icon

Který je lepší, Valco Snap 4 nebo Britax? Máte jiný tip?

xagi
4. črc 2015

Rozhoduju se nad koupí Valco Snap 4 nebo Britaxem. Potřebuju radu, který méně "rachotí" na nerovném terénu nebo dlažbě..... Mám nyní klasický golfáč a je to hrůza. Když jedu po dlažbě, tak o mě všichni vědí. Po sporťáku s nafukovacími koly si na to nemohu zvyknout. Další požadavek je jednoduché a rychlé složení....Nebo klidně tip na jiný kočár, který to splňuje. Moc děkuju za rady 🙂

eliskaxox
4. črc 2015

@xagi Mam b motion,kupovala jsem ho prave kvuli tomu,ze ho mam do mesta kde jsou vsude kostky. Nemam rada kdyz se dite v kocare natrasa. Na kostky staci a sklada se lehce. Za me super

xagi
autor
4. črc 2015

Moc děkuju 🙂

ev.ka
4. črc 2015

od srpna by se měl prodávat Snap s nafukovacími koly 😉

tinakari
4. črc 2015

Já mám take Britax B-motion a nemůžu si stěžovat, zvládne dlažbu, kostky, a skládání je rychlé a jednoduché.. můžu jen doporučit 🙂

granda
4. črc 2015

mám snapa a super.... zvládne všechno. louky, pole, polní cesty. běh za kočárkem. město. venkov... složím rychle a zase jedeme dál.....

sedmiteckas
4. črc 2015

Mám snap bez nafukovacek a docela se do něho zabodavaji kamínky, nafukovacky by byly lepší, ale nechce se mi do nich investovat 🙂 na složení je snap jednoduchý...jako vylozene nespokojená s nim nejsem, ale pokud bych mela podruhé volit, jdu asi do Britaxu...

xagi
autor
5. črc 2015

Tak asi půjdu do Britaxu 😉

ev.ka
5. črc 2015

je to vždy o tom, co zrovna máte a jen si říkáte, že třeba by ten jiný byl lepší, ale každý má své mouchy a své výhody
Britax je těžší a mě třeba hůře zatáčí, naloženého prakticky jednou rukou nezatočím, Valco ano
ja se zase zbavila Britaxe, měla jsem i Baby jogger city mini, teď mám Valco a vyhovuje mi nejvíce (mám toho s nafukovacími, trefila jsem nějakou akci na aukru)

eliskaxox
5. črc 2015

@xagi Ja bych jen dodala ze kazdy kocarek zvladne teren. Jde jen o to jak moc vam jde o pohodli ditete a vase. Mozna s valcem projedete tu polnacku i lip nez s motionem,ale dite musi byt tak brutalne naklepany ze ja bych to synovi neudelala

xagi
autor
5. črc 2015

Děkuju za názor. ..tak zase nevím ☹
Dcera není od narození vůbec kočárková. Takže jde jen o krátké přejezdy. Jsem ráda, že mi v kočárku vydrží deset minut .... tak mi spíš jde o hlučnost. Tak který je méně hlučný?

vendy01
5. črc 2015

Mame Snap,nemuzu si ho vynachvalit,ale na kostkach proste rachoti. My na takovem terenu jezdime pouze vyjimecne,proto jsem spokojena ale jinak bud s nafukovacimi koly nebo Britax. 🙂

xagi
autor
5. črc 2015

My máme kostky všude, takže raději britax. Přece jen to dokoupení nafukovacích koleček stojí dost ☹

tinakari
5. črc 2015

Kdybych se mela znovu rozhodnout ktery koupit, koupila bych znovu britax 🙂

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná