Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@rickym tak super, i když u první jsme skoro nevyužili, byla jsem ráda, když jsem ji z vajíčka vyndala 🙂
@luj89 Je to jen pro tento typ http://www.junama.cz/junama-impulse-len/kocarek...
Jde koupit u jejich prodejců, které mají uvedené na webu
@rickym to nevadí. Já už kočárek mám akorát jsem si k němu koupila jinou autosedačku (používáme od října). To spíš pro zvědavost 🙂
@marcetta_k a jste spokojeni? 🙂
@domcaadelka naprosto 🙂 Korbička je velká, takže i s kombinézkou a fusakem se mi tam malá vejde pěkně (a to není žádný mrňous). Kolečka jsou taky super, zvládnou jakýkoliv terén.
@marcetta_k a máte gelova nebo nafukovací? Prý si jde vybrat 🙂
@domcaadelka gelová
@domcaadelka gelova
@domcaadelka Já teda chtěla nafukovací, sice hrozí píchnutí, ale zase jsou měkčí a pro náš terén tady je to lepší..
@domcaadelka myslim, ze nafukovaci byly ve starsich seriich, dnes uz jsou gelova
Ahoj maminky, chci se zeptat, jestli už máte nějaké zkušenosti s kočárkem v tomhle hrozném počasí. Bydlíme na vesnici, nesolí se tu, takže silnice je pod sněhem, tak by mne zajímalo, jestli jsou ty gelový kolečka schopný jezdit ve sněhu. Máte některá zkušenost? Díky
@ivisekze záleží na typu sněhu... v klasických závějích to samozřejmě nejde, ale když je sníh uježděnej, jde to v pohodě. Foto je z dnešní procházky - sníh byl jen ujetý, nesolený a šlo se mi krásně
@marcetta_k Jo, tak přesně takhle to vypadá u nás. Moc díky 🙂
To já mám pořád problém vybrat barvu. 😅
@marcetta_k my máme autosedačku od Junamy tu větší JET 0 -13 Kg a musím říct, že za nás naprostá spokojenost. Autosedačka má zvýšenou ochranu hlavičky, je bezpečná, prostorná a kvalitní. Má novorozeneckou vložku, která se vytáhne a dá se i vyprat. My jsme velice spokojeni 🙂
@plabla
Cauky. Zkušenost sice nemám, kočárek vybraný taky ještě nemám (ptz když konečně narazim na vyvolány kočárek, najdu lepší 😀 ) Ale chci zareagovat na ten prodej. Taky se děsně divím, ale narazila jsem na pár kamaradek, které udělaly to samé. Ptala jsem se proooc? Vždyť sportak je krásný, proč kočárek prodavas? A 99% mi řeklo, ze prostě chtějí "samostatný" spprtak. Nejlépe Britax. Protože je pěkný a ma ho každá matka. Pro mne nepochopitelné, ptz mám asi jiné hodnoty a nepohybuji se v těchto kruzích 🙂 Ale to je asi ten důvod. Neříkám, ze jeto u všech matek co znas třeba ty ;)
Jinak přeji šťastný výběr. Mně z toho brzy klepne, a chlapa taky 😂
@sarulka1 bombaaa!!!! Závidím 🙂
@pidalka12 - no ja uz vybrala, nakonec jsem z me uzasne Junamy presla na Baby jogger city elite - koupila jsem ho bazarovy - i tak dost drahy, ale ma neuveritelne skladani a skladat ho budu min. 2x denne do/z auta, odpruzena terenni kola - coz u nas na vsi -posledni barak u pole... s detma do skoly pres pole do dalsi vesnice... takze kvuli tomu jsem volila takhle - navic ma hooodne dobry hodnoceni a teda ted uz jsem i ovlivnena protze jsem se na FB zapojila do Baby jogger skupinky a tam jsou maniacky do tohohle kocarku, ze treba prodaji vetsi verzi (vetsi tereni kola) a koupi takovy ten obchodakovy s mini kolecky a tak... to je taky super blazinec 🙂 no jako tady s Junamou 🙂 taky jsem pro abych koupila jeden poradny a s tim jsem odjezdila az do vitezneho behaciho konce 🙂 jsem divoka z toho, jak holky na tom FB porad prodavaji a kupuji jiny, navic furt tu samou znacku treba... ruzne ho "tuni" protoze to vytuneni stoji treba jako 2/3 kocarku.... jsem mimo 🙂 nebo stara... au-to boli 🙂
Ja jsem sem omylem klikla ale kdyz uz tady jsem tak zkusim na neco odpovedet.
@pidalka12 Kocarky se u techto trojkombinaci meni protoze sportovni verze jsou fakt male - tak do roku a pul max, navic kdyz date sportak po smeru jizdy, tak je v 90% pripadu hur ovladatelny a nadrete se s nim. Vymenu za Britax taky nechapu :D mela jsem ho a je fakt priserny :D
@plabla Budete mit celou 3kombinaci? Budete fakt spokojena, to tuneni vas treba chytne az dele :D a vetsinou se meni tyhle kocarky za "obchodakove " verze po 2 roce. To uz diteti nevadi pokud ho trochu naklepete na nezpevnene ceste a stejne uz 80% casu tahate odrazedlo a kocarek mate fakt jen na vylety. Tak proc doma skladovat 3kombinaci za 15tis, kdyz staci city mini za 4tis :D
@eliskaxox - jojo mám to ze 3 různých zdrojů, ale všechno na BJ - jak sporťák, tím to začlo, tak pak jsem dokoupila po bazaru korbu a autosedačku s isofixem, takže cena ve výsledku šílená... kdybych zůstala u Dorjanu mám za to 2 nový ... 😀 no jo no, už je to tak... to tunění se mi samozřejmě taky líbí, jenže je to třetí dítě - bude jeden plat, velkej nenažranej starší barák, dvě auta, kroužky pro děti.......bla bla bla...... tunění nesmí zasahovat do rodinného rozpočtu i když uznávám, že strhnout bych se nechala taky snadno... ale i bazarovej tuning není úplně levná věc. Já právě u těch dvou předešlých dětí měla X adventure -(ne xlender!), vypadalo to docela podobně co BJ-tříkolka, skladná, terénní a k tomu do krámu peg perego a kolem 10měs. věku dítěte jsem to už neutáhla...děti těžký nechodící - no nakonec to dopadlo tak, že šel z domu i když sám o sobě byl úžasný, skladný, lehký, jednou rukou složitelný i rozložitelný, ale s děckem nebo prostě s nákladem hrozná dřina, takže jsem pak tahala stejně všude ten adventure... bez ohledu na to, že mi to zabralo skoro celej kufr
@pidalka12 Bohuzel u tech polskych 3 kombinaci je to vse stejne. Jak ja rikam korbicky jsou velke a hezke ale to je vse. Ja rikam lepsi je vyhlednout si dobry sportak a pak koupit korbu a autosedacku. Nebo koupit hluboky a pak teda hledat super sportak.
@plabla jo ja uz vim. Ja vam psala at se prihlasite na ten fcb. Takze za vse vlastne muzu ja :D
@eliskaxox - ha !!! a máme viníka !! 😀 je fakt, že zrovna píšu mamině, že jsem kočárek rozložila a uklidila do šuplíku Ikea komody 😀 jak je skladnej.....když teda podle pověry nemá být kočárek doma a já nemám kam ho vrazit...takže kočár co uveze pohodlně mé 8leté dítě - když přišel, malá si ho jako jezdec vyzkoušela 🙂 a složím ho na rozměr "většího kapesníku"

@domcaadelka Myslím, že půjde, jsou tam na to adaptéry..