Kočárky Cybex, máte zkušenost?
Ahoj, nemate prosimVas nekdo zkusenosti s kocarkem od Cybexu? chci si koupit tento http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-cybex-pria..., ale je to hodne penez, tak se zkousim jeste poradit, pripadne poradte prosim jiny. Diky.
@aaddeellaa Dobry den. Kupovala jste nakonec? Ja o něm totiž uvazuju. Tak sbírám recenze 😇
@motylcice29 Dobry den, taky uvazujeme mezi joolz 2-a priam. Mohu se zeptat na skladnost do auta, teren, jak dlouho vydrzi sportovnicast? Budu rada za jakykoliv poznatek 🙂
@belzova s hlubokou korbou je skladnejsi Day 2, u sportaku je to uz asi nastejno. Ta sportovní část je asi větší u Priamu, ale ten ma klasické sezení, Day 2 ma kolibku, a každé ditko preferuje něco jiného 🙂 takže je to na Vás, co je Vám bližší....a úplně do terénu není žádný, možná s terennima kolečkama, ale oba jsou spis kočárky do města....
@motylcice29 Dobry den, srovnala by jste mi prosim ty dva kocarky, ovladatelnostale, teren, rozvrzani, sportovni sezeni, konstrukce, skladnost atd.? Moc dekuji predem
@belzova jako konstrukčně je mnohem lepší Priam, nic se nikde neklepe, nevrze apod oproti Day 2, tam ty plasty fakt katastrofa. Ovladatelnost je ok u obou, terén podle mě ani jeden (ale s terennima koleckama jsem ani jeden nezlouseka). Skladnejsi je asi Day 2, ale pokud mate průměrně velký kufr u auta, tak se v pohodě vejdou oba 🙂s sportovní sezení je větší u Priamu, ale jak jsem psala výše, zásadní rozdíl je kolibka/rovné sežene....
@karolah
můžu se prosím zeptat jeslti jste s joolz spokojená ? 🙂 uvažujeme o něm 🙂
MAMINKY, NEPRODAVATE NEKFO PROSIM CYBEX BALLIOS S NEBO M POUZE V TOM STAVU, BEZ ODEREK A FLEKU. DEKUJI
Ahojky maminky, mám dotaz ohledně kočárku Cybex priam ☺️ ráda bych věděla, zda se vám rukojeť (madlo) taky trochu hýbe (pohybuje zepředu dozadu) nebo drží naprosto napevno a nijak se nepohne?? Mockrát vám děkuji za odpovědi a přeji krásné letní dny😊
@niki3792 hýbe. Celkem mě to rozcilovalo. Ptala jsem se, ale prý je to normální 🤷🏻♀️🙂 zvyknete si
@leontynkar fakt?? Tak to jste mě trochu uklidnila. Myslela jsem, že bych ho zavezla na prodejnu, aby mi to nějak utáhli, kočárek máme ještě v zaruce☺️ není to sice nějaky rozviklany extrém, ale nevěděla jsem, zda to tak má být nebo ne.
Prodejce Dětský růžek absolutně nedoporučuji. Zakoupili jsme drahý kočár. Chtěli jsme ho po dvou měsících užívání reklamovat kvůli nefunkčnosti koleček (kostrukční chyba, v podstatě se dá jezdit jen po suchém rovném terénu a to i když prodejce osobně na prodejně i v popisu produktu na eshopu uvádí, že je kočár i do mírného terénu). Byli jsme odkázáni, ať si reklamaci řešíme sami se cybexem. Cybex odpověděl, že o konstrukční chybě vědí, ale že jsme si zakoupili kočár určený do nákupních center (viz manuál) , čili reklamaci neuznávají. A že stejně by se na kolečka nevztahovala (kolečka-taková nedůležitá součást kočáru, že? 😁) . Čili teď si můžu vybrat, jestli ,,vyhodim" 25 000 KČ a koupím jiný nový kočár nebo budu jezdit vozit jen do nákupáku. Dětský růžek to odmítá jakkoli dále řešit.
Ještě k produktu Cybex gazel S: kolečka mají širší blatník postavený velmi nízko nad kolečky(navíc blatník není uvnitř hladký ale strukturovaný), tudíž jakýkoliv binec (stačí i list nebo trocha jehličí na chodníku) se okamžitě pod blatníkem zasekne, kolečko se přestává točit a a řešíte,jak se dostanete domů. Po rozmontování koleček jsme navíc našli levně vyhlížející totálně zrezlá ložiska. A to, jak jsem již uvedla, po dvou měsících užívání po městě (ta kolečka v podstatě vůbec nedostala šanci se dlouhodobě točit a fungovat 😁). Takže pokud nechcete používat kočár pouze v nákupáku, ale budete chtít vyrazit i do města, nebo dokonce i do nějakého mírného terénu, tak si koupi cybexu určitě rozmyslete.