icon

Kočárek na zimu, nejlépe trojkombinace do 20 tis.

kacinka96
31. srp 2017

Zdravím Vás maminky,

mohli byste mi doporučit značku kočárku, který se Vám osvědčil na zimu? Ráda bych našla variantu s velkými koly, aby byl v trojkombinaci a byl by v ,,normální" cenové kategorii (15.-20.tis.).

Poradíte mi?

Děkuji Vám, hezký den 🙂

popelucha
31. srp 2017

@kacinka96 poradím ti...taky jsem kupovala kombinaci, už bych to ale neudělala. Kup si zvlášť normální obyč korbu a pak pořádný sporťák. V korbě bude chvilku, ale sporťák je na několik let, sama si teď budu kupovat další kočárek, protože je na mě z kombinace kočár těžký, ale jinak s Camarelem Malága s 12" koly projedu fakt úplně vše. Malý se narodil 4.3., na horách, do sněhu, máme tu rozbité cesty a zmákne vše...

eliskaxox
31. srp 2017

@kacinka96 no.spíš si nalijeme čistého vína. Pokud chceš 4 kolku s velkými všemi 4 koly tak máš na výběr jen z asi 5 kočárků ( nepocitam x odnoží Takka a Camarela) a u vsech jsou na nic sportaky. Takže bych koupila hluboký z druhé ruky - Camarelo, Takko, Roan, Navington Caravela, Peg Perego, Cam Linea a Inglesina. No a pak tě stejně nejdele v roce a půl čeká koupě sportaku.
Nebo bych koukla po terénním kvalitním sportaku- Baby Jogger Summit a Elite, Concord Camino, Britax Go, Jane Crosswalk apod a sháněla bych k.nim korbicku a autosedacku. Korbu klidně z druhé ruky

evee24
31. srp 2017

Tak me se osvědčil baby design husky. Ale má otočný kola. Jinak projede krasne Lesem a sníh pohoda.

miisa13
31. srp 2017

Jako první kočárek jsem měla levnější 3kombinaci, a sporťák byl na nic. Ale druhý už jsem koupila Peg Perégo Book plus za 21.000,-. Luxusně se ovládá, lehký podvozek, vše se dá pohodlně nacvaknout na oba směry. Sporťák super. Barva je i po půl roce krásná modrá, nevyšisovaná. Byli jsme s kočárkem i v Tatrách, v zimě jsem denně jezdila ve sněhu.. všechno bez problému.

miisa13
31. srp 2017

*po roce a půl

popelucha
1. zář 2017

@eliskaxox mluvíš mi z duše...taky trubka, jsem chtěla nový kočárek a nad tohle jsem dříve slyšet nechtěla...a budu kupovat lepší sporťák...

enta
1. zář 2017

@evee24 ahoj prosim mohla by jsi zmerit loznou delku od hlavicky po nozicky pri lehu prosim ? Me ten sportak vysel jen na 80 cm ... cekame druhatko a prni mel pri narozeni 55 cm prosim 😉

eliskaxox
1. zář 2017

@enta to je právě problém vetsiny polskych trojkombinaci ze sportaky mají jen 80-90cm sportaky.
Jestli cekas mimco na zimu tak dporucuju Concord Wanderer nebo Camino kolekci od roku 2015. K nim korbicku Scout, ma 74x33 cm coz na zimu stačí a na jare může mimco v pohodě do sportaku-ja tam vozila už 4m mimco. Sportak ma ale 102x 37cm, coz je luxus. Teď mam 3letého 96 cma v pohodě se tam vejde. Navic je to takový luxusně odpruzeny terénní tank.

enta
1. zář 2017

@eliskaxox cekam jarnacka prave . Takze velkou korbu . Velkej sportak . asi ozelim to otoceni a pujdu do easy walkwr qtro ... velka korba i aportam navic odpruzeni ale diky