icon

Kočárek Tako Laret, máte zkušenost?

anulaaa20
24. říj 2014

Ahojky, máte zkušenosti stímto kočárkem? Strašně mi padl do oka 🙂 A nevíte náhodou někdo o prodejně kde by se na něj dalo na živo podívat? Okolí Třebíč, JIhlava nebo i Znojma.. Děkuji 🙂

novina
24. říj 2014

@anulaaa20 My ho měli a naprostá spokojenost. Korbička krásně prostorná, sporťák projel veškerý terén a to bydlíme na vesnici. Navíc krásné a neokoukané barvy 🙂

maky_s
24. říj 2014

@anulaaa20
@novina Ahoj, taky pokukuju po kočárkách. Ty barvy jsou krásný, ale píšou tam že je celkem těžký:
hmotnost hluboké korby 6,3 kg
hmotnost sportovní korby: 6 kg
hmotnost podvozku: 11 kg

Nemám zkušenosti, tak si ráda nechám poradit, ale upozorňovali mě, že to dost podstatné, když bych chtěla často drandit nebo skládat do auta..

novina
24. říj 2014

@maky_s Rozhodně patří k těm těžším, to je pravda. To ale budou všechny v této cenové kategorii.

eliskaxox
24. říj 2014

@maky_s Je děsně těžkej :( chvíli jsem ho vozila kamarádce a musím říct že oproti mému kočárku to byla síla. Myslím že jezdit s ním musí být taková malá posilovna

lucifereeek
24. říj 2014

Mám doma Tako warrior a těžký mi nepřipadá, ovládá se dobře a vyhovuje mi, bude i pro druhé. Do auta jsme ho skládali všehovšudy asi 2x, když jsem jela s malým mimčem do města k lékaři atd tak vždy jen se sedačkou, od 13m jezdím do města s golfkami a v pohodě. Bydlíme na vesnici a v terénu se s ním dobře jezdí. Ale určitě je dobré se na něj podívat osobně, my jsme byli a padli mi do oka i ve skutečnosti. Takže pokud nebudeš jezdit každý den někam autem a nebudeš ho skládat tak je to fajn kočárek.

maky_s
24. říj 2014

@eliskaxox A jaký máš kočárek? 🙂

eliskaxox
24. říj 2014

Concord wanderer a jsem maximalne spokojena,je to terenak jak blazen 🙂 a vim ze reknes ze stoji hodne ale ja ho mam z druhe ruky,prakticky to na nem neni poznat a stal me 13 tis 🙂 cela trojkombinace

eliskaxox
24. říj 2014

Ted jedna pani na fcb prodava celou trojkombinaci za 15 tis a je jezdena parkrat. Pani prisla na to ze ji vic vyhovuje satkovani.

luciinka001
24. říj 2014

Ja teda jsem pekny tintitko ..nerikam ze neni tezkej ale myslim si ze je perfektni a skvele se s nim jede 🙂

misar91
24. říj 2014

my ho měli a těžký mi nepřipadal.naopak se mi s ním jezdilo parádně.korbička je prostorná,sporták taky.akorát bych si příště do sportáku koupila měkčí podložku ptž malýmu to nebylo moc pohodlný..ale taky záleží na dítku 😉 jinak vypadá moc hezky a každý nám ho chválil...

buuu
24. říj 2014

tak za me ani nahodou tako 😒 mam tako mustang a je to katastrofa 😒 maly nemá ještě ani 5 mesicu a nevyda se tam, hned první tyden nam prasklo kolecko, u tasky se rve ucho, je tezky, tahne na jednu stranu, vrze korba i podvozek a autosedačka je mala, ochranne pasy drely do rucicek v lete 😲 jestli se nepletu, tak je mustang a laret pomale to samy 😒 NEDOPORUCUJI 😲

buuu
24. říj 2014

Jinak myslim ze mají laret-nebo aspoň měli v Trebici pod vezi, ale 100% to nevim 😀

bambullkaa
25. říj 2014

@anulaaa20 zkus to v Ledči nad Sázavou tam je mají 😉 Já tam kupovala Laret za super cenu a super. Jsme s ním moc spokojení a nedáme na něj dopustit i na obchod né 🙂