Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
Tak VV byl můj favorit....ale nakonec jsem dala O9......
je mi to jedno,když prasopes paroubek utře,budu ráda moc moc 😀
dnes a zítra na nočníse mi faaak t chce 😝 😝 😝 😝
dneska ještě podrandíme s kočárem
tak čekám na prachy z malli jako...furt nic...a ještě jsme našla v tesku pláš't na duši sice ne stejný vzorek ale podobný jeden za 89kč....to je fakt zlodějna
ahoj holky chci si nechat ušít podložku od jedné paní z MMB ale zatím šila jen na PP AT4 a pep perego pliko. Nevíte jestli jsou rozměrově stejné díky předem...
HOLKY,MATES CHODÍ SÁM 😀 😀 😀
Luco,jaká je to paní????dej odkaz.....já pohledám tu,od které mám já 😉
luca30 - já si ji nechala šít taky u paní z MMB a její přezdívka je mimihapy - nebo jsou tam 2p?ted nevím.. zatím na ni čekám..a paní šila už i na GT3
Našla právě ještě jednu a má pěkné motivy...to je ona
Piku: super, Mataášek je moc šikovný. Bruník mě dneska překvapil, že se pustil a sám stál jen tak asi 15 vteřin. 😀
Holky, dneska jsem si konečně ušila zlepšovák, neb počasí mě donutilo. Stálo mě to sice cca 250,- ale sedí to skvěle.
Stará sluneční clona lilinka z MMB, a stará pláštěnka perego za 150,- protože italové mají průměr zipu, který prostě u nás nejde sehnat. 🙂)
Tak naše Karin má dnes přesně 9 měsíců a přestoupila si s Navetty do sporťáku 🙂 . Fňuk .... ☹
Ale to vydržela dlouho 🙂
taky jsem toho byla smutná,ale uvidíš,ona bude spokojená 🙂
Píšu jak idiot, samozřejmě "z Navetty". Pikus, já vím, ale když já už nemám to svoje malilinkaté miminečko ... ☹ Tak strašně to uteklo a já teď musím "zazimovat" Navettu☹ Ale jsem nadšená, jak je teď kočár lehký. A drahý nadává, že naco jsme kupovali Plikáč 😅
Market....nekoukej na peklepy 😀
taky jsem si říkala,že už nemám miminečko.....a hlavně možnost autosedačky na podvozek--to mi chybělo.
Máš pliko???neboj,bude se hodit 😀

matra...mini kolca takže sezonní záležitost, hned zasraný od deště bláta, je moc nízko.....