Kdy chodí peníze od sociálky na neschopence?

17. led 2021

Ahoj chtěla bych se prosím zeptat, zda-li někdo poradíte do kdy chodí peníze při DPN? Jsem na neschopence od 19.rijna - 4.11.mi přišla klasicky menší výplata od zaměstnavatele. A pak za listopad mě přišly peníze že sociálky 10.12. neschopenka mi dále trvá a já jsem si měla volat mezi Vánoci k Dr. Aby poslali ten lístek na peníze jenže v caru mě nikdo telefon nebral i když měli a já jsem se dovolala až 4.1.2021 a řekli mě že to zpětně nejde udělat s tím lístkem takže to prý poslali toho 4.1. a peníze zatím za prosinec nepřišli. Prosím máte s tím někdo zkušenosti? Přijdou peníze v pořádku třeba jen déle?
Moc děkuju jsem zoufalá

jjasmina
17. led 2021

Mě chodili skoro vždy až koncem měsíce, jen asi 2x se stalo, že přišli nějak dřív, takže bych určitě počkala, ono prakticky ode dne,kdy obdrží socka veškeré pidklady mají na to 30 dní, tak mají relativně čas no

amazonkajanik
17. led 2021

Mě chodila výplata vždy nejpozději 8den ode dne,kdy ossz obdržela lístek na peníze. Záleží na tom, jak rychle to ta vaše zpracovává

j.a.n.i
18. led 2021

OSSZ ma na zpracovani a poslani 30 dnu, takze bud v klidu, oni to dorazí, tipuju, ze tim pozdejsim poslanim listku ses dostala spise je konci fronty.

anina32
18. led 2021

Manžel je na neschopence od půlky května, peníze chodí vždy kolem 6. v měsíci, jen v prosinci nic nepřišlo, urgovali jsme u lékaře a teď v lednu přišlo za dva měsíce najednou.