icon

Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?

zofik
15. pro 2008

Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.

lucenek
20. led 2011

@lenuskacicinka ty myslíš rukověť..nebo rukoje´t..jak říkám já....to nevim esli pasuje matně vzpomínám byl tu jiný odkaz na tento návlek

kacka.l
20. led 2011

Třeba tady.
sporťák 8000,-
http://www.mimibazik.cz/bazar/kocarky-a-preprav...
navettu jsem našla za 2500,- kiwičko a třeba autosedačka do 1500,-

jchalupka
20. led 2011

@pikusa ja jsem myslela to madlo pred prckem. Nemas prosim nejake foto kociku s vložkou a tim madlem pro predstavu ? Jak to sedi a jestli mam po pani chtit vlozku usit trosku delsi. Díky

lenuskacicinka
20. led 2011

lucenek: áha, to je škoda.. ovšem číst 220 stran a hledat odkaz asi nezvládnu 🙄

marikka11
20. led 2011

Moc děkuji, že jste mi pomohly se zorientovat v ceně použitého Peg Perego. Barva je černá. Kupovali ho v kamenném obchodě, určitě nehedali nejnižší cenu. Třeba to bylo trochu míň než 30tis, ale prostě mluvila o této částce. Asi budu ochotná dát kolem těch 10tis. Je v super stavu a ještě mi k tomu přidá spoustu věcí. A kočár se mi líbí. Hlavně ten sportovně elegantní vzhed. Mějte se moc hezky pa M.

pikusa
20. led 2011

Holky....ale paní tady u nás za komplet PP taky dávala 30----rok přede mnou

pikusa
20. led 2011

@jchalupka jasně,mám fotky....
a madlo bylo fajn,je oboustrané na sucháč.... mates měl někdy chut madlo olizovat 😀 takhle mu nechutnalo 😀
a delší a trošku větší ta vložka klidně být může

pikusa
20. led 2011

@jchalupka zatím toto další později 😀 nešly mi ted nahrát

lucenek
20. led 2011

@lenuskacicinka já vím no...byla by to náhoda kliknout na to.....
škoda že se na každé straně neobjevuje nějakej úvodní příspěvek
daly bychom tam míry navetty, sportáku, duše a užitečné odkazy... 😉

lenuskacicinka
20. led 2011

@lucenek jo, to by nebylo vůbec špatný mít všechny tyhle důležitý informace na jednom místě 😉

verusa22
20. led 2011

@lucenek od toho máme tebe ,aby jsi nám poradila 😉 😉 😵 😵 😝 😝 nemusí se nikam nic psát 😉

lucenek
20. led 2011

@lenuskacicinka tak tak
prosím jdu se chvástati......nánožník není tak výrazný jak na fotce....origo je sice trochu tmavší ale zas je vyteplený a vysokej límec 😉

lucenek
20. led 2011
lucenek
20. led 2011

@verusa22 já ne to kacka.l ta má větší přehled 😉

pikusa
20. led 2011

@lucenek máš vlastně ted jinej kočárek 😀 zelenej 😀

lucenek
20. led 2011

@pikusa ano prosím nepoznatelnej 😀

pikusa
20. led 2011

@lucenek no to jo 😀

lucenek
20. led 2011

@pikusa zírá na mě celá Ostrava 😀

pikusa
20. led 2011

@lucenek fakt????? 😀

lucenek
20. led 2011

@pikusa jj

pikusa
20. led 2011

@lucenek to asi maminy pátrají,co je to za kočárek 😀

verusa22
20. led 2011

@lucenek nádhera jedním slovem!!!!! ale hele ty tak tuníš kočárek,aby ti gojgynka neřekla:" Mami ja už nechci jezdit v kočárku":D

pikusa
20. led 2011

@verusa22 bude vytuněnej na sourozenečka pak 😉

kacka.l
20. led 2011

Tak pro upřesnění. Pokud je černý- je to kol 09 titanio, dovoz pro Anglii, protože pro nás se dělaly boudičky šedé, ale prodávaly se i v černé.

Lucenku: bombáááá, tak až uvidím tenhle obal, jsi to ty!!!
Lucenku, poraď, co koupit 2 leté holčičce známých, jdeme na návštěvu, tak kolem 200? Děkuji.

lucenek
20. led 2011

@verusa22 no blíží se ta doba má 2,5 že

lucenek
20. led 2011

@kacka.l dřevěnou skládačku...v tesku maj takovou kostku v tom 4 plata a v každém zvířátka....jak ze dvorka tak cizokrajné vodní..... a stojí to 159kč
no říkám že kačule je znalec 😉

nika
20. led 2011

@lucenek tu jsem te´d kupovala ve slevách za 100,- a zvířátka z vláčkodráhy dřevěné - ty jsou u nás oblíbené, ale Beri je mladší 🙂

lucenek
20. led 2011

jako víš co co koupit když děti maj skoro vše nebo malovánky a pastelky....

verusa22
20. led 2011

@lucenek máš recht..... @kacka.l je fakt znalec větší než ty🙂 😉

kacka.l
20. led 2011

Holky nechte toho, se stydím. Mě to prostě jen děsně baví, jak mají chlapi auta, tak já mám modely kočárů, jen nevím co budu dělat, až Bruník odroste. 😅 Chlapi si můžou auta tunit pořád, ale já kočár s přerostlým děckem asi ne!!! 🙂 Musím si to užííít.

Strana