Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@marcetta_k trochu mám obavy z té bílé konstrukce a koleček...jak to je s údržbou?
@marcetta_k ahoj, moc se mi líbí tenhle kočárek, ale mám trochu obavy z té bílé konstrukce a koleček...jak to je s údržbou? Narazila jsi už na nějaká negativa (celkově)?
@irenka123 konstrukce se jednoduše otře hadrem a je to čisté. Kolečka moc neotírám, ale tak to bude stejné jako všude jinde.
Já jsem s kočárkem moc spokojená - zatím jsem nenarazila na nic, co by mi vadilo. Maximálně je přes zimu blbé to, že kryt korbičky nedosáhne až ke stříšce.. Ale to řeším clonou Dooky - pak mi tam nefouká
Napsala jsem vlastní recenzi, kdyby měl někdo chuť si jí přečíst, dokonce i tento kočárek prodávám🙂
https://www.modrykonik.cz/blog/fofolka/article/recenze-kocarek-tako-junama-colors-201-018tsk/
Ahoj, taky mám junama kočárek (IMPULSE LEN) a jsem velmi zklamaná... budeme reklamovat. Od prvních dnů vrže (pružina) myslela jsem, že se to zlepší...zhoršilo. Na jakékoli nerovnosti hrká, chřestí... no nic příjemného, i když jede jen po chodníku, nedej bože když vjedem na nezpevněnou cestu, prohození koleček bez výsledku. Po cca 3. použití zůstalo zacvaknuté levé tlačítko na stahování korbičky,funguje tedy jen pravé a když ho chci zacvaknout musím opravdu silně zabrat. Při prvním použití se rozpadla přezka na popruhu přes rameno ☹ A přítel si teď všiml, že celá konstrukce je vyosená.... když je nasazená korbička na levo jsou snad 2cm napravo méně než 1cm...
To je asi vše a jsem zvědavá jak s reklamací dopadneme. Jinak zakoupeno přímo na webu junama.cz
@ivisekze strašně mě to mrzí, když jsem ho zkoušela na prodejně tak jsem byla nadšená...dali mi tam i panenku kvůli zatížení abych viděla jak se chová s miminkem a pak mi přijde uvrzany chrastítko se kterým je mi trapné jít ven. A to jsem se tak těšila jak budu jezdit. Nejdřív byly mrazy, pak malá nemocná a kočárek je jetý cca 15x a zní jako by byl deset let starý po třech dětech
já s ním jezdím už skoro 4 měsíce a nemůžu si stěžovat. Občas trochu vržou pružiny, ale stačí je promazat a je všechno ok.
Musí se pravidelně mazat pak je to ok🙂
@fofolka namazany je vrzání a hrkani je stejné, nechřestí pouze na dokonale hladkém povrchu (lino v předsíni, beton v garáži) jak vjedu na vydlážděný příjezd chrastí. Prostě mám vadný kus. Už se mi s ním ani nechce ven... Ostatní maminky s kočárky se za mnou otáčí co to mám za hrůzu 😢
@ewikayo to mě moc mrzí, že jsi natrefila zrovna na tak špatný kus ☹ Nám se má malá narodit v dubnu, tak doufám, že budeme mít všechno v pohodě. Dej pak vědět, jak jsi dopadla s reklamací! Ale podle když je to závada do půl roku od zakoupení, tak je to vada od výroby, tudíž bys mohla odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněz, kdyby se neměli k opravě, respektive výměně kočárku 🙂
Holky, promazávaly jste nějak kočárek před prvním používáním, nebo až později? 🙂
@sarulka1 před prvním použití
@marcetta_k aha a čím jsi promazávala? a co všechno? jenom kolečka? 🙂
@sarulka1 kolečka + pružiny. Manžel na to dal WD.
Ahoj holky,
omlouvám se, že píšu až teď, ale s kočárkem jsme byli až dnes, nějak nám to dříve nevyšlo... S obchodem jsem komunikovala už předtím, ještě nám radili dotáhnout imbusy u kol, ale nepomohlo to. Dnes to probíhalo tak, že na počkání nám to pán co tam pracuje na servisu opravil - teda aspoň doufám, v Brně je hodně hluk, takže se to hůř posuzuje. Ale co jsme tak poslouchali, tak by to mělo být v pořádku. Zítra tomu dám pořádnou zátěž na vycházce a uvidíme :D Ještě dám vědět. Každopádně i když na nás na začátku pán ze servisu trošku nevěřícně koukal, tak nakonec zřejmě moc dobře věděl kde je problém a nesetkal se s tím prvně, protože si s tím obratem věděl rady.
@ewikayo Měli jsme to stejné, teda alespoň ve dvou případech - a to hrkání koleček
a vrzání pružin. Ty pružiny mě nepřišli tak hrozný, ale na hodně nerovným povrchu byly slyšet taky dost. Klepání koleček nám servisák opravil tím, že tam dal jiné těsnění, a zdá se že zabralo, každopádně mám v plánu kočárek teď co nejvíc zatěžovat, abysme to opravdu otestovali 🙂
Co se týká vrzání pružin, tak na to jsem při popisování klepání zapomněla a vzpomněla si až nám kočárek přivezl opravený a už jsme v něm měli zase zpátky malou. Tak nám aspoň ukázal jak to promazat a říkal, že pokud by to nepomohlo, tak at přijedeme a musel by to nějak víc rozebrat a promazat i uvnitř, ale to, že by už na počkání nebylo. Tak uvidíme jak to dopadne, doufám, že to manžel zvládne 🙂
A jinak musím říct, že byl pán celkem ochotný a vše proběhlo rychle, tak už jen aby to fungovalo jak má 🙂 Nám se kočárek od začátku moc líbil a hodně mě mrzela ta vada klepání, ale pořád uvažuju pozitivně a věřím, že to bude už v pořádku. Prostě se někdy stane, že člověk dostane do ruky vadný kus, nikdo není dokonalý...a pokud servis funguje jak má, tak pak v tom nevidím až takový problém. A když navíc slyším jiné, pozitivní, zkušenosti, tak pak věřím, že to opravdu není globálně o tom, že všechny tyto kočárky jsou nekvalitní šmejdi ;)

@sarulka1 Díky za tip, zkusili jsme a u jednoho kolečka to vypadá, že pomohlo, ale druhé klepe pořád... Ale tak je to aspoň trošku lepší do té doby, než se dostaneme do Brna na reklamaci 🙂