Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@sarulka1 děkuji 😉
@petramuffinkamayerova není zač 🙂
holky chci se zeptat, vy které máte Junamu v barvě grafit-žlutá, dá se k ní sehnat rukávník přímo v barvě kočárku (tedy kombinace grafit-žluté), nebo jaký rukávník jste k tomu kupovaly, aby vám to ladilo? 🙂 Děkuji 🙂
@petramuffinkamayerova pokud budeš mít jinou autosedačku, je třeba k tomu dokoupit jiné adaptéry (za 600,-). Na stránkách mají uvedenou kompatibilitu s: Cybex Aton, Cybex Aton Q, Cybex Aton 3, BeSafe Izi Go, Maxi Cosi Pebble, Maxi Cosi Citi, Maxi Cosi Fix, Recaro, Cybex modely do roku 2014
Jenom pozor jaké adaptéry koupit - jsou 2 varianty. My jsme objednávali kočárek v létě a na ukázkovém byla ještě jiná varianta adaptérů, než jak nám pak přišel kočárek. V létě to byla novinka a ještě o tom ani v obchodě nevěděli, že začali dělat jiné adaptéry. Teď už Ti určitě v obchodě řeknou jaké vzít 🙂
@sarulka1 já mám tedy šedo-tyrkysovou variantu, ale kupovala jsem k tomu rukávník Lama šedá-bílá. Být tebou, koupím si tu celo černou variantu. Nebo je plno obchůdků, kde šijou i rukávníky na zakázku, tak bys třeba vybrala tam..
@marcetta_k no my jdeme právě dneska objednávat kočárek a mi se podle obrázků právě zdá, že ta grafit-žlutá má ty plastové komponenty spíše černé než šedé (jako u tvé varianty), tak jsem si říkala, jestli ho nemá někdo doma, kdo by poradil, jestli vzít spíše tu černou nebo šedou... No, asi to udělám tak, že objednáme kočárek a až bude doma, tak podle toho k němu dokoupíme rukávník 🙂 Ale děkuji moc za info 🙂
@sarulka1 koukám, že máš termín v dubnu - to už bude doufejme teplo, tak s rukávníkem můžeš opravdu počkat 🙂
tak jsem pozorně pročetla celou diskuzi. Jsem do Junamy zblázněná a snažím se o tom přesvědčit i manžela, který už mé nadšení úplně nesdílí-zatím stále nevím proč. Snažila jsem se proto jít i variantou "levnějšího" nákupu, že ho líp přesvědčím s výhodnější cenou-samozřejmě pořád svou Junamu a prošla jsem bazar a překvapilo mě, kolik těch kočárků už na bazarech je. Proč ? říkám si.... kde je problém... proč se toho lidi zbavují, když je kočárek ještě třeba bohatě v záruce ? Většinou se na dotaz dozvím jen obvyklé odpovědi, ale přijdou mi spíš jako výmluvy jako "nevhodný dárek od babičky" a tak... Dokonce bych řekla, že ty kočárky se "odkládají" ve chvíli, kdy přichází na řadu sporťák a vajíčko a korbička už nejsou potřeba. Mám už dvě větší děti, termín na třetí v květnu, bydlení na vesnici=všude neustále autem... takže předpoklad je ten, že budu před sebou kopat každé ráno kočárek, dvě aktovky, dvě větší rozmrzelé děti, odpoledne ta samá šaškárna zpět ze školy a pak rozvozy po kroužcích atd. Používá některá z vás tento kočárek obdobně ? neustálé skládání a rozkládání do auta-zvedání do kufru auta.... napadlo mě, jestli třeba váha sporťáku není to, proč je Junama tolik na bazarech...děkuji za jakýkoliv váš postřeh, názor nebo i tip jak ty transporty řešit jinak, účelně a ne moc draze
@marcetta_k jojo, dneska jsme objednali kočárek, po neděli by měl dojít, tak pak uvidíme, kdy objednáme ten rukávník 🙂 Já sice doufám, že v dubnu bude už teplo, ale radši ho asi objednám ještě před porodem, co kdyby v dubnu sněžilo nebo bylo velké chladno, člověk nikdy neví při tom počasí poslední dobou 😀
@sarulka1 žádný takový, já chci teplo! 😀
@marcetta_k tak to já samozřejmě taky, abych mohla pak co nejdříve s malou ven 😀 Ale víš jak to je, kolikrát i v květnu sněží ☹ 😀
@maki01 koukala jsem právě, bohužel když jsem najela na prodejny, tak některé junamy neměly ani uvedenou...dneska jsme byli v babyplace v Ostravě, tam kočárky jen dodávají. Riskla bych to, protože jiný asi opravdu nechci, a objednala a vyzvedla, jen přece bych si jej ráda omakala.
@maki01: Mám vybraný právě šedo-tyrkys, jenže v tom obchodě právě neměli junamu vůbec. Říkala mi slečna, že tam jen dodávají, pokud si kočárek objednáme. Tak jsem dneska psala email na junamu, jestli neví, zda nějaký obchod v Moravskoslezském kraji neprodává právě. Jinak si ho objednám bez zkoušení, videa se mi líbí a recenze taky. 🙂
Holky je junama polska nebo nemecka značka? 🙂 Dekuji
@domcaadelka Polská..
@rickym děkuji, myslela jsem si to 🙂 je úžasnej asi už se nalezamiluju do jiného :D
@domcaadelka Já to měla úplně stejně, na prodejně jsem koukala i po jiných, ale už to nešloa vzala jsem stejně Junamu...snad budu spokojená 🙂
@rickym já mám ještě hodně času, ale jak se znám už rozhodnutí nezměním 🙂 pak napiš jaký je 🙂
@domcaadelka Já mám taky ještě čas, ale byl v akci, autosedačka zdarma, tak jsem do toho šla.. tak pak dám vědět 🙂
@rickym mě by pak docela zajímal názor na tu autosedačku. Od pohledu mi nepřišla v porovnání s jinými sedačkami vůbec bezpečná, tak by mne zajímalo následně její používání.
@marcetta_k Budu mít odzkoušeno až v květnu .. :(
@petramuffinkamayerova také jsme kupovali jinou autosedačku 🙂
Já bych k tomu chtěla Cybex 🙂 půjde přidělat na kočárek holky? 🙂

@marcetta_k ale adaptér tam tedy na jinou sedačku je že? Dívala jsem se na MaxiCosi, že ty jsou prý taky velice dobré, tak jen jestli je možné ji tam vůbec dát 🙂