Kočárek na zimu, nejlépe trojkombinace do 20 tis.
Zdravím Vás maminky,
mohli byste mi doporučit značku kočárku, který se Vám osvědčil na zimu? Ráda bych našla variantu s velkými koly, aby byl v trojkombinaci a byl by v ,,normální" cenové kategorii (15.-20.tis.).
Poradíte mi?
Děkuji Vám, hezký den 🙂
@kacinka96 no.spíš si nalijeme čistého vína. Pokud chceš 4 kolku s velkými všemi 4 koly tak máš na výběr jen z asi 5 kočárků ( nepocitam x odnoží Takka a Camarela) a u vsech jsou na nic sportaky. Takže bych koupila hluboký z druhé ruky - Camarelo, Takko, Roan, Navington Caravela, Peg Perego, Cam Linea a Inglesina. No a pak tě stejně nejdele v roce a půl čeká koupě sportaku.
Nebo bych koukla po terénním kvalitním sportaku- Baby Jogger Summit a Elite, Concord Camino, Britax Go, Jane Crosswalk apod a sháněla bych k.nim korbicku a autosedacku. Korbu klidně z druhé ruky
Tak me se osvědčil baby design husky. Ale má otočný kola. Jinak projede krasne Lesem a sníh pohoda.
Jako první kočárek jsem měla levnější 3kombinaci, a sporťák byl na nic. Ale druhý už jsem koupila Peg Perégo Book plus za 21.000,-. Luxusně se ovládá, lehký podvozek, vše se dá pohodlně nacvaknout na oba směry. Sporťák super. Barva je i po půl roce krásná modrá, nevyšisovaná. Byli jsme s kočárkem i v Tatrách, v zimě jsem denně jezdila ve sněhu.. všechno bez problému.
*po roce a půl
@enta to je právě problém vetsiny polskych trojkombinaci ze sportaky mají jen 80-90cm sportaky.
Jestli cekas mimco na zimu tak dporucuju Concord Wanderer nebo Camino kolekci od roku 2015. K nim korbicku Scout, ma 74x33 cm coz na zimu stačí a na jare může mimco v pohodě do sportaku-ja tam vozila už 4m mimco. Sportak ma ale 102x 37cm, coz je luxus. Teď mam 3letého 96 cma v pohodě se tam vejde. Navic je to takový luxusně odpruzeny terénní tank.

@kacinka96 poradím ti...taky jsem kupovala kombinaci, už bych to ale neudělala. Kup si zvlášť normální obyč korbu a pak pořádný sporťák. V korbě bude chvilku, ale sporťák je na několik let, sama si teď budu kupovat další kočárek, protože je na mě z kombinace kočár těžký, ale jinak s Camarelem Malága s 12" koly projedu fakt úplně vše. Malý se narodil 4.3., na horách, do sněhu, máme tu rozbité cesty a zmákne vše...