Dobrý den, jsem tu úplně nová a nevím jestli píšu do správného diskusního tématu. zajímal by mě Váš názor na kočárek V-CROSS? máte s ním prosím někdo zkušenost?
Děkuji 🙂
Micki: tak to také nevím, nikdy jsem to neměřila 😒
když jsme začali jezdit sportákem,tak tobiášek ještě neseděl,ale viděl od tama krásně tak byl spokojený a já taky že je on v pohodičce
mapich:tak s tím jsem problém vůbec neměla,jediná rada když nepůjde vyvětrat tak vyprat,třeba jen v aviváži
mapich: my jsme měli kočárek dva měsíce před porodem ve sklepě a nepřišlo mně že by smrděl 😒 Ale asi to bylo taky tím, že ten náš měli vystavenej nevím jak dlouho v prodejně. Tak třeba vyčuchl 🙂
mapich..a čím jako smrdí?Dá se to nak popsat? Jako gumou?
Náš voněl novotou 😨
To právě nevím co přesně smrdí, jestli ty plasty, nebo ty potahy?? Já teda pořád doufám, že to vyčichne, protože kamarádka co měla úplně jiný kočár, tak mě na "smrad" z novoty taky upozorňovala. Tak 14 dní už ho máme a do porodu nějakej ten týden taky chybí, snad to teda stihne vyvětrat. 😕
Díky za názory 😅
holky, mám dotaz. Včera jsem koukala na v-travel a nějak se jim točil kryt kolem rukojeti, dělá to i vám?
broucek2: mně se tam teda žádný kryt netočí 😅
zkoušela kočárek jsem už ve 3 obchodech a nikde jsem si toho nevšimla, až včera v tom posledním. Mají jej tam výrazně levnější než jinde, tak mám podezření, že je to na úkor kvality
teď se prý objevují v obchodek napodobenin v crossu,travelu atd.tak pozor na to.
Ahojjky
Brouc: jj, mě to dělá jedna strana, ale myslím, že to ničemu nevadí.
Mar: jj, jsou koukala jsem na to, jmenují se Maxim a vypadají na chlup stejně, ale i přes velkou podobu se dají rozeznat.
sklenicka24 navíc zrovna tento měl takové divně pěnové rukojeti, ale určitě to byl v travel orig. Spíše mě překvapuje, že v každém obchodě vypadá trochu jinak a je s jinými nápisy
marselina ono stačí, když se člověk podívá na net a nechá si je vyhledat, pak zjistí, že se trošku liší podvozky
skleničko:ještě v cross máš?včera jsem ho celý rozšroubovala na vyprání,tak kdybych ho nemohla dát do kupy,pošleš fota kam co dát a jak?? 😀 😀 zítra ho budu skládat tak bych písla do IP o pomoc 😉
Brouc: jj, my jí máme také pěnovou, ze začáku mi to vadilo, ale pak j to zase praktické a nestudí. Já také nemám orig, nálepku, ptala jsem se na to, a paní mi řekla, že Poláci si to lepí jak chtějí. Ale pozor na nálepku Maxim, to je ta lacinější verze.
Mar: jj, mám, povídej, s čím potebuješ pomoct??? 🙂
Ahojky maminy,
jsem strašně ráda, že jsem našla tuto diskuzi. V dubnu se nám narodí mimčo, ale kočárku přemýšlíme už teď 😉 z internetu jsme měli vybraný x-lander, včera jsme ho jeli omrknout do opatovic a odjeli jsme s dojmem, že x-lander určo ne, ale v-cross to nejspíš na 99% vyhraje;) jen jsem se chtěla zeptat, když se mímo narodí na začátku dubna, asi se mu na zimu do korbičku s fusakem nevejde,co? mooc díky, že do této diskuze píšete, protože jak to tak čtu, tak v-cross čtyřkolka to vyhraje🙂 jen se dohodnout na barvě. Přítel je myslivec, tak prosazuje zelenou..naštěstí pro holčičku se oba shodneme na červené 🙂
Ahoj Eri
určitě ne, já mám také dubňátko a už jezdíme ve sporťáku 😉 🙂
skleničko zatím neskládám,není čas,tak zítra.tobík je kus chlapa ale normálně se mi na knop vejde do hluboké korby,tak se vozí už druhý den tam,jen tam nechce spát a když je vzhůru tak sedí,(musí totiž vidět,holt zvědavej chlap) 😀
Hele mar, tu zimu normálně u nás vidím bledě. Dnes jsem dala Vojtovi na zkoušku kombinézu a jen deku a byl tam jako sardinka. Ty jo, ten fusak se mi tam uričtě nevejde. zkoušela jsi to s Tobíkem????
skl.jo jo máme beránkový fusak a vleze s v poho a to je tobík vypasenej a ne tintítko
Fakt?????? no tak já nevím, zítra to zkusím, mar: mohla bych poprosit zase o foto?? jsem z toho jalová 😅
jasan,odpo jdu ven tak ti to nafotím třeba i s fusakem 😀 😀
dnes hlídám sestřenici 2leté dítko tak mám doma 3,je to teda mazec a záhul mít 4,2,a 10měsíční 😉
Ahojky
no tak to budeš hodná 😉 🙂 JJ, záhul to bývá. Já hlídala sousedce stejně starého kloučka jako je Daník a byl to mazec. 😅 😅 😅 😅 😅
tak dneska jsem to nestihla,tak zítra jo???dnes nějak nic nestíhám,ona je hodná ale ten náš rarach kubíček
No to mi povídej, Dandula je také lump, asi to k tomu věku patří. Vůbec nechvátej, pěkně v klídku ju??? 🙂 🙂 🙂 😉
dobře,děkuji tak zítra.dobrou a hezké sny vám všem 😀
tak dnes jsem viděla Maxim, byl moc pěkný, ale ta maminka s ním moc spokojená není, nejezdí jí rovně, uchází kolečka a to má jen měsíční dítě.
Jinak jsem si prohlížela V-travel a DorJan a zatím to vypadá, že díky zpracování, polstrování a referencím vyhraje DorJan. Cenově je rozdíl cca 300,-
broučku: jj, ten se mi také moc líbil, ale má malý sporťák. Já na ten svůj tedy nadávám, ale o proti tomu to, je to opravdu koráb 🙂
když jsem porovnávala velikosti vedle sebe, tak v nich není rozdíl
skleni:tak už jsem v koncích,kočík složený,ale nevím co s pásama??jak jsou ty polstry,tak to mám,ale nevím jak dát ty co vedou z boku,poradíš???
dnes jsme měli drakiádu a tobík dokonce i spal v hluboké korbě,ale nebyl čas ho vyfotit,ale vyfotím,je tam na knop,ale v poho se vyspinká
Mich: tak s tím jsem problém neměla, měla jsem ho rozbalený 4 m před porodem, ale vůbec nesmrděl ani když přišel. TAkže opravdu nevím, jak poradit