Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
@triowax kéž by u nás tak...
helel a co si půjčit? myslím www.spuntik.cz nebo www.malli.cz půjčí sedačku, golfky, za pětistovku
A ještě je pani uražená, naštvaná, omlouvá své negativní hodnocení tím,že lidi píšou kraviny.
A že jsem nefér, že jsem to řešila s adminem.
A hlavně co řeším,že je kočár v záruce a že co bych chtěla. že temer novy, neježděný kočár za tu cenu nikde neseženu.
http://brendon.sk/Products/List/detské kočíky_1... pri takychto cenach...sa oplati radsej novy.
len ony nefunguju ako eshop... to je kamenny obchod, ak sa tam clovek dovola, ze ti nieco odlozia, tak by sa s nimi dala dohodnut.
Dokážete mi prosím někdo zjistit, jak daleko je Bratislava od hraničního přechodu tuším v Sydonii??
@triowax poštovné ze slovenska není vůbec tak drahé, stojí to cca 10-15 eur, a pokud jsi kousek od přechodu, dá se poslat i poste restante na poštu na slovensku úplně u hranic a ty si jen dojedeš-to by tě vyšlo tak na 7 eur, já posílala na Slovensko a bylo to 9 eur.
Lucenek: ok, budu tam kolem 16.15. 🙂
Chcela som sa spítať či niekto nevie kde predávajú na nette kočík peg perego gt3 complet moka,dakujem

@triowax ropzumím helel ve dvou a půlmto taky není výhra je rychlejší běhá..a hlavně je i těžší....jednou jsme šla bez a tak jsme si nadávala že nikdy vícešpinavá od bot začlo chcát zima ajá spocená na kalhotkách až......