icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

monikaz88
4. kvě 2016

@boruvka878 presne, bez clony bych nemohla vyjet z baraku!! 🙂
@jandovka78 Ja mam clonu Dooky

boruvka878
4. kvě 2016

@jandovka78 Taky mám Dooky, je sice dražší než ostatní, ale má UV ochranu.

jajik21
11. kvě 2016

@nikol10
Ano indigo blue vypada ve skutecnosti vypada mnohem lepe. Pouzivame ho 3 mesice, jsem s nim spokojena,ale musim ho prodat :( kdybyste mela zajem,tak ho prodavame za 9000,- ;) i se zimnim fusakem podobne barvy

verunkaaa
11. kvě 2016

@jajik21 A proč ho prodáváte, pokud se smím zeptat? 🙂

jajik21
11. kvě 2016

Protoze jsem "uchyl"..libi se mi jiny 🙈

monikaz88
11. kvě 2016

@jajik21 to znam😀 Kdybych mohla, kupovala bych kazdy mesic jiny kocarek 😉😀

jajik21
12. kvě 2016

@monikaz88
Ja jsem se opravdu hodne zamilovala..tak se po potrebuju zbavit 😀

psya
12. kvě 2016

Za mě zatím spokojenost, jezdíme od začátku března, s kolečkama není problém, jen originální stínítko je jen na stojící kočár a do prudkého kopce už se náš cvalík docela proveze, ale to by bylo i u jinejch kočárků stejné váhy. Co se mi líbí, že korbička je zevnitř stejně velká jako u ostatních, ale zvenku subtilní, tak se nám krásně vejde do komory pod zavěšené kolo.

verunkaaa
12. kvě 2016

@jajik21 😀 😀 😀 Ahaaa, to chápu, mě brzdí naštěstí finance 😀

jajik21
13. kvě 2016

@verunkaaa prave proto ho chci prodat😆

missiinka
17. kvě 2016

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda jste u sporťáku některá řešila nánožník? Výrobce ho nejspíše nedodává, tak se chci zeptat jestli na něj pasuje třeba nějaký druh z Emitexu a jak sedí? Děkuji 🙂

jajik21
17. kvě 2016

@missiinka divala jsem se na nanoznik od emitex a ten sedi. Ale jeste jsem jej nekupovala.

missiinka
17. kvě 2016

Teď jsem pročetla celou diskuzi a našla jsem odpověď na ten nánožník, asi si taky nechám ušít i s rukávníkem 🙂

psya
18. kvě 2016

@missiinka
@jajik21
dejte prosím pak fotky, taky jeste nemam vyreseno..

jandovka78
18. kvě 2016

@missiinka a mohla by jsi napsat odkaz u koho necháš šít?

missiinka
18. kvě 2016

@psya @jandovka78 No zatím to ještě na léto nějak neřeším, budu si to nechávat šít asi až na podzim, teď je velká investice ten kočárek, takže musím počkat, aby mě manža hned nezabil :D

evelinkaw
27. kvě 2016

@jajik21 Je prodej kocarku aktualni? Muzuvpoprosit detailni fotky do zoravy,prosim?

jajik21
27. kvě 2016

@evelinkaw poslu,zitra. Dnes jsem mimo domov,kde kocarek mam 🙂

ponickova
31. kvě 2016

Holky, co korbička, není malá? To jediné mě trochu brzdí od nadšení 🙂
Budeme mít říjnové miminko, tudíž v půl roce už asi bude bez fusaku. To by se tam mohla vejít i v létě, co? Děkuju za postřehy 🙂

psya
1. čer 2016

@ponickova Je velká jako většina ostatních kočárků na trhu.. Takže nic moc. Ale trřeba Mutsy je podobně velkej, ten mam jako druhy kocarek u rodičů. Já mám únorové miminko a už mi taky pěkně vyrostlo. Kamarádce kluk vyrostl tak, že musela pořídit před 1. rokem nejdelší sporťák, co našla - Baby jogger.

verunkaaa
3. čer 2016

Holky, máte na moonu nějaký držák na pití? Který tam pasuje? A dáváte do korbičky prostěradlo? 🙂

psya
3. čer 2016

@verunkaaa v korbicce mam plenky.

boruvka878
4. čer 2016

Ja mam v korbicce deku, co byla ke kocarku a na ni ted jarni fusak. A misto drzaku premyslim nad organizerem Diono.

verunkaaa
5. čer 2016

Tak nam vcera moon dorazil .. A nejak nevim, videla jsem tu sedou barvu jen v prodejne, ne na normalnim svetle a ted mi to prijde s takovym hnedym nadechem, spis jako tepla seda, nez studena. Ale mozna jen uz blbnu, prikladam fotku, co myslite? 🙂

psya
5. čer 2016

@verunkaaa myslela jsem, ze je svetlejsi..

modramalina
7. čer 2016

@verunkaaa mně se tedy tahle barva líbí... rozhodujeme se mazi tím a moon nuova wood 🙂

pasackovaovecka
7. čer 2016

@verunkaaa je uplne nadherny!! Uz se nemuzu dockat az ho taky pojedeme okouknout a objednáme 🙂 odkud jste objednavali? Jestli se muzu zeptat 🙂

verunkaaa
8. čer 2016

@pasackovaovecka z babyplaza 🙂 Ale nejlevneji ted vychazi na Ajashop.

drzounkova
9. čer 2016

můžu se zeptat jak jste spokojené se sportovní korbičkou?mám malého téměř pořád v leže a přijde mi že to není úplně rovné a pohodlné.sedací část a opěrka jsou jinak měkké.nebo to tak přijde jenom mě?

monikaz88
9. čer 2016

@drzounkova me to prijde rovne, mam tam jeste podlozku, takze to ma stejne mekke a spi se ji ve sportacku dobre🙂

Strana