icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

lada34
8. bře 2017

Ahoj holky, moc se mi líbí kočárek Moon nuova v té béžové barvě s hnědým. Koukala jsem na něj v prodejně a je opravdu lehký a přijde mi lehce ovladatelný, což je super. Jen mám strach, jestli bude aspoň trochu pružit např. na štěrkové cestě, když vyrazíme někam na výlet, tak aby to s malým nedrncalo a nehlučilo? A holčičku čekáme v červenci, tak jestli mi tam v zimě vůbec ještě vejde, co myslíte? A tím, že je takový lehký, tak jestli něco vydrží a nevyviklá se brzy? 🙂

psya
8. bře 2017

@lada34 nebojte, az do nej date 10kg dite, prijde Vam urcite robustni 😉))

lada34
10. bře 2017

To jó, jen mám obavy, aby mi tam v lednu půl roční děťátko vešlo 😀

psya
10. bře 2017

@lada34 Ja narazela na to, ze ted tlacim polovinu sve vahy a zvazuju presedlat na lehci kocar ;)) Mne se vesel do 10 mesicu, ale mel ve zvyku pokrceny nohy. Sport. nastavba jde dat prakticky do lehu, takze toho bych se nebala.. My s kocarkem dali tatry i sumavu a uplne v poho ;) Teda kdyz do kopce tlaci manzel ;))

cicova
10. bře 2017

Ahoj,mám Moon Nuova city 2017 v te sedive barvy. Jakou davate do kocarku podlozku? Chci ted kupovat malemu kdyz uz nebudu davat fusak tak aby to mel mekounke a pohodlne a treba i funkcni na leto🙂

aiky33
10. bře 2017

@cicova tak ja se priznam ze me to ted rozhodilo,maly se sice teprve narodi,ale myslela jsem ze uz dovnitr nemusim nic kupovat. Prijde mi ta podlozka co tam je dost pohodlna a mekka .tak ted nevim?

psya
10. bře 2017

@aiky33 hluboka korba ano, u sportaku taky zvazuju. Ted porovnavam s valco snap 4 a tam mi prijde tvrdsi. S fusakem na zimu jsem taky nic nemela, ale přes drn spime 2x v kocarku a to mi přijde tvrde..

aiky33
10. bře 2017

@psya jo tak,tak to jsem v klidu,me ceka ted jen hluboka korba a snad.uz bude i teplo konecne

lada34
10. bře 2017

Takže celkově jste holky spokojené a doporučovaly by jste kočárek od Moon jó? Moc se mi líbí, tak snad nebudem časem nalézat moc chyb a budem spokojení a kočárek vydrží 🙂

aiky33
10. bře 2017

@lada34 ja tedy jeste nejezdim,tak nemuzu uplne soudit,ale vzhledove je super,i sportak,jezdi lehce-zatim doma,akorat jedine minus vidim v ceně,ja ho mela za 13800, plus k tomu taska a to nemam ani fusak na zimu,ten jeste nevim ani odkud a jaky...takze cenove je tedy na me celkem drahy...ale moc se mi libil a dala jsem hodně na recenze na netu...

jandovka78
11. bře 2017

@lada34 jezdím od července a nyní už ve sporťáku a jsem spokojena. To mám ještě verzi 2015. Jezdím spíše po městě, ale kamarádka na vesnici a zvládá i terén.

lada34
11. bře 2017

Super, tak snad budem spokojení, když si ho vybereme 🙂. Jsou moc pěkné a snad i malé se v něm bude líbit. Líbí se mi právě jeho lehkost a lehké ovládání. Tak snad obstojí i později na baráku 😉

drnkla
11. bře 2017

@lada34 My už Moona koupili, chceme taky na barák a do terénu. Vyzkouším ho cca za měsíc 🙂 Jinak jsem četla, že s ním jezdí i v lese a v pohodě.

mkacik
11. bře 2017

My s ním jezdíme od listopadu a zatím jsem spokojená. 👍

kackahasicka
11. bře 2017

Lehký je, dobře ovladatelný. Zvládne i terén, sice se celý otřásá, odpružení není bůhví jaké, ale naše malá spí jak zabitá a musíme jezdit přes nerovnosti. Jak jedu po rovném chodníku, tak se vzteká. Jen ty kolečka z pěny moc nevymysleli, vtlačené kamínky a písek nechají díry. Plus vidím ve skladnosti, rychlá a jednoduchá.

psya
11. bře 2017

Diry se po lonske zime trochu ojezdily, prislo mi, ze skoro nejsou videt, ale jak uz nekdo psal, skoda, ze nejsou ze stejneho materialu jako zadni.

lada34
12. bře 2017

Super, tak děkuji za názory 🙂. Ono každý kočárek má své plus a mínus, takže to je asi jedno 😀. . A kolečka se dají určitě koupit nová a vyměnit případně. Takže do něj asi půjdeme a v létě přidáme fotečku a názory 😉

julista
21. bře 2017

Jezdíme už pět měsíců a jsem celkem spokojená až na ty přední kolečka, která hrozně rachtají na nerovném povrchu. Jezdíme už totiž se sporťákem, který mám nasazený už po směru jízdy, protože kočárek je pak mnohem lépe ovladatelný.
Také vám ty kolečka rachtají nebo máte kočárek absolutně tichej? Nevím totiž jestli to mám reklamovat a nebo jestli je to u těchto kočárků normální.

cicova
21. bře 2017

Ahoj,mě neřahtají kolečka vůbec😲 . Ale musím s Tebou souhlasit,že když je kočárek v lehu a proti směru jízdy tak se blbě ovládá. Po směru jízdy mám pocit,že je kočárek lehounky. Máš take original fusak?

psya
21. bře 2017

Taky mi neprijde, ze by nejak moc rachtaly..

julista
21. bře 2017

Jj, mám originál fusak. Hm, tak nevím, mě prostě příjde že ty přední kolečka jakoby cvakaly. Ale nevím jak to mám ukázat na prodejně, když to dělá jen občas, na tom nerovném povrchu, kdybych to chtěla reklamovat.

lucie2157
25. bře 2017

@ferrgie13
Ahoj mám úplně stejný kočárek a také úplně stejný problém s "pomačkanou" stříškou. Můžu se tedy zeptat jestli se Ti povedlo nějak to vylepšit? díky moc za odpověď

petisek111
31. bře 2017

@julista nám hlavně v jednom tom předním něco cvaká-ale tež jsem neprisla co... v nerovnem terenu je to horsí-skoda,ze není cely spodek odružený-byl by tím kocarek dokonalejsí ;)

kackahasicka
31. bře 2017

@lucie2157 Vlhkým hadříkem a nebo žehličkou parou přes vrstvu látky. ;)

psya
31. bře 2017

@petisek111 A není to zabodlý kamínek v předním kole?

lujzice
2. dub 2017

Ahoj holky, budeme kupovat Moon nuova city 2017. Teď k němu vybírám autosedačku Cybex. Nevíte, jestli k tomuto kočárku sedí všechny typy od této značky? Tedy i ta levnější varianta Cybex aton basic? V obchodě nám automaticky nabídli jen tu za 5.000Kč. Až na internetu jsem koukala, že jsou i levnější varianty. Děkuji 🙂

jajus92
3. dub 2017

Ahoj holky, prosím mám dotaz ohledně barvy kočárku jestli barva Stone Melange je úplně stejná jak na variantě 2016, tak na variantě 2017? Zajímá mě to kvůli doplňkům fusak, taška.. když pořídíme variantu 2016 tak aby tam případně seděly doplňky? Moc děkuji za odpověď.. 🙂

verouss
3. dub 2017

@lada34 ptala jsem se na ty přední kolečka na prodejně. Nové stojí prej cca 150,-/1ks, takže se dají popřípadě po zimě vymenit za rozumnou cenu 🙂

cicova
3. dub 2017

@jajus92 ahoj,neni stejná barva. Je malinko tmavsi.

jajus92
3. dub 2017

@cicova jee tak to asi nebude dobrý kupovat doplňky k variantě 2016. Ale děkuji za informaci. 🙂

Strana