icon

Který sourozenecký kočárek má největší sedadlo?

mamajj
13. črc 2025

Zdravim, kdo ma zkusenost se sourozeneckyma kocarkama, ktery z nich ma opravdu vetsi sportovni sezeni? Velikost korbicky pro mimi muze byt klidne mensi, ale starsi dcera se tam bude muset vejit s 15kg (cca 95cm) a k tomu v zimnim overalu/pripadne s fusakem. Dekuji za radu 🙂

me_druhe_ja
13. črc 2025

Ja jsem měla Mountain Buggy a Easywalker. Easy walker měl to sezení fakt velký, a pohodlny i pro větší dítě. Ale samozřejmě že i ten kočárek byl velký, široký a nevlezl se všude do výtahů, kufr auta taky mazec. Ten mountain Buggy byl zase super skladný, vešel se všude, ale sezení bylo pro menší děti. Ale jednou jsem ho půjčovala kamosce a ta má kluka obrovskýho a taky se vlezl. 😀 osobně bych dneska šla do TFK duo.

sikkacirek
14. črc 2025

Měla jsem tfk twinner twist duo a teď, když jsem ho prodávala a fotila pánovi co ho kupoval, tak se tam vlezl můj pěti letý syn (21 kg, nosí 128) a tří letá holka (18 kg, 105 cm) :D:D:D, jen jsem tam dala podložku, aby se prodloužila hlavová část.

krisstina93
14. črc 2025

Valco snap je velký, ale je to spis takový městský kočárek, neni to do nějakého šíleného terénu. Ja v něm ted vezla 6 leteho a 3 letou dceru naraz :D