Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@plabla Možná, že při druhém dítěti budu mluvit takle rozumně 🙂 ale i tak jsem teď v pasti. Mám pár typu kočárku a uvidíme jak mě přesvědčí na prodejně. Docela se mi začal libit Tudore kočárky, je to čeký výrobek a velice kvalitní. Viděla jsem jak korbu tak sporťák. Korba veliká a korba se zdá taky v pohodě. A nebo já už nevm 😀 jsem děsně nerozhodný člověk
@pidalka12 a @plabla my zatím sice jezdíme stále v korbičce (která je mimochodem super, celkově jsme z kočárku nadšeni), ale co jsem četla v různých diskuzích tak si sporťáček maminky chválily. Hodně si chválí jeho velikost, možnost úplného lehu a naopak sedu, otočení v obou směrech a odjímatelné madýlko na jednu nebo druhou stranu. Já už se na sporťáček velice těším 🙂. Zatím jezdíme v korbičce, malé je 7 měsíců a vleze se s přehledem i s fusakem 🙂
@domcaadelka děkuji 🙂 je fakt úžasný 🙂 doporučuji 🙂
@ivisekze :D ta televize je od našich :D taky doma tak velkou nemáme :D :D :D
@maki01
Tak to jsou dobré zrávy 🙂 snad ho budou mít u nás v Pardubicích na prodejně, abych ho mohla zkusit na živo.
@plabla Ten Tudore je nádhernej! 🙂 A to na jejich stránkách (nechápu proč) nemají vše co na prodejně. Ty kombinace barev, bomba. Jsou na trhu rok a něco, takže značka není moc známá. Ale výhoda je, servis mají přímo na prodejně. No bude to ještě oříšek, o víkendu se nejspíš jdeme podívat na prodejnu, to si chlap užije 😀
Jsem z těch přízpěvků zmatená a nějak mi splývají dohoromady - připomeneš mi ještě jednou jaký jsis vybrala ty kočárek?
@pidalka12 dej prosím vědět, jestli ho budou mít 🙂
@pidalka12 já mám baby jogger city elite (ještě jsem zvažovala baby jogger summit) - a jinak, protože tady je těch kočárků v okolí dost omezeně (oproti širokému trhu) tak co jsem doma na marodní tak dřepím u youtube a koukám na různá videa, jak se skládají, jaké je hodnocení, prostornost, testy... v angličtině, němčině-je toho hodně i Italsky... najde se toho dost, člověk ani nemusí umět naprosto plynně jazyk, aby podle videa pochopil... 🙂 no a taky to lecos napoví, než člověk toho svého chlapa udolá informacemi a obrázky... u nás to teda probíhalo taky tak zvláštně-pro mě dost překvapivě...mému chlapovi stačilo že "vše je pohromadě, fusak, korba, autosedačka-je to přijatelný cenou a basta a je to ihned k odvozu..." grrr no to jsem vypěnila, protože ano...tahat se s takovou hnědou nízkou levnou příšerou budu já každý den, skládat a rvát do auta to budu taky já den co den... takže jsem to pak vzala odjinud přes ten youtube a diskuze a recenze a na něj vyrukovala jen s 2 typy, zase váhal, tak jsem si sedla a prostě jeden objednala, došlo to, složila jsem ho - předvedla, vychválila a jsme spokojení oba 😀 a to mám chlapa, co kecá i do výběru záclon, ale tuhle mou urputnost prostě tentokrát nedal a já to chtěla mít už vyřešené... 😀
Ahoj uživatelky kočárku Junama 🙂
My jsme si s manželem kočárek v prodejně zamilovali na první pohled, je opravdu krásný a myslím si, že po spoustě stránek i velice praktický. Jedna věc nás na něm ale dost trápí a tak bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti..
Kočárek jsme testovali pouze na prodejně, takže nedokážu posoudit, jestli se k nám dostal jen vadný kus nebo to dělá každý tento kočárek, proto moc prosím o vaše zkušenosti...
A co je tedy ten problem? Náš kočárek strašně rachotí - klepe při jízdě (už se tady o tom někdo jednou zminoval), prostě na jakémkoliv i jen mírně nehladkém povrchu je kočárek strašně hlučný (klepe).
Štve mě to od začátku, ale nejprve jsem to neřešila, protože jsem si myslela, že to tak dělá každý kočárek, který má kolečka s aretací (jde vyloženě slyšet, že to klepání dělají tyto kolečka)...postupně jsem ale zjistila, že ostatní kamarádky, které aretaci také mají, ale mají kočárky jiné značky (mnohdy i podstatně levnější kočárky), tak jezdí krásně potichounku. Takže jsem si říkala, že bych zkusila kočárek reklamovat, pokud vy ostatní tento problém nemáte. Do Brna se bohužel teď nechystáme, takže zkouším zjistit nejprve info touto cestou, abych věděla jestli to má vůbec smysl řešit.
Moc děkuji všem uživatelkám za info.
Jo a kolečka máme gelová, ale nemyslím si, že v tom by byl ten problém..
@domcaadelka neměli. Ale ja si nakonec vybrala jiný. Tudore kočárky. Jukni se na jejich stránky a na babycetrun.cz
A uz s vybíráním končím :D v březnu mají vyjet s novými barvami a tak počkám 🙂
@pidalka12 já psala na junamu a ta že babycentum je musí mít a na netu je babycentrum má..Pěkně mě štvou :(
@rickym Děkuju, myslela sem si to, je mě jasný, že se nechceš promenádovat po venku s prázdným kočárkem :D Tak uvidíš, když ti to vyjde, tak budu ráda...ale třeba se ještě ozve někdo z těch co kočárek používá. Já to chci zkusit tak jako tak reklamovat, protože mě to fakt dost štve, ale říkala jsem si, že zkusím zjistit i zkušenost někoho dalšího, at vím na čem sem 🙂
@lilass já se na to dneska zaměřovala a nepřijde mi, že by kočárek nějak hodně rachotil.
@marcetta_k Děkuju za info 🙂 To co vydává ten náš bys určitě slyšela i bez toho aby ses na to musela soustředit, takže asi bude problém v našem kousku, což je sice smůla, ale na druhou stranu aspoň vím, že to má cenu řešit.
@ivisekze Mazali jsme, manžel to zkoumal a přímo v kolečkách to asi nebude. Naznal, že to zřejmě klepe v tom mechanizmu kde je ta aretace (to nad těmi kolečky), co tak zkoušel, tak je tam prostě nějaká vůle a jak je to plastové tak to díky tomu asi klepe o sebe.
@ivisekze Vypadá to tak... naplánujeme cestu do Brna a uvidíme. Zase jsem aji radši za vadný kus, takže to půjde řešit, než aby to bylo normální a dělaly to tak všechny tyto kočárky... mě to totiž fakt dost vadí, je to opravdu hodně slyšet. Teď v zimě jezdíme jen na krátké vycházky, tak to není taková hrůza, ale poslouchat to při nějakém větším výšlapu by fakt byla otrava.
@lilass tak ať reklamace dobře dopadne 😉 My řešili akorát problém se stříškou - jak jsou větrací otvory, tak na jedné straně nešla ta síťka překrýt a v zimě by nám tam foukalo. Bylo to asi křivě ušité.
@marcetta_k Děkuju, dám pak vědět jak sme pořídili 🙂
@lilass to mě moc mrzí, že jste natrefili na vadný kus ☹ někde na diskuzi jsem četla, že něco podobného dělalo jedné mamince a pomohlo prohodit přední kolečka (pravé za levé a naopak)... Tak to zkus 🙂 Třebas to bude stačit 🙂 A když ne, tak hold reklamace no ☹ Snad se to brzy vyřeší 🙂
Ahoj, máme kočárek (Junama Impulse), používáme ho už přes dva roky a nemám s ním nejmenší problém. Při výběru a koupi jsem počítala s tím, že perfektní kočárek nevyberu, ale musím říct, že jsem mile překvapena a jsem s ním na 100% spokojená. Za půl roku využiju pro druhé dítě a musím říct, že bude vypadat jako nepoužitelný (perfektní údržba apod.)
Doporučuji všem, kdo váhají.
Holky, myslíte si, že je pro mě vhodný, když měřím cca 155 cm? Ještě bych se chtěla zeptat, jestli nemáte nějaké oficiální info o výrobci (kdo a kde to vyrábí) či odkaz na nějaké testy? díky 🙂
@irenka123 Ahoj. Já mám sice teda 160, ale kočárek se mi nezdál nějak velký. Nejlepší to budeš mít zajít někam do prodejny a tam si ho vyzkoušet. Jinak na výrobce jsem se ptala, jsou to poláci, kteří ale vyrábějí tyto kočárky do Německa, kde je akorát prodávají pod jiným názvem, ale jinak by měly být totožné. 🙂

@pidalka12 jinak eliskaxox má dost pravdu v tom, že korbičkových kočárků je fůra a jsou přenádherné...takhel jsem se zbláznila do Junamy motostyle - kdy ve sportovní verzi už tak fešácky nevyhlíží a proto jsem znejistěla. Když to vezmete logicky, tak 2/3 kočárkovacího času bude prcek trávit ve sporťáku s vámi v zádech, takže jsem to řešila taky tak - jak u prvních dvou dětí tak i teď - prvotně byl sporťák a k tomu se scháněly doplňky jako korba a sedačka. Důležitý je vychytat terén který máte kolem nejčastěji, výlety/obchody/skladnost kočárku... a pak je to o přístupu o kterém jsme dnes začly... jestli měnit a měnit až vyměníte za ideál nebo koupit první a držet se ho ať už s jistotou nebo jen s ideou, že máte ten nejlepší kompromis vhodný právě pro vás, pro váš terén, pro vaše podmínky. Jinej kočárek asi hledá mamina uprostřed Prahy, bydlící v 8mém patře s malým výtahem a jinej asi máma od koní ze Šumavy 🙂 ten můj musí splňovat hrozně moc požadavků, zatím se zdá, že to co jsem ulovila to splňovat bude...cena příšerná a pořád si nejsem jistá jestli jsem na tom bazaru nepřeplatila...ale to je věc mé blbé váhavé povahy... Věřím ale v něj, v jeho vlastnosti, už proto, že musím pořád počítat s tím že nemám ještě úplně samostatné dvě i když o dost starší děti tzn. další povinnosti, nejen ten kočárek a jeho "pilot" 🙂