Kočárek Anex Cross, máte zkušenost?

barunkaseda87
10. zář 2016

Dobrý večer,máte někdo doma nebo jste viděli a máte zkušenost s kočárkem Anex Cross?uvažuji o něm a zajímají mě Vaše zkušenosti 🙂 moc díky za cokoliv

eliskaxox
11. zář 2016

Zrovna jsem na nej koukala na fcb . Korbicka vypada polska,autosedacka vypada polska, sportak je stejny jako u polaku, uchyceni na konstrukci je stejne jako u polaku. Jen na boku je napsano Swiss

aneta1202
11. zář 2016

Je to polský kočárek, jen swiss design 🙂

barunkaseda87
autor
11. zář 2016

A to je spatny?

sara84
11. zář 2016

Polske kocarky jsou kraaasne, ale tezke, poruchove, velmi rychle se opotrebuji a rapidne ztraceji na hodnote. A autosedacky stoji za prd, nepouzivala bych. Do sportaku se nevejde vetsi dite....proc jich jsou plne bazary s odkazem jeste r
Rok a pul v zaruce a pod...

eliskaxox
11. zář 2016

@barunkaseda87 Jak psala slecna nahore, korbicky super, autosedacky fakt spatny, sportaky tak max pro rocni dite a jeste se jich ma 80% tendence se preklapet,pokud jsou po smeru a dite lezi.

barunkaseda87
autor
12. zář 2016

Já už se z toho zblázním, už vůbec nevím jak vybírat...je to moje první dítě a chtěla bych aby kořárek byl hezkej a zároveň dobrej a nedostala bych se nad 20 tis. ☹ do tohohle jsem se okamžitě zamilovala.

sara84
12. zář 2016

@barunkaseda87. Jane crosswalk, quinny speedy, Cam cortina, nebo i x lander, byt polak... Za me koupit v bazaru hluboky, za ty 4-5m staci a pak poradny kvalitni sportak. A klidne i po 1 diteti, usetrite a budete mit kvalitu!

barunkaseda87
autor
12. zář 2016

Moc díky, přítel zásadně nechce mít své první dítě v použitém kočárku 🙂

gabriella85871316
12. zář 2016

G mini grand je taky pěkný nebo magicca froggy

lusesita25
12. zář 2016

Nevim jak je na rom xlander ted ale mame u rodicu jeden starsi model a to je des a hruza, zlaty nas Gmini grand luxx

bambullkaa
12. zář 2016

Tak jí nechte... holky... 🙂 na první jsem měla Tako a jezdil bez poruchy. Tenkrát mi to bylo jedno protože jsem kočárek často neskládala do auta a nikam ho netahala. Jen jsem přejela práh rodinného domu. Kočárek byl jako nový. Teď mám kočárek jiný (Peg-pérego) a půjde po půl roce na reklamaci... je to kus od kusu... Anex je polský kočárek (použité díly a materiály Tako) a hlavně je to nová značka na trhu, takže ho zatím jen tak někdo nebude mít, takže i recenze na něj nebudou.

bambullkaa
12. zář 2016

Kočárek byl jako nový když jsem ho prodávala dál (se mi to nějak ztratilo).

nathaliee
22. zář 2016

@barunkaseda87 Ahoj..já jsem do kočárku taky zamilovaná...a ikdyž to máme přes 150km do obchodu, kde ho mají, tak já tam prostě pojedu si ho vyzkoušet no 🙂 a záleží na kusu.. 🙂 taky první dítě, taky chceme nový.. 🙂 a každý si oblíbí kočárek podle sebe..🙂 někdy nechápu s čím lidi můžou vyjet..🙂 je to na každém...

g_m
22. zář 2016

Já se na Anex dívala v obchodě v Ostravě. Měla jsem vyhlídnutý Anex Sport a vypadal moc hezky. Jsou to Poláci (za mě no a co?) a i sám pán v obchodě říkal, že je to novinka, kterou tam mají dva měsíce, takže recenze na něj ještě nebudou. Nechtělo se mi riskovat a šla jsem do Junamy, ale Anex byl hned na druhém místě.
Co se týče kvality a polských kočárků. Moje sestra měla na všechny tři děti Takko nebo Camarelo a kočárky byly do 10tis a bez problémů. Nemuseli řešit žádné reklamace apod. Naopak kámoška porodila v dubnu, hrozně chtěla nějaký drahý kočár, se kterým se bude moct pyšnit a dopadlo to tak, že jí miminko vůbec v kočárku nechce být a 25tis jim už 3 měsíce stojí v garáži...
Za mě je naprosto zbytečné dávat do kočárku víc jak cca 15tis.

renuskav
1. říj 2016

Dobrý den, právě jsme koupili tento kočárek . Tak uvidíme,ale původně jsme chtěli Mutsy Igo nebo Britax. Nakonec vyhrál tento. Je lehký prostorný . Složit šel jednoduše jednou rukou. Autosedačku jsme koupili Besafe izi go.

terez187
22. říj 2016

Dobrý den,mě osobně se líbí spíš Anex sport 🙂 Po nekonečném hledání informací jsem to vzdala a koupila si ho 🙂 Jinak jsem opravdu hodně dlouho vybírala značku a samozřejmě mě zajímalo kde se kočárky vyrábí.Nakonec jsem zjistila,že jediným výrobcem kočárků pro český trh je Polsko a Čína,nikdo jiný k nám kočárky nedováží 😀 Já osobně jsem tedy spokojená,ale každý si musí vybrat podle sebe 😉

eliskaxox
23. říj 2016

@terez187 Co to je za blbost? Gesslein,Hartan, ABC design jsou nemecke kocarky, Joolz je holandsky a nasla bych toho vic. Myslim ze tohle rceni " vyrobci jsou jen polaci nebo je to z ciny" pouzivaji prodavaci jako alibi. Jenomze tady primarne nejde o zemi puvodu ale o to ze "polske kocarky" maji super krasne vanicky ale priserne sportaky- spatne teziste, spatne ovladatelny, kratka zadova operka, kratka podnozka, spatne skladny a vetsinou se neda slozit v kuse. Proto ja nemam rada polske kocarky, ne proto ze je polsky.

g_m
23. říj 2016

@eliskaxox No, to, že má něco německou značku, neznamená, že se to v Německu vyrábí. Tak naivní bych teda nebyla... A proč by to měli prodavači jako alibi? Vždyť pro ně je rozhodně lepší říct, že je to německá značka než čína.

terez187
24. říj 2016

@eliskaxox Ano kočárky mají zemi původu podle značky,ale díly a většinou i celý výrobek se dováží z Číny.To ale neznamená že jsou nekvalitní.Nehledě osobně si myslím že když prodejce řekne že jde o Polsko nebo Čínu lidi to spíš odradí než aby si tím dělali alibi 🙂 Mě je jedno odkud kočárek je hlavně aby splnoval všechny mé požadavky a to pro mě Anex splnuje a i když je to Polsko nedostatky které vám vadí nemá🙂

bambullkaa
24. říj 2016

@eliskaxox ono je to dnes opravdu jedno a tím se nikoho nechci zastávat... Třeba náš příklad, koupila jsem novou autosedačku Cybex Solution Q2-fix u autorizovaného prodejce. Cybex montují také v Číně a ejhle... Koupila jsem kvalitní autosedačku, vlastně luxusní za nemalé peníze. Dítě má držet v sedačce a když spí, tak mu přece nesmí vypadnout hlava ze sedačky! A najednou syn usnul a měl hlavu až u kolen?! Ano, až u kolen!! Takže sedačka šla na reklamaci hned po necelém měsíci a závada? Špatné díly díky nim se bezpečnostní pás nenavíjel do navijáku a nevracel se a tím pádem nedržel dítě v sedačce. Nebyla to vada v pásech. Nedokážu si ani domyslet co by se dělo při autonehodě. Jaké by to měla fatální následky!!
Mám teď kočárek za 22 tisíc a co myslíš, jdu reklamovat. Měla jsem polský kočárek (sice bych už do něj nešla kvůli neskladnosti a váze), ale bez reklamace a prodávala jsem ho pro třech letech jako nový. Jaký paradox.
Dnes je to prostě hop nebo trop. Vyrábí se spíš na kvantitu než na kvalitu a je to smutné.

bambullkaa
24. říj 2016

@eliskaxox ono je to dnes opravdu jedno a tím se nikoho nechci zastávat... Třeba náš příklad, koupila jsem novou autosedačku Cybex Solution Q2-fix u autorizovaného prodejce. Cybex montují také v Číně a ejhle... Koupila jsem kvalitní autosedačku, vlastně luxusní za nemalé peníze. Dítě má držet v sedačce a když spí, tak mu přece nesmí vypadnout hlava ze sedačky! A najednou syn usnul a měl hlavu až u kolen?! Ano, až u kolen!! Takže sedačka šla na reklamaci hned po necelém měsíci a závada? Špatné díly. Díky nim se bezpečnostní pás nenavíjel do navijáku a nevracel se a tím pádem nedržel dítě v sedačce. Nebyla to vada v pásech. Nedokážu si ani domyslet co by se dělo při autonehodě. Jaké by to mělo fatální následky!!
Mám teď kočárek za 22 tisíc a co myslíš? Jdu reklamovat. Měla jsem polský kočárek (sice bych už do něj nešla kvůli své neskladnosti a váze), ale bez reklamace a prodávala jsem ho pro třech letech jako nový. Jaký paradox.
Dnes je to prostě hop nebo trop. Vyrábí se spíš na kvantitu než na kvalitu a je to smutné.

em1ly
5. lis 2016

Ahoj milé dámy, maminky a budúce maminky. Práve som vzhliadla na fcb video s kočíkom Anex. No nádhera, láska na prvý pohľad!!! Hneď som aj začala okolo neho zisťovať info a veru som aj zistila. Je to poľský kočík s krásnym dizajnom s množstvom praktických vychytávok a za dobrú cenu. Pred tromi rokmi sme čakali prvé dieťatko a na kočík som mala vysoké nároky, najmä čo sa funkčnosti a dizajnu týka. Vtedy vybehla novinka Tako City Move - veľmi podobný kočík ako teraz Anex a tiež poľský a ja som neodolala a kúpila som ho. Zo začiatku fungovalo všetko OK, ľudia sa za ním obzerali a vypytovali sa nás, odkiaľ máme taký krásny moderný kočík. Priestrannosť hlbokej vaničky bola tiež dostačujúca - dcérka v nej bola do 8. mesiaca. Všetko fungovalo ako malo až kým dcérka nezačala sedieť. S nástupom športovej časti sa začali prvé problémy. Čím bola dcérka väčšia a ťažšia, tým bola športová verzia nestabilnejšia. Keď sa dcérka oprela o rukoväť, záťaž sa prenášala na predné kolesá, ktoré sa začali šialene triasť. Celá konštrukcia kočíka začala vŕzgať a keďže má nity a nie šrouby, nedalo sa s tým robiť nič. Nakoniec sme po roku a pol používania kočík odstavili a kúpili sme z bazáru športový Britax B-Motion. Jeho robustná a stabilná nemecká konštrukcia sa s poľským rozheganým Takom nedala ani porovnať! Teraz čakáme druhé bábo a pevne verím, že hlboká vanička Tako City Move si ešte zvládne odkrútiť svoje posledné kilometre, kým drobec nezačne sedieť, aby sme mohli začať používať Britax B-Motion. Záver: poľské kočíky majú nádherný moderný dizajn, ktorý každý ocení. Nevydržia však 36 mesiacov tak, ako je pri nich uvádzané. Rýchlo začnú vŕzgať a hrkotať, jednotlivé časti sa vykývu (napr. rukoväť), čím je dieťatko staršie a ťažšie, tým je kočík menej použiteľný. Preto si myslím, že aj pri Anex-e to dopadne podobne. Napovedá tomu hneď zásadný krok tejto novej poľskej firmy - že sa na konštrukcii odvolávajú na švajšiarsky dizajn. To má zákazníkovi navodiť pocit, že aj kvalita bude švajčiarska. Ale to sú klasické marketingové finty. Nedajte sa zmiasť a radšej investujte do niečoho, čo naozaj vydrží. Veď ako sa hovorí, čo z peknej misy, keď je prázdna?

darko1212
5. lis 2016

Buhaha 😀

jurankovam
11. lis 2016

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat....jestli některá maminka má zkušenost s kočárkem anex sport?

terez187
11. lis 2016

@jurankovam Dobrý den,já ho mám a zatím vše super 🙂

astyna
11. lis 2016

Tak já mám poláka taky doma a nemyslím si, že by se opotřeboval. Kdyby byl tak poruchový a špatný, nebude se nabízet v bazarech, protože to spíš svědčí o tom, že "přestál" např. 3 děti a stále se může používat. To ty designové kočárky nezvládnou.

lenisek36
11. lis 2016

Mam Jedo a jsem spokojena 😉, chtela jsem Cam a kamarad co prodaval v jednom obchode, 3mesice zkouseni od lidi a ten kocar byl des a hruza! On sam rikal ze hnus. Doporucil mi Britax, ale ja uz koupila Jedo 🙂.

jurankovam
11. lis 2016

Děkuji moc za odpovedi! Kočárku je na trhu tolik, ze jsem z toho jelen☺, ale kočárek Anex sport me na prodejně opravdu oslovil.

martinan24
16. lis 2016

@terez187 mohla ný jste mi prosím napsat, jak jste spokojená a Anex sport? Jízdní vlastnosti, zip na nánožníku, myslíte ze vydrží? Chtěla bych si ho objednat, Ostrava je pro mě daleko , ale mám z toho strach, když si ho nemůžu ozkoušet 😞 Děkuji

terez187
19. lis 2016

@martinan24 Já jsem opravdu spokojená,kočárek krásně zvládá terén což byl pro mě hlavní požadavek.Je teda pravda,že do lesa nebo polní cestu se jede lépe když jsou kola zaaretované,ale to už mi říkala paní když jsem kočárek kupovala.Látka je pěkná taková pevná oproti jiným co jsem viděla.Nevím jestli někdo nemá jinou zkušenost,ale já nemám co vytknout vše funguje jak má 🙂 🙂 Ségra si ho pořizovala taky,zrovna minulý týden tak uvidíme jestli to u ní bude stejné 🙂