icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

dvojmama
8. únor 2008

já taky Kostku neznám 😲
a na WC vždycky rozsvítim celý byt a do ruky vemu mobil jakože si kdyžtak zavolám o pomoc 😀

vendulka
autor
8. únor 2008

já jsem sama doma...jednou se mnou musel manža na záchod pač se mi chtělo oc a bála jsem se 😀

vendulka
autor
8. únor 2008

kostka je super...dobrý psycho

dvojmama
8. únor 2008

holky, dneska jsem potkala 3x kočárek Bébecar, 1xJané a 2xMutsy 😀 a pak ještě Casualplay a nějaký zajímavý kočárek, ale značku si nepamatuju 😅 a potkala jsem i ten jak má vlastovicka myslím 😅 jako sportáček byl.

vendulka
autor
8. únor 2008

teda toho jsi potkala dneska celkem dost.... 😀

vendulka
autor
8. únor 2008

já dneska jen jeden

vendulka
autor
8. únor 2008

holky, loučím se , chce se mi spát, tak jdu do hajan...zítra se tu ukážu... 😉

vendulka
autor
8. únor 2008

dvojmama
8. únor 2008

vendul, ono to bylo dopoledne a to se to kočárky ve městě vždy hemží 😉 to jsem dříve šla jentak a okukovala kočárky 😉 Tak dobrou noc 😵

rajka
8. únor 2008

Dobrou noc, holčiny! Zítra nemusím vstávat, tak zas ponocuju, to jsem celá já 🙂

dvojmama
8. únor 2008

rajko, ty chodíš ještě do práce? Do kdy chceš pracovat? 😉

rajka
8. únor 2008

Dvojmam, chodím. Chtěla bych vydržet až do mateřské, nástup mám 5.4. tak uvidím, jak to půjde.

rajka
8. únor 2008

Odcházím do hajan, bolí mě záda ☹ dobrou noc!! 🙂

dvojmama
9. únor 2008

dobrý ranko 🙂
rajko, tak když budeš mít bezproblémové těhu, tak to půjde 😉

vendulka
autor
9. únor 2008

ahojky holky, tak já zase gruntuji jako každou sobotu a dneska k tomu mám jěště žehlení.... 😝

vendulka
autor
9. únor 2008

Čistím i savem a pěkně to tady smrdí, ještě že je hezky teplo tak mám otevřený všechny okan a balkon a větrám 😀

vendulka
autor
9. únor 2008

Už mi chybí jen zamést a umýt podlahy...no a pustit se do vaření obídka...a odpoledne budu žehlit..to je tam na 30 minut...což je dobrý... 🙂

vendulka
autor
9. únor 2008

tak se jdu na chvilku zase odmlčet,ať ten úklid mám už z krku amůžu tady kecat...

dvojmama
9. únor 2008

teda vendul, ty jsi akční 🙂 to já jsem od rána tak akorát stihla si vyčistit zuby, převlíct se z pyžama a hrát si s malou, ale jinak jsem na pc 😅

vendulka
autor
9. únor 2008

No to já dneska stihla ještě jít do lékárny,do drogerie, utřír prach,umýt nádobí,umýt v kuchyni okno, vyčistit koupelnu + kuchyň,savem umýt plíseň v koupelně (už je pryč 😉 ),zamést celý byt...uklidit v ložnici a obýváku no a teď se chystátm na prádlo...vyžehlit...ať mám už pokoj, a odoledne udělám obídek...

vendulka
autor
9. únor 2008

manža je v práci a pak jde na fotbal, takže bude jíst až potom a já zatím taky nemám hlad, takže budeme jíst asi až v pět...budu dělat těstovinový salát a kuřecím masem a se zeleninou,hlávkovým salátem a jogurtový dresing.... 🙂

dvojmama
9. únor 2008

vendul, mnááám 🙂 My jsme ted obědvali-brambůrky a obalený květák. A jdeme na procházku s malou 😉 zatim se mějte pěkně a PA 🙂

rajka
9. únor 2008

Ahojky! Teda Vendulko, ty jsi maximálně šikovná!!! Já stihla jen utřít prach a pověsit prádlo, teď vařím. Chtěli jsme jet na výlet, ale tady byla celé dopoledne hustá bílá mlha, neviděla jsem ani na parkoviště. Teď je to trošku lepší, ale sychravo, hnus ☹
Dvojmam, ty máš staší dceru nebo jen hlídáte?

vendulka
autor
9. únor 2008

Holky, tak já se vám teda přiznám, já jsem trošku pedant na pořádek.... 😀

vendulka
autor
9. únor 2008

Jinak tady v Brně je naprosto krááááááááááááásně, svítí sluníčko a je hezky teplo...ale kolik je stupňů nevím, pač nemám venkovní teploměr,ale takových 6° bude určitě,ne-li víc...

vendulka
autor
9. únor 2008

nějak mě honí mslná nebo co... 😀

kpetra
9. únor 2008

Ahoj holky.Tak jsem dneska byla v obchodě s kočárkama a jsem z toho úplně rozhozená.Stály tam vedle sebe mý Chicco ct 0,4 a Chicco Multiway.No a teď mám dilema.Jestli počkat a koupit Multiway nebo koupit už teď ct 0,4.Oboje jsou pěkný a jsou si i hodne podobný, co se týče rozměrů.A taky je fakt, že ct 0,4 jezdí u nás mraky.A to i v barvě discovery, co chci.Tak teď fakt nevím.

dvojmama
9. únor 2008

ahojky
rajko, máme tu na víkend moji neteřičku, tak hlídáme 😉

vendul, jakpak jsi zahnala mlsnou? 😉 já si asi půjdu dát koblihu co jsme si koupili 😵

rajka
9. únor 2008

Ahojky! Asi už všichni spinkáte 🙂 . My byli odpoledne v Tescu, samé žrádlo 🙂 nemusím týden do obchodu, jen pro pečivo. K večeru přišla návštěva, odešli před chvílí. Juknu na MMB a půjdu do hajan.
Dvojmama: kolik má neteř roků? Vidím, že už se ti to krátí 36. týden, teda ty jsi šikovná 🙂

dvojmama
9. únor 2008

ahojky rajko, neteř má 2 a půl ale od včerejška se o ni stará MM 😉 a jojo, dneska máme přesně 36tt a už to může přijít kdykoliv a miminka by měla být pořádku, donošená 😵 a v tescu jsme dnes byli také, ale jen takový malý nákupek 😉

Strana