Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
@jandovka78 Taky mám Dooky, je sice dražší než ostatní, ale má UV ochranu.
Protoze jsem "uchyl"..libi se mi jiny 🙈
Za mě zatím spokojenost, jezdíme od začátku března, s kolečkama není problém, jen originální stínítko je jen na stojící kočár a do prudkého kopce už se náš cvalík docela proveze, ale to by bylo i u jinejch kočárků stejné váhy. Co se mi líbí, že korbička je zevnitř stejně velká jako u ostatních, ale zvenku subtilní, tak se nám krásně vejde do komory pod zavěšené kolo.
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda jste u sporťáku některá řešila nánožník? Výrobce ho nejspíše nedodává, tak se chci zeptat jestli na něj pasuje třeba nějaký druh z Emitexu a jak sedí? Děkuji 🙂
Teď jsem pročetla celou diskuzi a našla jsem odpověď na ten nánožník, asi si taky nechám ušít i s rukávníkem 🙂
@missiinka a mohla by jsi napsat odkaz u koho necháš šít?
@psya @jandovka78 No zatím to ještě na léto nějak neřeším, budu si to nechávat šít asi až na podzim, teď je velká investice ten kočárek, takže musím počkat, aby mě manža hned nezabil :D
Holky, co korbička, není malá? To jediné mě trochu brzdí od nadšení 🙂
Budeme mít říjnové miminko, tudíž v půl roce už asi bude bez fusaku. To by se tam mohla vejít i v létě, co? Děkuju za postřehy 🙂
@ponickova Je velká jako většina ostatních kočárků na trhu.. Takže nic moc. Ale trřeba Mutsy je podobně velkej, ten mam jako druhy kocarek u rodičů. Já mám únorové miminko a už mi taky pěkně vyrostlo. Kamarádce kluk vyrostl tak, že musela pořídit před 1. rokem nejdelší sporťák, co našla - Baby jogger.
Holky, máte na moonu nějaký držák na pití? Který tam pasuje? A dáváte do korbičky prostěradlo? 🙂
Ja mam v korbicce deku, co byla ke kocarku a na ni ted jarni fusak. A misto drzaku premyslim nad organizerem Diono.
@verunkaaa mně se tedy tahle barva líbí... rozhodujeme se mazi tím a moon nuova wood 🙂
@verunkaaa je uplne nadherny!! Uz se nemuzu dockat az ho taky pojedeme okouknout a objednáme 🙂 odkud jste objednavali? Jestli se muzu zeptat 🙂
@pasackovaovecka z babyplaza 🙂 Ale nejlevneji ted vychazi na Ajashop.
můžu se zeptat jak jste spokojené se sportovní korbičkou?mám malého téměř pořád v leže a přijde mi že to není úplně rovné a pohodlné.sedací část a opěrka jsou jinak měkké.nebo to tak přijde jenom mě?
@drzounkova me to prijde rovne, mam tam jeste podlozku, takze to ma stejne mekke a spi se ji ve sportacku dobre🙂

@boruvka878 presne, bez clony bych nemohla vyjet z baraku!! 🙂
@jandovka78 Ja mam clonu Dooky