icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

Tak papapapáááááááá

musko
20. led 2008

aponichie, Peg Perego sú tradične jedni z najlepších kočíkov na trhu, takže ak, tak len chvála, kritiku som nečítala nikde 😉 . Roan má však vaščiu vaničku - 80x40 cm, PP 74x37 cm. A pri Roan máš rovno aj šport. nástavbu v cene čo u PP nie je.... Asi by som šla - čo sa hlbokého týka aj do jetého kočiarika a potom by som radšej investovala do dobrého a ľahkého šport. kočíka. A ten odkaz od dvojmama je super - kočík aj cena 😉

vendulka
autor
20. led 2008

Ahoj..je tu někdo??

vendulka
autor
20. led 2008

Jsme se teď vrátili z procházkly a potkala jsem pár maminek s kočárkama a žádný se mi teda nelíbil...no jeden ušel...X-Lander... 😀

majka07
20. led 2008

ahojky

vendul, viděla jsem ten tvůj vybraný, zkusila si ho aj ošahat, řekla bych, že je dobrý. Paní je prý s ním spokojená 😉

vendulka
autor
20. led 2008

Jé ahojky Maju....a kde??Jako ten můj vybraný babypoint V3?? 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

Já si ho chci taky ošahat... 😀

vendulka
autor
20. led 2008

Ty jsi taky tady?Koukala jsme , že na těšílkách nikdo není, tak jsem tam ani nešla...no měly by jsme si asï opravdu založit téma.endulka a Majka...a těšilky zrušit... 😀

lukin
20. led 2008

Nechce se mi číst celou diskuzi, protože je toho celkem dost, ale jestli můžete, tak mi poraďte. Hledám nějaký levný kočárek, který má dost velkou korbu a není to tříkolka. Může být i kombinace - hluboký a pak sporťák. Jenže všude jsou buď hodně drahé nebo pro změnu zase hodně malé.

dvojmama
20. led 2008

ahoj holky 😀

vendulka
autor
20. led 2008

a zkoušela jsi se koukat na netu??Já ti moc bohužel neporadím, pač já právě hledám trojkolku... 😉

vendulka
autor
20. led 2008

Ahojky dvojmama...

vendulka
autor
20. led 2008

Tak se nám to tu pěkně slízá.... 🙂

majka07
20. led 2008

Vendulko, jj su tady, těšilky se stejně budou muset uzavřít blíží se k hranici. Tak kde pokecáme? 😉 tady Vám nechcu kazit diskusi o kočárkách 😉 Jinak jj byl to přesně on ten kočárek babypoint, šli jsme na procházku a u známích byla návštěva a šli proti nám, tak jsme pokecali 😉

vendulka
autor
20. led 2008

Maji, takže do něj potom můžu v klidu jít??To jsi mi udělala moc velikou radost... 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

No a myslím, že tady nikomu vadit nebudeš... 🙂

vendulka
autor
20. led 2008

A jinak kde pokecáme když se těšilky blíží ke konci, tak to nevím...zakládat II asi nemá cenu nebo jo??

dvojmama
20. led 2008

lukin já jsem koukala taky hlavně po tříkolkách a ted po dvojčatech 😉
ale co třeba jané nomad? ten se mi líbí, nebo kámoška měla bébecar a moooc si ho chválila 😉

majka07
20. led 2008

Já si myslím, že můžeš, ale stejně se na něj raději podívej na živo a ošahej, paní říkala, že si před tím objednala z netu svého favorita a když dorazil byla hrozně moc zklamaná, byla to taky nějaká trojkolka a tak ji prodala sousedce a koupila tady ten a v obchodě.

dvojmama
20. led 2008

jeee holky koukám že téma těšilky je celé vaše 😀 to je super 😀

a majko, tady opravdu nikomu vadit nebudeš 😉

vendulka
autor
20. led 2008

Maji, to já chci stopro osahat, ale teď je mi to blbé, když nejsem ani těhu chodit po obchodech s kočárkama a zkoušet je..zatím vybírám okem na netu...

vendulka
autor
20. led 2008

Lukin a na netu se ti žádný nelíbil?Tam je docela velký výběr....no a nebo si třeba nechat poradit v obchodě...
Já opravdu koukám po trojkolkách... 😉

vendulka
autor
20. led 2008

No a ty X-Landry jsou taky odcela veliké ne??

lukin
20. led 2008

dvojmama: Já psala, že chci LEVNÝ kočárek 😀 Ale díky i tak 🙂 Myslela jsem tak kolem 5-7 tisíc. Celkem se mi zamlouval kočárek Atlantic, ale tam je hrozně malinká korba.

majka07
20. led 2008

dvojmama díky 😉

njn na těšilky už nikdo nechce chodit 😀

vendulka
autor
20. led 2008

Tak si založíme to naše téma, ne?? 😀 😀

vendulka
autor
20. led 2008

Já teď koukám po těch bytech a to je šílené, jak je vše drahé... 😠

dvojmama
20. led 2008

lukin, koukám že termín máš podobně jako já 😀 a chceš velkou korbu aby ti tam mimi vydrželo i příští zimu nebo proč? 😲 já bych řekla že to by byla už moc namačkaná 😉

majka07
20. led 2008

počkáme až se těšiny zavřou, dotáhneme to na 9500 😉

vendulka
autor
20. led 2008

o.k. ... 😉

Strana