icon

Kočárky. Jaké se vám líbí? Co preferujete?

vendulka
19. led 2008

Ahojky holky,
zakládám toto téma kočárky, protže se chci s někým bavit o kočárkách...jaké se mu líbí, co preferuje atd...Nevím, jestli tady nějaké takové téma je,ale já našla vždy jen téma na nějaký konkrétní kočárek,ale tady chci,aby jsme se bavily o všech typech,výrobcích atd....přidáte se některá?? 🙂

Strana
z52
helcah
4. bře 2008

holky a nemáte ještě zkušenost jestli třeba za horšího počasí - třeba po dešti nestříká voda z kolečka na sportovní sedačku - je to přece jen těsně nad kolečkem (je to trojkolka)

dvojmama
4. bře 2008

helcah: to nevím, s tím zkušenost nemám. A každý kočárek to má jinak takže nevím

dvojmama
4. bře 2008

vendul: IP 😉

holky, jdu se natáhnout ať dospim tu předešlou noc a doufám že ta dnešní bude lepší 🙂 Papa a krásnou dobrou noc

michaela1984
4. bře 2008

Ahoj holky, můžu se zeptat jestli někdo nemáte prosím zkušenosti z ABC Design 3 tec nebo Bébé confort high trek???? Jsem už z toho neštastná, celou dobu jsem byla přesvědčená že mám vybráno, přemýšlela jsem o jané pro slalom nebo quinny speedi a najednou zjistím že se nedají otočit proti směru jízdy ☹ Tak hledám jak můžu.... Potřebuji lehký, jednoduše skladný, KVALITNí, a komplet se vším, taky aby se mohl otočit proti směru jízdy. Poradí mi prosím někdo????

michaela1984
4. bře 2008

Vůbec jsem netušila jak to bude složité, asi neexistuje ideální kočárek 😠 Kámoška si pořídila bébé car racer stál něco přes 20 000 a za půl roku 2 reklamace. Takže když už si mám zaplatit tak at to aspon stojí za to že???

rajka
4. bře 2008

Michaela - bohužel s tímto kočárkem zkušenost nemám.

Jinak holky dnes mi přišlo to nové kolečko (z reklamačky) a je v pohodě 😉 takže dobrý.

Dobrou a klidnou noc!

dvojmama
5. bře 2008

Dobrý ranko

machaelo: nemám zkušenost s žádným z těchto kočárků, ale abc design byl můj velký favorit 🙂 moje kámoška má tříkolku gesslein fusion myslím a chválí si ji. Je lehká, kvalitní, nevím jestli má korbu (ona měla vložnou tašku), ale jde tam autosedačka a sportovní sedačka jde v obou směrech 😉 Přeju šťastný výběr 😉

rajka: tak super že přišlo 😉

majka07
5. bře 2008

krásné ráno

na abc tu byla někde diskuse, někdo chválí někdo ne, jako ostatně u každého kočárku

dvojmama
5. bře 2008

holky, mě tak napadlo, nechcete založit diskuzi asi tak o všem (nějaký pokec), kde si můžem povídat my odsud (majka, vendulka, rajka, kpetra...může se kdokoli přidat) a nechat diskuzi kočárky opravdu jenom o kočárcích? Mě je to jedno, ale teď se budou vymazávat diskuze, tak aby nesmázli tuhle, že většina není o kočárcích 😅

majka07
5. bře 2008

dvojmam, tak ji založ třeba holky z kočárků 😉

dvojmama
5. bře 2008

majko: tak já to kdyžtak potom udělám 😵 Když budou souhlasit i ostatní, abych tam pak nebyla sama 😅 Teď jdu za Vikouškama.
Krásný den všem 🙂

vendulka
autor
5. bře 2008

Ahojky holky, volal jsem dneska na gyndu a řekla, co mám za problém a řekla mi mudr. že to nic není, že ani menstruovat nemusím,ale že jestli chci, tak mám počkat 10 dní a kdyžtak přijít na injekci...no já bych ráda aby se na mě podívala jestli není někde nějaký problém...co si o tom myslíte vy,jaké máte zkušenosti?

vendulka
autor
5. bře 2008

S tou novou diskuzí mi to je celkem jedno, jestli něco vymyslíte, tak mi dejte vědět a budeme klidně chodit do jiné diskuze, ale sem tam se tu bavíme o kočárcích,ne? 😀

vendulka
autor
5. bře 2008

holky a máte nějaký nový název pro naši novou diskuzi?Mě jaksi nic nenapadá...dneska mám zatmění mozku 😅

kpetra
5. bře 2008

Ahojky.Já jsem klidně pro novou diskusi, ale taky mě nenapadá název. 🙄

michaela1984
5. bře 2008

díky za odpovědi asi půjdu do toho bébé confort

dvojmama
5. bře 2008

achooooj

michaela: koukala jsem na něj a má supr velký kolečka 😉 doufám že se bude líbit 😉

dvojmama
5. bře 2008

holky, název mě taky žádný nenapadl 😕 ale majka měla dobrý nápad holky z kočárků, tak co třeba holky od kočárků, nebo holky z kočárkova 😀 😀
nebo ještě by prý šlo přejmenovat tuhle diskuzi 😅 mě je to jedno, nemusíme zakládat novou

rajka
5. bře 2008

Ahoj holky!
Já myslím, že "holky z kočárků" je docela dobrý 😉 a je fakt, že kočárky už máme téměř vyřešené 😉

Vendul - já bych ještě chvíli počkala a pak bych si zašla k dr. a chtěla nejprve vyšetření a když tak teprve potom injekci

vendulka
autor
5. bře 2008

ahojky holky, já jsem teda taky pro název Holky z kočárků...... 😀

vendulka
autor
5. bře 2008

Rajka, počkám těch 10 dní apak se nechám vyšetřit, to každopádně a potom teprve injekci....no snad s tím nebude problém

rajka
5. bře 2008

Dvojmama : tak rozhodni 😉

Vendul: neboj, může to být jen zpoždění, které po vysazení antiko bývá časté a nebo to bude mimi 😉 a třeba v sobotu už budou 2 čárky 😉

vendulka
autor
5. bře 2008

Rajka, no nevím, já opravdu teď testovat nebudu až za těch 10 dní než půjd k mudr abych věděla jak na tom jsem a a nechám se vyšetřit utz a bude 😝

vendulka
autor
5. bře 2008

ale právě nevím jak si mám dávat do srovnalostí to, že poslední týden a něco je mi tak nějak na zvracení...jestli z těch prášků na štítnou žlázu nebo nevím proč...

dvojmama
5. bře 2008
vendulka
autor
5. bře 2008

holky a co bude s touto diskuzí? 😅

selnikovalucie
Odpověď byla odstraněná
21288
27. lis 2013

Ahojki,maminy má některá z vás jakoukoli zkušenost s hlubokými kočárky značky SILVER CROSS ?

Strana
z52