icon

Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?

zofik
15. pro 2008

Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.

pikusa
28. pro 2010

@lucenek no psala jsi já taky prosím.....ale to prosíš na blbém místě,musíš za manžou 😀

lucenek
28. pro 2010

@pikusa jo tak jsi to myslela, no nejřív musím poprosit aby měl dobrou práci a pak můžem šukat 😀

pikusa
28. pro 2010

@lucenek no tedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😕 😀
a on chodí taky do práce???nebo je jen s malou doma

pikusa
28. pro 2010

@lucenek jo a jen tak mimo......šukat můžete i tak.....s ochranou teda 😀

kacka.l
28. pro 2010

Fuj to je hnusné slovo!!!!! 😝 😝
Já chci taky , ale to bych musela manžovi propíchat kondomy. 😀 😀 😀

pikusa
29. pro 2010

Holky......my jsme bez ochrany rok a půl......a nic ........ 😒

lucenek
29. pro 2010

@pikusa má sem tam to moderování hoekeje a tak jinak doma 😉

lucenek
29. pro 2010

@kacka.l kači no je...ale lepší jak prcat... 😝

pikusa
29. pro 2010

Obě slova jsou ošklivá 😀
Luci....takže on je na mateřské??asi jo vid....psala jsi to myslím

agenturaberuska
Odpověď byla odstraněná
lucenek
30. pro 2010

@pikusa už ne měli jsme do 2 let ale je doma teda

pikusa
31. pro 2010

Holky Peregačky.....
přeji vám do toho dalšího roku jen to nej nej,mnoho štastí,zdraví a lásky........ 🙂 🙂 🙂
@lucenek aha....nemůže najít práci??

lucenek
31. pro 2010

@pikusa ted ne musel by na 0,5 uvazku jak babb po MD co má dítě ve školce a tonechce ani voboru moc nabídek nemá......takže fin,.je mnohelmn lepší ta sictuace, že já sjem v práci a on doma

pikusa
31. pro 2010

@lucenek jasně......pracující maminko 😀

verusa22
31. pro 2010

Holky
ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 🙂

luca30
31. pro 2010

Holky taky přejí do Nového roku všechno nejlepší, hlavně zdravíčko...a spousty šťastně naježděných km s PP GT3.... 😵 😵 😵

sokil
2. led 2011

Ahoj holky, mám na vás dotázek. Do kolika kil a cm jste používali autosedačku PP? Na věk se neptám, to je velice variabilní 😀 Fíla má něco přes 6 měsíců a přes 9 kilo a okolo 74 cm a už je to taktak.

sokil
2. led 2011

Jinak jsme už přezuli na sporťák, je úžasný (jen asi musím namazat kolečka). I Fílovi se ohromně líbí - viz fotečka 🙂

pikusa
3. led 2011

@sokil Mates měl na 6ti měsících 9.60 a v sedačce byl asi do 8 měsíce......ale teda pásy už byly úplně na fest
A dobře,že je malej spokojenej

marketka.27
3. led 2011

Ahoj v novém roce, tak ať nám ty další mimina letos vyjdou 🙂
My jsme slavnostně přesedli z vajíčka do sedačky, kterou dostala Karin k Vánocům 😀 Takže váha asi 11 - 12 kg, věk rok a skoro čtyři měsíce 😀DDDDD Ale v prosinci už to fakt začínalo být akutní 🙂

sokil
3. led 2011

@pikusa já to taky tak vidím na dva měsíce 🙂 a jakou jste pak pořizovali. Do posměrné 9-18 ještě nemůže, sám nesedí.
@marketka.27 tak to je krásné, že tak dlouho vydržela. I když ona je ta sedačka fakt docela velká, segra má o 2 měsíce mladšího klučinu a musí už pořídit novou 😒

lucenek
3. led 2011

my šli v 11m, přerostla hlavička, i když neseděla....ale do týdne začala.....ale měli jsme MC cabriofix

doorka
3. led 2011

Holky,kdyby měl někdo zájem prodáváme Navettu,barva java 2010. Jako nová,bez oděrek.....

kacka.l
3. led 2011

Holky ahojky v Novém roce.
Zrovinka dneska jsem viděla ve Sparu cedrové gtčko. 🙂
JInak já zítra nastupuju do práce, potřebují výpomoc a já peníze. 😀 Doufám, že to ten měsíc malý s manžou zvládne, nebo naopak??? 😝
Hlavně jsem zvědavá, co já a mlíko-jako pořád kojím tak co dvě hoďky. U nás skoro nic jiného než kojení nejede. Ještě tak párek a hranolky.Aspoň si konečně odvykne. 😉

nika
3. led 2011

ahojki v "jedničkovém roce" koukám že řešíte sedačky, malá byla do roku ale 12 měsíc už to bylo na délku na fest ještě že byl podzim a nebyla navlečená.

dobrá volba je i toto, pokud dítě samo nesedí, autosedačka lze dát i protismeru a pak po (Britax-Römer First class plus 2010) http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?zbozi...

kacka.l tak hodně štěstí,

pikusa
4. led 2011

@sokil my kupovali 9-18 kg.....v 9ti měsících,ale taky sám ještě neseděl....to si sedl v 10ti měsících.
Tak byl v autě vždy napolohován co nejvíc to šlo do lehu....

hanulka190
4. led 2011

Ahoj holky, mám takový dotaz, nemáte některá zkušenost s vložnou taškou do perega? Mám GT3, korbička už nám začíná být malá...

pikusa
4. led 2011

@hanulka190 to nemám....
a co otočit boudičku?????
zahrabat do fusáčku,deky a pod nánožník a takhle dojezdit zimu???
A nebo rovnou sporták??jak má být??

pikusa
4. led 2011

@hanulka190 myslím teda otočit boudičku u sportáku samo 😀

hanulka190
4. led 2011

@pikusa myslíš přehodit boudičku????? Já jsem teda ještě sporťák nezkoušela...jde sporťák otočit? Myslím aby koukal na mě?

Strana