icon

Kočárek Kinderkraft Moov 3v1. Vydrží za ty peníze?

annynka94
13. čer 2021

Máte někdo zkušenosti? Vydrží za ty peníze?
A jaký je rozdíl mezi verzí moov a xmoov?

pampeliska1313
13. čer 2021

Nejsem si jistá o jakou verzi šlo, ale relativně nedávno tady o kočárcích kinderkraft byla diskuze (pokud se nepletu) a spíš doporučovanej nebyl. My o kinderkraftu původně uvažovali taky, chtěli jsme kočárek do deseti tisíc, což jsou u nás nejčastěji tyhle, ale nakonec jsme ho nevzali, přišlo mi, že moc pozitivních recenzí nemá. Jako osobně mám dojem, že pokud po něm nic moc nebudete chtít, a pojedete všude jen po rovince, tak by to šlo, ale jen můj názor, radši bych se ještě podívala po netu, ty recenze docela jsou.🙂

verunnaj
13. čer 2021

Mám moov a skvele zvládá i terén.. jezdíme lesem a za mě parada, zvládl mumlavu. Je prostornej, sporťák je za mě taky dobrej, jen autosedačku si kup pořádnou kvalitní

leniczka23
13. čer 2021

Za mě Kinderkraft jedno velké ne. Jsou to strašný křápy. Ale zas podle gusta. Co je nedostatečné pro jednoho muže být pro druhého super. Jen poradim jít vyzkouset osobně.

annynka94
autor
13. čer 2021

Hledám právě kočárek cca do 5 tisíc, stačí mi hluboká korba, sporťák máme a vajíčko taky 🙂
Byla jsem v obchodě s kočárky, ale ceny celkem mimo nás a na tento Kinderkraft jsem tam nenarazila, tak zkouším sílu diskuze zde 😁

alilali
13. čer 2021

@annynka94 Za mě prostě ne... Pokud levný kočárek, tak Lonex stojí určitě za zmínku. Měla jsem hlubokou korbu (kupovala jsem jen na zahradu) a teď mám sporťák, za mě opravdu dobrý kočárky. Na "hezko" jsem kupovala CAM za cca 20 000,- a, noo, Lonex by mi stačil 😀

alilali
13. čer 2021

A mimochodem, bydlím na horách, v terénu super.

alilali
13. čer 2021

Ale tuším, že stojí kolem 7000,-.

alilali
13. čer 2021

@annynka94 A ještě mě napadlo, nejde na ten sportovní kočárek co máte dokoupit pouze korba ?

annynka94
autor
13. čer 2021

@alilali jde, ale musí se vozit dohromady s tím sporťákem (ten se sklopí do lehu a na to nasadí adaptéry a korba, ale ten sporťák tam prostě zavazí 🙄)

ninolleta
4. črc 2021

Kinderkraft nebrat, jsou to děsné kočárky. To radši lepší značku z bazaru.