icon

Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

lilass
30. led 2017

@sarulka1 Díky za tip, zkusili jsme a u jednoho kolečka to vypadá, že pomohlo, ale druhé klepe pořád... Ale tak je to aspoň trošku lepší do té doby, než se dostaneme do Brna na reklamaci 🙂

irenka123
30. led 2017

@marcetta_k trochu mám obavy z té bílé konstrukce a koleček...jak to je s údržbou?

irenka123
30. led 2017

@marcetta_k ahoj, moc se mi líbí tenhle kočárek, ale mám trochu obavy z té bílé konstrukce a koleček...jak to je s údržbou? Narazila jsi už na nějaká negativa (celkově)?

irenka123
30. led 2017

@hanka3054 ahoj, můžu se zeptat jak jsi spokojená s kočárkem? a jaká je údržba? trošku se bojím těch bílých koleček a konstrukce...

marcetta_k
30. led 2017

@irenka123 konstrukce se jednoduše otře hadrem a je to čisté. Kolečka moc neotírám, ale tak to bude stejné jako všude jinde.
Já jsem s kočárkem moc spokojená - zatím jsem nenarazila na nic, co by mi vadilo. Maximálně je přes zimu blbé to, že kryt korbičky nedosáhne až ke stříšce.. Ale to řeším clonou Dooky - pak mi tam nefouká

sarulka1
30. led 2017

@lilass tak snad bude reklamace rychle vyřízená 🙂

fofolka
3. únor 2017

Napsala jsem vlastní recenzi, kdyby měl někdo chuť si jí přečíst, dokonce i tento kočárek prodávám🙂
https://www.modrykonik.cz/blog/fofolka/article/recenze-kocarek-tako-junama-colors-201-018tsk/

ewikayo
14. únor 2017

Ahoj, taky mám junama kočárek (IMPULSE LEN) a jsem velmi zklamaná... budeme reklamovat. Od prvních dnů vrže (pružina) myslela jsem, že se to zlepší...zhoršilo. Na jakékoli nerovnosti hrká, chřestí... no nic příjemného, i když jede jen po chodníku, nedej bože když vjedem na nezpevněnou cestu, prohození koleček bez výsledku. Po cca 3. použití zůstalo zacvaknuté levé tlačítko na stahování korbičky,funguje tedy jen pravé a když ho chci zacvaknout musím opravdu silně zabrat. Při prvním použití se rozpadla přezka na popruhu přes rameno ☹ A přítel si teď všiml, že celá konstrukce je vyosená.... když je nasazená korbička na levo jsou snad 2cm napravo méně než 1cm...
To je asi vše a jsem zvědavá jak s reklamací dopadneme. Jinak zakoupeno přímo na webu junama.cz

ivisekze
14. únor 2017

@ewikayo ☹ Tak tomu říkám smůla. Doufám, že je to jenom vadný kus. Bohužel je třeba tak trochu u těch polských kočárků s nějakými problémy počítat.

ewikayo
14. únor 2017

@ivisekze strašně mě to mrzí, když jsem ho zkoušela na prodejně tak jsem byla nadšená...dali mi tam i panenku kvůli zatížení abych viděla jak se chová s miminkem a pak mi přijde uvrzany chrastítko se kterým je mi trapné jít ven. A to jsem se tak těšila jak budu jezdit. Nejdřív byly mrazy, pak malá nemocná a kočárek je jetý cca 15x a zní jako by byl deset let starý po třech dětech

marcetta_k
14. únor 2017

já s ním jezdím už skoro 4 měsíce a nemůžu si stěžovat. Občas trochu vržou pružiny, ale stačí je promazat a je všechno ok.

fofolka
14. únor 2017

Musí se pravidelně mazat pak je to ok🙂

fofolka
14. únor 2017

@ewikayo stahování korby nám taky občas blbne☹

ewikayo
15. únor 2017

@fofolka namazany je vrzání a hrkani je stejné, nechřestí pouze na dokonale hladkém povrchu (lino v předsíni, beton v garáži) jak vjedu na vydlážděný příjezd chrastí. Prostě mám vadný kus. Už se mi s ním ani nechce ven... Ostatní maminky s kočárky se za mnou otáčí co to mám za hrůzu 😢

sarulka1
15. únor 2017

@ewikayo to mě moc mrzí, že jsi natrefila zrovna na tak špatný kus ☹ Nám se má malá narodit v dubnu, tak doufám, že budeme mít všechno v pohodě. Dej pak vědět, jak jsi dopadla s reklamací! Ale podle když je to závada do půl roku od zakoupení, tak je to vada od výroby, tudíž bys mohla odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněz, kdyby se neměli k opravě, respektive výměně kočárku 🙂

sarulka1
15. únor 2017

Holky, promazávaly jste nějak kočárek před prvním používáním, nebo až později? 🙂

ewikayo
15. únor 2017

@sarulka1 promazali jsme po první projížďce
A čím dál nad tím přemýšlím tak asi přesně tohle udělám... Odstoupim od smlouvy a budu chtít peníze zpět. Prostě jsem v ten kočárek ztratila důvěru ☹

marcetta_k
15. únor 2017

@sarulka1 před prvním použití

sarulka1
15. únor 2017

@marcetta_k aha a čím jsi promazávala? a co všechno? jenom kolečka? 🙂

sarulka1
15. únor 2017

@ewikayo no, tož uvidíš, podle zákona na to máš právo 🙂 Ale mrzí mě, že zrovna jsi musela mít s tímto kočárkem tak špatnou zkušenost :(

marcetta_k
15. únor 2017

@sarulka1 kolečka + pružiny. Manžel na to dal WD.

ivisekze
15. únor 2017

@ewikayo Já se ti nedivím. A už víš, jaký kočárek bys koupila místo něj? Držím palečky, ať reklamace proběhne v pořádku.

maki01
15. únor 2017

@sarulka1 Ahoj, my jsme promazali před použitím a mažeme pravidelně, teď v zimě každý měsíc jak kolečka tak pružiny. Pružiny teda ještě po každé procházce trochu otřu když je ten plast mokrý 🙂. JInak kolečka mažeme vazelínou a pružiny WD.

renes3
15. únor 2017

@lilass ahoj chtěla jsem se zeptat jak to dopadlo s kolem? Nám totiž taky rachtalo,ale bylo to jen chvíli ,asi tím jak byl kočárek nový. Teď už dobrý ,mě na to upozornila kamarádka, ze ji to taky dělalo, ale po čase jak se kočár zajel to přešlo a teď už bezproblému

ewikayo
15. únor 2017

@ivisekze děkuju, no moc nemám představu jaký jiný, tento se mi líbil od začátku těhu. Teď budu mít půjčený bugaboo od přítelove sestry.

ivisekze
15. únor 2017

@ewikayo Docela mě zaujaly kočárky Venicci. Taky nějaká novinka. A vyrábí to angláni.

ivisekze
15. únor 2017

@ewikayo Je a Adamex. 😀 Ty taky vypadají luxusně. Ale zase poláci no. 😕

lilass
15. únor 2017

Ahoj holky,
omlouvám se, že píšu až teď, ale s kočárkem jsme byli až dnes, nějak nám to dříve nevyšlo... S obchodem jsem komunikovala už předtím, ještě nám radili dotáhnout imbusy u kol, ale nepomohlo to. Dnes to probíhalo tak, že na počkání nám to pán co tam pracuje na servisu opravil - teda aspoň doufám, v Brně je hodně hluk, takže se to hůř posuzuje. Ale co jsme tak poslouchali, tak by to mělo být v pořádku. Zítra tomu dám pořádnou zátěž na vycházce a uvidíme :D Ještě dám vědět. Každopádně i když na nás na začátku pán ze servisu trošku nevěřícně koukal, tak nakonec zřejmě moc dobře věděl kde je problém a nesetkal se s tím prvně, protože si s tím obratem věděl rady.

@ewikayo Měli jsme to stejné, teda alespoň ve dvou případech - a to hrkání koleček
a vrzání pružin. Ty pružiny mě nepřišli tak hrozný, ale na hodně nerovným povrchu byly slyšet taky dost. Klepání koleček nám servisák opravil tím, že tam dal jiné těsnění, a zdá se že zabralo, každopádně mám v plánu kočárek teď co nejvíc zatěžovat, abysme to opravdu otestovali 🙂
Co se týká vrzání pružin, tak na to jsem při popisování klepání zapomněla a vzpomněla si až nám kočárek přivezl opravený a už jsme v něm měli zase zpátky malou. Tak nám aspoň ukázal jak to promazat a říkal, že pokud by to nepomohlo, tak at přijedeme a musel by to nějak víc rozebrat a promazat i uvnitř, ale to, že by už na počkání nebylo. Tak uvidíme jak to dopadne, doufám, že to manžel zvládne 🙂

A jinak musím říct, že byl pán celkem ochotný a vše proběhlo rychle, tak už jen aby to fungovalo jak má 🙂 Nám se kočárek od začátku moc líbil a hodně mě mrzela ta vada klepání, ale pořád uvažuju pozitivně a věřím, že to bude už v pořádku. Prostě se někdy stane, že člověk dostane do ruky vadný kus, nikdo není dokonalý...a pokud servis funguje jak má, tak pak v tom nevidím až takový problém. A když navíc slyším jiné, pozitivní, zkušenosti, tak pak věřím, že to opravdu není globálně o tom, že všechny tyto kočárky jsou nekvalitní šmejdi ;)

fofolka
17. únor 2017

@ewikayo Jak dlouho kočárek máš? na tom našem cca po 5 měsících začlo blbnou to stahování stříšky...ty mačkátka...achjio☹(

ewikayo
17. únor 2017

@fofolka koupený 30.11.2016 Jezdit jsme začali až v polovině ledna... ale fakt minimálně kvůli mrazům.

Strana