám - jsem spokojená.

Šedo-zelenou (tyrkysovou) variantu nám všichni chválí 🙂

kacka011
27. lis 2016

to jsem ráda, že jste s kočárkem spokojený 🙂 a není moc těžký? 🙂

marcetta_k
27. lis 2016

@kacka011 já kočárek nikam nenosím, takže váhu neřeším a nedokážu říct, jestli by mi nějak váha vadila při běžném používání. Do bytu jezdím výtahem a kočárek rozkládám max. do auta a s tím problém nemám.

maki01
28. lis 2016

@kacka011 my máme kočárek Junama Impulse colors v šedo-tyrkysové barvě. S kočárkem jezdíme 5 měsíců a musím říct, že jsme naprosto spokojeni 🙂. Kočárek je krásně odpružený, jezdí se s ním lehounce a těžký mi vůbec nepřijde. Má gelová kolečka, která jsou bezúdržbová. Skládání kočárku je snadné, a navíc se dají sundat i osičky což je super, protože máme menší kufr.

kacka011
28. lis 2016

@maki01 tak to je naprosto skvělý! 🙂 děkuji, také ho objednáme 🙂

maki01
30. lis 2016

@kacka011 není vůbec zač, ráda poradím 🙂 jaká barvička u Vás nakonec vyhrála? 🙂

kacka011
30. lis 2016

nejdřív se mi líbil také šedo-tyrkysový, ale chci spíš neutrální a dohodli jsme se s přítelem pro tuto variantu 🙂

kacka011
30. lis 2016

nemáte někdo prosím ještě fotku té šedo-tyrkysové varianty? 🙂 v obchodě ho bohužel vystavený neměli...děkuju 🙂

sarulka1
1. pro 2016

Holky prosím vás, některá jste tady psala, že jste kupovala ke kočárku autosedačku (vajíčko) BeSafe iZi Go X1? Na netu jsem četla, že by se snad měla autosedačka dát mimo auto do úplného lehu. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to tak opravdu? 🙂

marcetta_k
1. pro 2016

@kacka011 kočárek mám,tak až dorazím domůže vyfotim ho 😉

marcetta_k
1. pro 2016

@sarulka1 nevím jestli má přímo x1. Ale podle mě úplně do lehu dát nejde.. Ale nevím jak je to v porovnání s jinými autosedackami. Možná je to oproti ním opravdu více nakloněné🙂

sarulka1
1. pro 2016

@marcetta_k no na netu totiž píšou že: Unikátní funkce umožňuje miminku příležitostně ležet v klasické horizontální poloze. U každého novorozence se doporučuje, aby nebyl příliš dlouho v sedu. Autosedačka iZi může být mimo automobil napolohována do lehu, takže dítěti umožní pokračovat ve spánku bez zbytečného zatěžování zádíček.
Tak bych právě potřebovala vědět, jestli to tak opravdu jde, nebo to nepatří k této autosedačce, protože jsem to našla jen na pár stránkách...

marcetta_k
1. pro 2016

@sarulka1 tak jsem koukala a variantu X1 nemáme, tak nevím..
Zkusila bych zavolat/napsat přímo výrobci Besafe - od něj bude informace nejspolehlivější. Ale žádnou takovou informaci u nich na stránkách nevidím, že by to mělo být možné

marcetta_k
1. pro 2016

@kacka011 tak jsem samozřejmě fotit zapomněla a teď už barvy nebudou takové...
Našla jsem aspoň jednu fotku co mám ze října..

kacka011
1. pro 2016

@marcetta_k je krásný! děkuju 🙂 ted mám dilema..vůbec nevím jaký :D vozíte v něm holčičku? 🙂

Strana