Kočárek Kinderkraft Moov 3v1. Vydrží za ty peníze?
Máte někdo zkušenosti? Vydrží za ty peníze?
A jaký je rozdíl mezi verzí moov a xmoov?
Mám moov a skvele zvládá i terén.. jezdíme lesem a za mě parada, zvládl mumlavu. Je prostornej, sporťák je za mě taky dobrej, jen autosedačku si kup pořádnou kvalitní
Za mě Kinderkraft jedno velké ne. Jsou to strašný křápy. Ale zas podle gusta. Co je nedostatečné pro jednoho muže být pro druhého super. Jen poradim jít vyzkouset osobně.
Hledám právě kočárek cca do 5 tisíc, stačí mi hluboká korba, sporťák máme a vajíčko taky 🙂
Byla jsem v obchodě s kočárky, ale ceny celkem mimo nás a na tento Kinderkraft jsem tam nenarazila, tak zkouším sílu diskuze zde 😁
A mimochodem, bydlím na horách, v terénu super.
Ale tuším, že stojí kolem 7000,-.
Kinderkraft nebrat, jsou to děsné kočárky. To radši lepší značku z bazaru.

Nejsem si jistá o jakou verzi šlo, ale relativně nedávno tady o kočárcích kinderkraft byla diskuze (pokud se nepletu) a spíš doporučovanej nebyl. My o kinderkraftu původně uvažovali taky, chtěli jsme kočárek do deseti tisíc, což jsou u nás nejčastěji tyhle, ale nakonec jsme ho nevzali, přišlo mi, že moc pozitivních recenzí nemá. Jako osobně mám dojem, že pokud po něm nic moc nebudete chtít, a pojedete všude jen po rovince, tak by to šlo, ale jen můj názor, radši bych se ještě podívala po netu, ty recenze docela jsou.🙂