Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
Ahoj holky já mám junamu impulse motostyle a jsem s nim moc spokojena . Jezdím s mim už druhou zimu. Ze začátku nám hrkalo kolečko, ale po zajetí už nehrka. A jak vidíte ještě je multifunkcni a svezla jsem segry kluka 😂
Chtěla jsem poradny kočár, který neprevrhnu, protože mám zimní dítě a jezdit v tom sněhu je docela makacka. Eko kůže super, jen otru modrým hadříkem a kočár je čistý. Hlavně přes zimu je teplý
@fofolka sporťák nevyužijete? 🙂
Koupili jsme si do našich podmínek sporták s velkýma kolama, a je celkově skladnější. Sporták je ještě nevybalený🙂
@fofolka a za kolik prodáváte? Máte někde inzerát? 🙂
@domcaadelka mam rezervaci za 8500. půl roku používaný.
Ahoj,
pokračování reklamace kočárku...
Takže co se týká opravy panem ze servisu, tak to bylo bohužel k ničemu. Ten den v Brně se nám zdálo, že to pomohlo, ale hned jak sem druhý den vyjela na procházku tak sme opět klepalli. Vypadalo to, že budeme muset návštěvu zopakovat, byla sem z toho zklamaná a naštvaná. Nakonec se manžel rozhodl, že se na to ještě jednou podívá sám a je prostě šikovnej, protože to opravil a už neklepeme!!! 🙂
Takže rada pro ty, co mají taky klepající kočárek a klepání se ozývá od koleček kde je aretace - stačí vysadit kolečka a jak je na nich taková ta kovová tyčka, tak do ní párkrát klepnout kladívkem, ona zajede trošku níž a tím pak po nasazení koleček vše zapadne jak má a nic neklepe 🙂 jak málo stačilo... ted jezdíme krásně potichounku.
A k vrzání pružin, tam stačilo taky malinko. Manžel stáhl kousek toho plastu, kterým je ta pružina obalená (je na to potřeba dost síly, jde to z tuha) já tou škvírou stříkla WDčko a kočárek vůbec nevrže a nádherně pruží.
Takže nezoufejte vy, co máte stejný problém, stačí šikovný chlap a můžete si začít užívat klidné a tiché procházky 😉
@sarulka1 Jj, jsem fakt strašně ráda, to hrkkání už mě lezlo krkem a ted si to zas užíváme 🙂
Chlap říkal, že kdyby to zas začlo, tak sežene v práci ještě lepidlo na kov a přilepí to tak, aby se ta tyčka zas nevysunula, tak uvidíme... Každopádně věřím, že to bude ok, hlavní je, že už víme jak na to 🙂
Tak nam před týdnem přišly nový nafukovací kolečka a jsem nadšená, jezdime krasne potichu, gelovy mám v záloze,ale myslím,že uz se k nim nevrátím.
Ahoj maminky, taky uvažuji, že si pořídím na druhé dítě, tento kočárek v tyrkysovo šedé, je to láska na první pohled 🙂 Neuvažujete některá o prodeji cca na podzim? 🙂
@langoska92 já ho nabízím, 6 měsícu používaný, ale momentálně je v rezervaci, korba + sportovní nástavba za 8 500 kč. v perfektním stavu. kdyžtak sledujte muj bazar tady na koníku🙂
@fofolka Můžu se zeptat, odkud jste? Nejradějí bych kočárek převzala osobně 🙂 a máte k němu i pašku,síťku a pláštěnku a autosedačku?
@langoska92 sítka a pláštěnka a taška origo k tomu jsou, autosedačku máme maxi -cosi...ale tu si necháváme.....ale mám extra adaptér na ostatní sedačky jako je právě maxy cosi, cybex, romer atd...🙂 Jsem z Karlových Varů.
@fofolka dobře, děkuji, já jsem z Východních Čech, ale případně bychom si s manželem udělali výlet,pokud bude souhlasit 🙂 budu sledovat tedy váš bazárek 🙂
@langoska92 Je na něj rezervace do 15. března....pokud to padne...tak inzerát zaktualizuji na MK 🙂 Je to lonská kolekce, takže použitý se moc sehnat nedá no...
@fofolka ano,to je pravda, na bazarech se moc nevyskytuje.. Myslíte, že kdyby rezervace nedopadla, že by jste mi mohla napsat? Nerada bych to prošvihla 😉
@langoska92 určitě ozvala bych se Vám🙂
@lilass ahoj neviem presne ktoru tycku mas na mysli lebo led sme stiahli kolecko dole tak je tam len taka akoby taka srubka nemohla by si mi to odfotit? Nemusis rozobrat kolecko staci ked len ukazes na ktorom mieste aj nam ten kociarik hrkoce uz mam z toho take nervy stal dost penazi a taky problem 😂 kolecka uz sme kupili nafukovacie lebo som myslela ze problem je v tych gelovych no problem este stale je velmi pekne ti dakujem
@erikabud A jinak teda bohužel se ta tyčka cca po týdnu opět vysunula nahoru, takže musel manžel upravit znovu... Takže to ještě bude zakapávat lepidlem na železo aby to drželo a nemusel to spravovat každý týden.
Prosím tě, a když porovnáš ty nafukovací kola a ty gelová, jsou v něčem ta nafukovací lepší?
Zdravím maminky, chtěla jsem se zeptat jestli některá nemáte zkušenost s fusakem Lama Eco junama.cz/doplnky-/fusaky/fusaky-lama/ a co na něj říkáte? Děkuju
Holky a nevíte jestli se ta nafukovací kola dají někde objednat na netu? nebo kde jste je dokupovaly? Zvažuju, že bych je taky koupila...
Náš obchod má sice i eshop, ale kola tam nemají a přímo na prodejnu se jen tak nedostaneme...
Manžel je koupil přímo v Brně- obchod kočárky růžový panter,tam jsme u kočárek kupovali, ale je lepší předem si je telefonicky objednat,určitě by je poslali i poštou. Jak psala fofolka gelova kolečka jsou tvrdá a jelikož dcera je stále dost lehká (v 8 měsících 6200g),tak v kočárku stále stale strašně poskakovala a bylo to pro ni nepohodlné, i pro me,před každou dírou v chodníku jsem skoro zastavila, abych ji pomalu přejela a dceru tím drncnutim nevzbudila .Proste s nafukovacima je jízda uz v pohodě, nemusím řešit kudy pojedu a hlavně už jezdím stejně potichu jako ostatní holky, navíc mam oproti ním výhodu,že ten můj kočárek krásně houpe a skvěle vypadá : -) včetně sportaku- kamaradka ma Camarelo a je z něj nešťastná.
@iva2990 za kolik si prosím kolečka kupovala?
Ahoj holky, tak se začalo dělat hezky a my jsme vyměnili korbičky 🙂 . Jezdíme ve sporťáku a spokojenost velká. Malá v hluboké vydržela 8 měsíců i s fusakem a teď jsem dala do sporťáku fusak už bez té teplé vložky a ve sporťáku sedí jak královna 😍 .
Jinak teda já si na gelový kolečka nemůžu stěžovat, jsem šťastná, že neřeším píchnuté duše jak kamarádky kolem mě. S tím hrkáním mě to mrzí, že Vás to tak trápí, já ani skřípnutí teda.
@maki01 za mě gelová kolečka taky super 🙂
To Ti v korbičce vydržela dlouho! Kolik měří? Já jsem ráda, že za chvíli už budu moct fusak vyndat, protože Madlenka roste nějak moc rychle.. a to jí jsou 4 měsíce 🙂

@ewikayo já ho teď prodávám, prootže malý je v korě už tip tip, tak jsem zvědavá zda bude o něj zájem a cena...