Trojkolka V-Cross, máte zkušenost?

niki92
7. čer 2014

Ahojte, chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s trojkolkou V-cross a jestli je trojkolka vhodná i do sněhu. Rodit budu na konci října tak ať pak s takovým typem kočárku nebojuji celou zimu. Děkuji 🙂

terezka87
7. čer 2014

Já sem měla tento tip kočárku. Akorad jiná značka ale byl na chlup stejný. 🙂 Ve sněhu projel uplně suprově. Nemůžu si na něj vůbec stěžovat.Jen sportovní nástavba se mi zdála úzká.

rasha
7. čer 2014

Já mám přesně tento.Má své pro i proti,asi jako každý kočárek.Nejdříve se mi velmi líbil,na zkoušku mi přišel v pohodě a tak jsme jej objednali.První dcera v něm odjezdila 2 roky,teď v něm vozíme druhou.Někdy mě rozčiluje,že je to právě trojkolka,a také musíte dávat pozor na zaaretování předních koleček při hondání mi ujíždí všemi směry,to samé při nájezdech třeba přes patník atd.,v tom je asi nevýhoda.Taky je problém,že nenajedete ani na běžné nájezdy pro kočárky (někdo teda ano,já odvahu nemám).Pozpátku s kočárkem raději nejezdím 🙂.Co se týče zimy,tam problém nebyl,terén zvládne v pohodě.První dcera byla v září ,druhá v červnu,zimy opravdu bez problémů.Když se narodilo mimi kamarádce,tak mi její kočárek přišel lépe ovladatelný a také konstrukčně lehčí.Vytkla bych rezivění některých částí kočárku,musíme přestříkat,nyní je to tedy 4. rok běžného používání-nevím,jak je to u ostatních kočárků.